Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 45
Εξαλλου και εμεις ψαχνουμε μια ημερομηνια που θα τελειωσει το μαρτυριο μας Σαν να ειμαστε στην ερημο και ψαχνουμε νερο... Θα δουμε πολλες οφθαλμαπατες αλλα καποια θα ειναι αληθινη... ! Δεν θα φταις αν και συ δεις μια μεχρι να φτασεις εκει ελπιζεις να ειναι αληθινη... 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
ενοτητα των εποπ στα υπολοιπα θεματα ειναι το πρωτο θεμα, "γνωριστειτε... Εμπειριες", δεν ειναι στο υποφορουμ των εποπ, στο κανονικοNIKH έγραψε: Πως παω εκει; Στειλτω εδω να μπω κατευθειαν. Να πουμε καμια μαλακ. Να γελασουμε
Dum spiro spero
Εσυ, εισαι που εχεις γνωστο υπουργο. Αυτα που λες εχουν βαση, εαν υσχιουν τα λεγομενα σου.
Γεια σου ρε ατιθαση με τις παροιμιες σου. εσυ κοπελα μου δεν κανεις για στρατο, για ποιηση κανησ
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
GIWRGOS έγραψε:Γεια σου ρε ατιθαση με τις παροιμιες σου. Εσυ κοπελα μου δεν κανεις για στρατο, για ποιηση κανησ
ουτε εσυ κανεις για στρατο. Που να πας εκει περα ειναι ολοι πουρα! Ξανασκεψου το!
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
GIWRGOS έγραψε:entaΞει ρε καιτουλα, μην βαρασ

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
-
- Αρχιλοχίας
κατσε να βγουν τα αποτελεσματα και μετα σας γραφω οτι θελετε στις σκοπιες...GIWRGOS έγραψε:Γεια σου ρε ατιθαση με τις παροιμιες σου. Εσυ κοπελα μου δεν κανεις για στρατο, για ποιηση κανησ

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
- Ενδιαφέροντα: Music(Metal,Rock),Movies,Ki8ara
- Επάγγελμα: 0.o
Θα σαλπαρω με την γαλλερα μου προς υπουργειο αμυνης, μπας και ακουσω καμια ημερομηνια γτ βαρεθηκα να μπαιω στο army.gr, σε λιγο θα εχει περισσοτερους visitors και απο το google

Viking έγραψε:Θα σαλπαρω με την γαλλερα μου προς υπουργειο αμυνης, μπας και ακουσω καμια ημερομηνια γτ βαρεθηκα να μπαιω στο army.gr, σε λιγο θα εχει περισσοτερους visitors και απο το google
-
- Αρχιλοχίας
και το youtube μαζι μη σου πω...Viking έγραψε:Θα σαλπαρω με την γαλλερα μου προς υπουργειο αμυνης, μπας και ακουσω καμια ημερομηνια γτ βαρεθηκα να μπαιω στο army.gr, σε λιγο θα εχει περισσοτερους visitors και απο το google

Τι κανετε; Σημερα εμαθα οτι τα αποτελεσματα τελη φεβρουαριου θα βγουν δεν ξερω αν ειναι αληθεια εγω δεν το πιστευω απλα αυτο μου ειπαν κ αυτο λεω... Πλεον δεν πιστευω κανεναν... Απο πολιτικο το ακουσα κ σας το μεταφερω
Παιδια κ μενα μου ειπαν για δευτερα μακαρι να μου ειπαν αληθεια να τελειωσει το μαρτυριο μας ελεοσσσσσσσσσσσσσσσ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 132
Μακαρι. Παρατραβηξε η ιστορια αυτη. Εστω να βγαλουν μια ανακοινωση αρκετα κοροϊδεψαν τοσο κοσμο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες