Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
.....

Δημοσίευση από ..... »

Μακαρι να βγουνε παιδια τη δευτερα γιατι δε τη παλευουμε αλλο... Εχει καταντησει γελοιο το ολο Θεμα... Τοσος καιρος πια... Παρατραβηξε... Να βγουνε και μακαρι να ειναι θετικα! Καλο θα ειναι να ηρεμησετε ολοι (το ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο) και να ευχεστε για το καλυτερο... Καλο βραδυ και καλα αποτελεσματα... Οταν ερθουν... Εικόνα
KOUNOUPIERA
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από KOUNOUPIERA »

Ρε παιδια μην ελπιζετε αδικα δεν θα βγει τιποτα την δευτερα. Και συ ρε Ανθσγε μεχρι σημερα παρασκευη ειπες οτι θα βγουν σιγουρα τωρα δευτερα πηγες παλι. Ειναι η τεταρτη προγνωση που κανεις. Αφου οτι σου λενε δεν βγαινει μετα τι καθεσε και τα γραφεις; Μετα λες για τους αλλους...

Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Γειά σε όλους, ελπίζω να βοηθήσω το δυνατότερο. Έχω καθημερινή ενημέρωση απο τα ενδότερα (ελπίζω όλοι να κατάλαβαν και να μην χρειστεί να το επισημάνω) λόγω συγγένειας. Οπότε αυτά που γνωρίζω είναι κατα την αποψή μου σωστα, τώρα οι υπόλοιποι τα διαβαζετε τα εμπεδώνετε και ανα σας αρέσουν έχει καλώς.

λοιπόν ας τα πάρουμε όλα από την αρχή για να ξεμπερδευτούν και οι πιο μπερδεμένοι.

1) Τελείωσε η προκύρηξη και ήταν ετοιμοι να βγάλουν τα αποτελέσματα

2) Τα παγωσαν οι πολιτοί λόγω νέας διοίκησης μετά τις εκλογές

3) Βγήκε νέος νόμος ο οποίος καταργεί τα μόρια της προφορικής εξέτασης

4) Ψηφίστηκε ο νόμος και όλα περνάνε στα χέρια των *ενδοτέρων

Τώρα, απο την άποψη των ενδοτέρων:

1) Οι εποπ παρουσιάζονται για εκπαίδευση Μαζί με τις σειρές των φαντάρων (βλέπε Νοέμβρη)

2) Είναι με το δάχτυλο στην σκανδάλη για να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα αλλα καθυστερούνα από τους ανώτερους για τον παραπάνω λόγο

3) Το άγχος κάνει κακό (τα μαλλιά πεφτουν κλπ)

4) Ακριβή ημερομηνία δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι.

Ελπίζω να βοήθησα τους πολλούς. Και τώρα τους απαιτητικούς.

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω που αν θέλει ο καθένας το πιστεύει, μακάρι να μπορούσα να σας το κάνω πιστευτό χωρίς καμία απόδειξη λάθους, ετσι κι'αλλιώς κέρδος δεν έχω γτ και εγώ στην ίδια κατάσταση βρίσκομαι. Λοιπόν στο θέμα μας.

Ένα φιλαράκι που θα μπεί φαντάρος παρουσιάζετε 9/2 οπότε κάντε τις εξισώσεις και βγάζετε το αποτέλεσμα. Θα τα ανακοινώσουν λογικά με 1 εβδομάδα περιθώριο μέχρι να παρουσιαστούμε άρα μπαίνουμε σίγουρα μέχρι 10/2 και θα ανακοινωθούν 30/1 - 2/2 Αν όχι νωρίτερα. Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους και είθε να βρείτε όλοι την ευτυχία και την ικανοποίηση σε αυτο που Θα κάνετε.

Και το καλύτερο για το τέλος,

Είμαι πρώτος στην ειδικότητά που διάλεξα χωρίς την συνέντευξη απο 5ος με αυτή, γιατι είναι καλό να εκμεταλλεύσε όπως είπε και ένας φίλος κάθε κονέ που έχεις αλλα είναι διπλάσια η χαρά όταν πετυχαίνεις κάτι με Την αξία σου και μόνο!

καλά συνέχεια και υπομονή σε όλους, αφηστε τα μαλλάκια σας να πέσουν μία και καλή εκει μέσα. Πιο πρίν δεν λεει : Ρ

Ανθσγος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Ανθσγος »

Δεν κανω προγνοσεις αγαπητε μου ρωταω Και μου λενε... Εκτος αυτου το σαιτ γιαυτο το λογο ειναι ανταλαγη αποψεαων και πληροφοριων. Αντι να καθεσε να κατακρινις τον καθενα που μιλαει ψαξου και εσυ λιγο δεν βλαπτι μιν τα θελεις ολα στο πιατο... Φιλικα παντα
Ανθσγος
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Ανθσγος »

Το 1999 ο Ελληνικός Στρατός μου έστειλε ένα Σημείωμα Κατάταξης, με το οποίο με καλούσε να παρουσιαστώ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικού για να υπηρετήσω τη θητεία μου. Παρόλο που το Internet εκείνη την εποχή δεν ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο στην χώρα μας, προσπάθησα να αναζητήσω ορισμένες πληροφορίες on-line ώστε να προετοιμαστώ καλύτερα για την στρατιωτική ζωή που βρισκόταν προ των πυλών.

Το μόνο που βρήκα ήταν μία προσωπική ιστοσελίδα με λανθασμένες πληροφορίες ακόμη και ως προς την διάρκεια της θητείας (ανέφερε ότι ήταν 24 μήνες αντί για 18) και έτσι αποφάσισα να κατασκευάσω το site που μόλις ανακαλύψατε. Από τη μία πλευρά για να ενημερώσω και να πληροφορήσω τους νέους στρατεύσιμους σχετικά με το τι θα αντιμετωπίσουν, και από την άλλη για να παρουσιάσω τον εξοπλισμό του ελληνικού στρατού και να συζητήσουμε όλοι μαζί τα προβλήματα που παρουσιάζει.

Αντικειμενικός στόχος είναι:

• η περιγραφή του κλίματος/νοοτροπίας που επικρατεί
  • η αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση τυχόν αδυναμιών
  • η διευκόλυνση των μελλοντικών στρατιωτών στην προσαρμογή τους
Ο Ελληνικός Στρατός αποτελεί συνταγματική υποχρέωση και επομένως αναπόσπαστο μέρος της ζωής των Ελλήνων πολιτών, όμως εξακολουθεί να περιβάλλεται από ένα πέπλο μυστηρίου που θα πρέπει να απομακρύνουμε. Αν αφιερώσετε λίγες ώρες διαβάζοντας το περιεχόμενο του site, θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα που δεν γνωρίζατε και θα βρεθείτε σε πλεονεκτική θέση έναντι των υπόλοιπων στρατεύσιμων που κατατάσσονται έχοντας κατά νου μονάχα παλιές και - ως επί το πλείστον - ξεπερασμένες ιστορίες

εγω διαβασα αυτα που αναφερει ο φιλος... Εσυ προφανος δεν τα εχεις διαβασει γιαυτο μιλας ετσιΕικόνα

Alex

Δημοσίευση από Alex »

Ανθσγος έγραψε: Το 1999 ο Ελληνικός Στρατός μου έστειλε ένα Σημείωμα Κατάταξης, με το οποίο με καλούσε να παρουσιαστώ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικού για να υπηρετήσω τη θητεία μου. Παρόλο που το Internet εκείνη την εποχή δεν ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο στην χώρα μας, προσπάθησα να αναζητήσω ορισμένες πληροφορίες on-line ώστε να προετοιμαστώ καλύτερα για την στρατιωτική ζωή που βρισκόταν προ των πυλών.

Το μόνο που βρήκα ήταν μία προσωπική ιστοσελίδα με λανθασμένες πληροφορίες ακόμη και ως προς την διάρκεια της θητείας (ανέφερε ότι ήταν 24 μήνες αντί για 18) και έτσι αποφάσισα να κατασκευάσω το site που μόλις ανακαλύψατε. Από τη μία πλευρά για να ενημερώσω και να πληροφορήσω τους νέους στρατεύσιμους σχετικά με το τι θα αντιμετωπίσουν, και από την άλλη για να παρουσιάσω τον εξοπλισμό του ελληνικού στρατού και να συζητήσουμε όλοι μαζί τα προβλήματα που παρουσιάζει.

Αντικειμενικός στόχος είναι:

• η περιγραφή του κλίματος/νοοτροπίας που επικρατεί
  • η αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση τυχόν αδυναμιών
  • η διευκόλυνση των μελλοντικών στρατιωτών στην προσαρμογή τους
Ο Ελληνικός Στρατός αποτελεί συνταγματική υποχρέωση και επομένως αναπόσπαστο μέρος της ζωής των Ελλήνων πολιτών, όμως εξακολουθεί να περιβάλλεται από ένα πέπλο μυστηρίου που θα πρέπει να απομακρύνουμε. Αν αφιερώσετε λίγες ώρες διαβάζοντας το περιεχόμενο του site, θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα που δεν γνωρίζατε και θα βρεθείτε σε πλεονεκτική θέση έναντι των υπόλοιπων στρατεύσιμων που κατατάσσονται έχοντας κατά νου μονάχα παλιές και - ως επί το πλείστον - ξεπερασμένες ιστορίες

εγω διαβασα αυτα που αναφερει ο φιλος... Εσυ προφανος δεν τα εχεις διαβασει γιαυτο μιλας ετσιΕικόνα

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

satap

Δημοσίευση από satap »

ακουστηκε για δευτερα, για 30/1 - 2/2 κ για τελη φλεβαρη για να δουμε ποιος θα πεσει μεσα εχει να προτινει κανεις αλλος καμια ημ/νια;
ΝΙΚΗ

Δημοσίευση από ΝΙΚΗ »

Καλημερα παιδια. Τελικα περιμενουμε για δευτερα;
DEGA

Δημοσίευση από DEGA »

Εγω λεω μεχρι να φτασουμε τις 415 σελιδες θα εχουν βγει

ΝΙΚΗ

Δημοσίευση από ΝΙΚΗ »

Και βαλε...415 σελιδες καλα ειναι.
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από mila82 »

Καλημερα σε ολους! Αντε να τελειωνει η αγωνια μας παιδια... Δεν την παλευω αλλο!
που καταντησα λετε; Να μου λενε το φλυτζανι!
ειδανε λεει ενα "Π" Να μπαινει για τα καλα στη ζωη μου... Τωρα το πεζικο ειναι; ... Ο πουλος ειναι; Δεν ξερω...
NIKH

Δημοσίευση από NIKH »

Ρε παιδια μπητε στο ΓΝΩΡΙΣΤΕΙΤΕ οποιος μπορει ειμαι στην δουλεια και βαργεμαι
vanilla

Δημοσίευση από vanilla »

Λοιπον καλημερα καταρχην... Ελπιζω να ισχυει αυτο που μου ειπε ο αντρας μου αρχες φλεβαρη και καταταξη τελη. Οντως θα γινει ετσι λογω καινουριας σειρας στρατιωτων Παιδια... καλη επιτυχια σε ολους σας!

NIKH

Δημοσίευση από NIKH »

Μακαρη να περασω και ας γινει και μαρτιο η καταταξη
τζιτζιλωνης

Δημοσίευση από τζιτζιλωνης »

Κατάταξη των επόπ θα γίνει μαζί με την κατάταξη στρατού ξηράς. Από 1-2/2 και από 8-11/2.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης