Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Νικη μου το ξερω γιατι σας παρακολουθω απ την προηγουμενη προκηρυξη. Απλα λεω οτι δε προκειται να ακυρωθει. Κ να μην ακουν το καθενα οτι λεει.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Παιδια εγω επιμενω και το υπογραφω οτι μεχρι και την 1η φεβρουαριου δεν θα βγει τιποτα και πουθενα. Γιαυτο το λογω εκανα και λογαριασμο εδω για να μην λετε οτι ειμαι ανωνυμος (ο διαχειριστηε εχει και το email μου τοip μου)
Ελα ρε καιτη. Παμε στα μορια... Ξερω πανω κατω αρκετα
Ετσι πιστευω και εγω σασα οτι δεν θα ακυρωθη. Τι να πω. Εχω αγναντιση πλεον. Μου ερχεται να παρω τα βουνα
Η δικη μου τοποθετηση στο θεμα ειναι πως η καταταξη δα γινει καποια στιγμη, δεν προκειτε να ακυρωθει, αυτο θα ειχε γινει αν ηταν απο καιρο οποτε...
κοντευω να γινω καρδιακος μαυτα τα αποτελεσματα!
Απλα κανουν λιστες με δικα τους παιδια κ αυτοι!
μεχρι να βγαλουν τους γαλαζιους και να βαλουν πρασσινα βισματα θελει χρονο!
και αυτοι ψηφους πηραν... Ολα τα αλλα ειναι παπαριες...
δε εχουν δικαιολογια να καθυστερουν δεν ειμαστε κοροιδα ρε παιδια!
επισης με θλιβει η νοοτροπια καποιον που λενε ξεκαθαρα οτι εχουν βαλει βισμα δημοσιος εδω μεσα...
Ετσι θα παει μπροστα η Ελλαδα; Γιαυτο εσεις Μην κολοχτυπιεστε για τα αποτελεσματα!
θα βγουν και Θα μπουν Οσοι Ειναι << Αξιοι>> Η μακαρι να μπουν οσοι ειναι ΑΞΙΟΙ!
Ευχαριστω!
κοντευω να γινω καρδιακος μαυτα τα αποτελεσματα!
Απλα κανουν λιστες με δικα τους παιδια κ αυτοι!
μεχρι να βγαλουν τους γαλαζιους και να βαλουν πρασσινα βισματα θελει χρονο!
και αυτοι ψηφους πηραν... Ολα τα αλλα ειναι παπαριες...
δε εχουν δικαιολογια να καθυστερουν δεν ειμαστε κοροιδα ρε παιδια!
επισης με θλιβει η νοοτροπια καποιον που λενε ξεκαθαρα οτι εχουν βαλει βισμα δημοσιος εδω μεσα...
Ετσι θα παει μπροστα η Ελλαδα; Γιαυτο εσεις Μην κολοχτυπιεστε για τα αποτελεσματα!
θα βγουν και Θα μπουν Οσοι Ειναι << Αξιοι>> Η μακαρι να μπουν οσοι ειναι ΑΞΙΟΙ!
Ευχαριστω!
Σπυρο καλα τα λες αλλα:κανενας δεν παει με το σταυρο στο χερι
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Ελα ρε καιτη. Παμε στα μορια... Ξερω πανω κατω αρκετα
Σ'ευχαριστω γιαννη αλλα μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι εσβησαν το μηνυμα μου στα μορια; Αφου τα μορια μου εγραψα!

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Οσο για τα εκτος εδρας που λετε διαφορα 1 μερα ΗΕΕ πληρωνεται με 29,66 και με τις κρατησεις-φορολογια πεφτει στα 26.55 περιπου... Αρα 5 ΗΕΕ που πληρωνονται σε μη παραμεθιοριες περιοχες 26.55Χ5=132.16 περιπου παιρνουμε το μηνα...
Ξυπνατε δεν ακυρωνετε τιποτα. Τα πραγματα ειναι απλα, επειδη ειναι της νδ προκυρηξη γινοντε ολα αυτα. Ο καθενας θελει να βολεψει τους δικους του. Αν μπορουσαν να την ακυρωσουν θα το εκαναν, αλλα δεν τους περνει, μεχρι τωρα εκαναν πολλα δεν τους περνει να συνεχισουν με τον ιδιο ρυθμο γιατι ουτε χρονο δεν θα βγαλουν. Θα μου πητε θα αναλαβει μετα, αφου οι αλλοι ουτε τον αρχηγο τους δεν μπορουσαν να βγαλουν, πως θα μπορεσουν να διοικησουν; Μεγαλη συζητηση. Μην χανετε την ελπιδα σας...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 132
Εγω πιστευω 8α τα βγαλουν μεχρι τελος του μηνα και 8α ειναι μεσα και μπλε και πρασινα παιδια και με την αξια τους
KAI EΣY AΠO BOΛO καίτη είμαστε αρκετοί τελικά ε;
Μάλλον ΓIA τέλος TOY μήνα ΠAME ΓIA αποτελέσματα ας ελπίσουμε OTI ΘA EINAI τότε KAI ΔE MAΣ λένε μ... Εσ
Μια βδομαδα ακομα... Αντε να βγουν 1 φεβρουαριου... Τουλαχιστον μια ανακοινωση στην χειροτερη θα βγαλουν
Εμενα μου ειπανε οτι τα εχουν πει και στις ειδησεις για το ποτε θα βγουνε
Και αυτοι απο τις ειδησεις το ακουσαν η εχουν ενημερωση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες