Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 58
Είναι απλήρωτοι οι απόστρατοι; Από πότε; Μην λέτε παπάτζες...
Τα εκτος εδρας δεν κοβονται απλα θα μπουν στον μισθο για να φορολογουντε!
Ρε κοπελια ποιος τα λεει αυτα. Κι εγω στον στρατο ειμαι... Ολοι πληρωθηκαν κανονικα και μαλιστα μια μερα πριν την ωρα τους. Και οχι μαλιστα μονο αυτο... Αλλα πληρωθηκαμε και πτητικο επιδομα 3000 ευρω. Και επειδη ρωτησαμε τα γραφεια στο στρατοπεδο... Δεν γινεται καταργηση επιδοματων εκτος εδρας ουτε βοηθηματος τριμηνου... Ισως υπαρξει μια μειωση στο εκτος εδρας 5%... Μην κοροιδευετε εδω μεσα επειδη θελετε να βγαζετε κακια... Και εμεις περιμενουμε 20 εποπ τον ιουνιο... Και ηδη εχει ερθει διαταγη με τα ονοματα εκπαιδευτων για τους νεους εποπ... Κι εγω δοκιμος ειμαι και εχω κανει τα χαρτια μου για μονιμοτητα... Δεν ειναι ωραιο να να βλεπω αυτα που γραφεται... Και στο κατω κατω μην κανετε υποθεσεις απο μονοι σας... Ηδη εχουν βγει καποιοι δημοσιογραφοι κι εχουν πει... Και στο κατω κατω ο γιαννης μιλησε σωστα... Και μου φανηκαν πολυ λογικα αυτα που ειπε... Ειναι ο μοναδικος εδω μεσα που πιστευω... Και τυχαινει αυτα που λεει να ειναι σχεδον ιδια με τους δημοσιογραφους... Αυτα που λετε εσεις ποτε δεν τα εχει αναφερειι καποιος πουθενα...
Ποιος λεει οτι δεν εχουν λεφτα; Ετσι σας λενε. Κανενας δεν ειναι απληρωτος. Ουτε εκτος εδρας κοψανε ουτε θα κοψουνε. Το μονο που συζητητε ειναι να μπουν τα εκτος εδρας στο μισθο για να φορολογουνται. Ξερετε τι εχει να γινει αν αρχισουν και κοβουν. ΤΕΞΑΣ.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
- Ενδιαφέροντα: TAKSIDIA MOUSIKH XOROS
- Επάγγελμα: TAMIAS
Δεν μιλαω για το μισθο των επ. Οπ σου λεω πως θελουν να κοψουν τα εκτος εδρας (αν ξερεις τι ειναι αυτο) του ιανουαριου δεν εχουν δωθει κ ο λογος ειναι πως σκεφτονται να τα κοψουν η να φορολογησουν ουτε πολλες μεταθεσεις θα γινουν φετος, κ ο λογος που οι ασκησεις εγιναν 6ημερα ειναι καθαρα οικονομικος
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δεν σου μιλαω για τον μισθο των επ. οπ σου μιλαω για τα εκτος εδρας (αν ξερεις τι ειναι) δεν τα εχουν δωσει ακομα γιατι δεν υπαρχουν χρηματα οπως κ πολλα αλλα εχουν κοπει ετσι κοβουν κ αυτα
Η κακοηθεια παει συννεφο εδω μεσα. Αυτοι που κοπηκαν στις εξετασεις ειναι πιο πολλοι απο αυτους που περασαν σε αυτο το forum. Και το ξερω καλα.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Αλεξ εσυ που εισαι μεσα τι ακουσες τελικα υπαρχει θεμα για αυτα που γραφονται εδω οτι δεν προκειται να παρουν την ογδοη σειρα εποπ; Η θα βγουν τα αποτελεσματα σε 2 βδομαδες οπως ακουστηκε;
Κοπελλια μολις τωρα καταλαβα οτι λες βλακειςς... Η μοναδα μου φευγει την αλλη δευτερα 12ημερο ανταρτη στην φλωρινα... Εισαι αλλου μου φαινεται
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εμενα η απαντησει που μου εδωσε η κοπελα απο το γραφ. κοινου της σαλονικης ηταν ειρωξη εννοητε<< οταν θα βρουν λεφτα τοτε θα βγαλουν κ τα αποτελεσματα>>
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 58
Καλά ότι πεις.
Σου εδωσαν τετοια απαντηση; Με δουλευεις; Ολα αυτα που μας ειπες στα ειπε μια κοπελα απ το τηλ απο στρατολογικο γραφειο; Περιεργα μας τα λες
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εμανα να δεις πως μου τα ειπε αυτην που τι να την κανω που μενω ροδο κ δεν μπορουσα να παω εκει να την σπασω στο ξυλο την κλωσα που με ειρωνευτικε κ ολας! αλλα δεν καταλαβενω γιατι μου επιτηθεσε ετσι; αποτελεσματα περιμενω κ γω κ εχω αγανακτηση κ σας λεω αυτα που μου λενε μακαρι να τα βγαλουν αυριο να τελειωνουμε λες κ θα με παρουν; προηγουνται τα βισματα
Ρωτησα και ειπαν οτι επισημη ενημερωση δεν εχουν... Παρα μονο η διαταγη που εχει ερθει για εκπαιδευτες... Ακουγετε και μαλιστα για νεα προκυρηξη δευτερο εξαμηνο του2010 για αλλους 1500 εποπ...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Ενδιαφέροντα: Music(Metal,Rock),Movies,Ki8ara
- Επάγγελμα: 0.o
Μα την παναγια, βαρεθηκα. Ειληκρινα μετανιωνω ασχημα την μερα που ειπα αντε να δηλωσω για εποπ μπας και παρω εναν μισθο της προκοπης... Δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα κανουν, ενταξει σαν ***** να περιμενουμε, μια ημερομηνια δεν μπορουν να δωσουν; Και ας περιμενουμε και αλλους 3 μηνες... Σαν χαζος αφησα την δουλεια μου για να μπορεσω να παω στις εξετασεις και στις αθλητικες δοκιμασιες, και τωρα καθομαι και κανω οτι σκατοδουλεια μου τυχη, ελπιζοντας οτι θα βγουν αποτελεσματα, και περα απο αυτο αν θα μπω κιολας... Απελπισια... Ωραιο κρατος εχουμε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης