Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Δεν εχει σχεση καιτη... Οταν εστειλες φωτοτυπια της ταυτοτητας σου δεν την σφραγισες στην αστυνομια η στα κεπ; Ε σαν ημερομηνια πιανεται η μερα που εβαλες την σφραγιδα για το γνησιο της υπογραφης
Nantia

Δημοσίευση από Nantia »

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Δεν εχει σχεση καιτη... Οταν εστειλες φωτοτυπια της ταυτοτητας σου δεν την σφραγισες στην αστυνομια η στα κεπ; Ε σαν ημερομηνια πιανεται η μερα που εβαλες την σφραγιδα για το γνησιο της υπογραφης

Εισαι σιγουρος γι'αυτο; Με αυτη την καθυστερηση εχω κλεισει τα 28 και ανησυχω.
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Παρτε τηλεφωνο και ρωτηστε. Τι περιμενετε; Να βγουν τα αποτελεσματα και μετα να τρεχετε;
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Σιγουρος να σου πω την αληθεια δεν ειμαι... Αλλα δεν νομιζω να εχεις προβλημα οτι και να γινει... Τα αποτελεσματα επρεπε να βγουν 5 νοεμβριου... Ε δεν θα την πληρωσεις εσυ επειδι αυτοι ειναι βλακες... Αλλα και παλι εσυ το πηγες μακρυα... Λες για καλοκαιρι εσυ...
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Εσυ τα εκλεισες τα 28; Με τα δικαιολογητικα οκ δεν ησουν; Απ την στιγμη που ησουν ενταξει και εκανες αθλητικα και ιατρικα τεστ δεν νομιζω να σε κοψουν... Λογικα σκεφτομαι... Τωρα δεν ξερω κι ολας...
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Εγινα μελος κι εγω μπας και ειναι γουρικο το φορουμ και περασω τελικα.
βασιλη κι εγω απο βολο.Εικόνα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
ΕΚΤΩΡΑΣ

Δημοσίευση από ΕΚΤΩΡΑΣ »

Οι 335 θεσεις πολιτικου προσωπικου για το ΥΕΘΑ οι οποιες προκηρυχθησαν την ανοιξη του 2009 (οπως και οι ΕΠΟΠ) και ειχαν συμπεριληφθει στον προυπολογισμο του 2009 δεν θα συνεχιστουν λογω δημοσιονομιων συγκυριων και προβληματων... Και μετα θελετε να βγουν για εποπ

EΚΤΩΡΑΣ

Δημοσίευση από EΚΤΩΡΑΣ »

Συγνωμη δεν ανεφερα την πηγη.: ασεπ, υπ. οικονομικων, υπεθα

Βαγγελης

Δημοσίευση από Βαγγελης »

Παιδια μεχρι τον Ιουνιο που πρεπει το κρατος να μασει 5 δις ευρο δεν προκειτε να βγαλουν τα αποτελεσματα. Μεσα Ιουνιου θα βγουν. Καθε μηνας που περνα το κρατος γλυτωνει 2000000 ευρο απο τους μισθους που θα επρεπε να δωσει σε 2000 εποπ ακομα. Μεχρι τον Ιουνιο βρειτε καμια δουλητσα οση μεινατε απραγη περιμενωντας τα αποτελεσματα και καντε υπομονη. Τωρα για αυτο που λεει ο φιλος μας για καταργηση και τετοια δεν γινεται και μην το συζητανε...
Ιουνιος!
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

Που ειστε παιδια γιατι τοση σιωπη; Κανενα νεωτερο εχουμε μαθει;
poison
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14
Ενδιαφέροντα: TAKSIDIA MOUSIKH XOROS
Επάγγελμα: TAMIAS

Δημοσίευση από poison »

Ρωτα τους επ. Οπ που ειναι ειδη μεσα τι σημα ηρθε! Εδω δεν εχουν να πληρωσουν τα εκτος εδρας εμας θα πληρωσουν; Τοσα χρονια ποτε δεν αργησαν τωρα θυμηθηκαν για τετοιες διαδικασιεσ; Κ ειμαι φιλη κ οχι φιλοσ
ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ »

Ρε φιλε επειδη λες και βλακειες... Τι σχεση εχει το ΥΕΘΑ που εχει πολιτικο προσωπικο με τους εποπ... Μερικοι ανθρωποι πρεπει να το εχετε τελειος αδειο το κεφαλι σας... Ωραια. Με αυτη την λογικη δεν θα βγουν για μπατσους οπως επισης δεν θα δωσουμε και λεφτα για τα εξοπλιστικα λογω οικονομικων... Ε; Α ρε βλακεια που δερνει μερικους...
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ »

Εμενα παιδια παντως τα λεφτα μπηκαν ηδη στο λογαριασμο μου... Και τα πηρα κι ολας... Δεν ξερω πως τα βγαζεται αυτα απ το μυαλο σας
poison
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14
Ενδιαφέροντα: TAKSIDIA MOUSIKH XOROS
Επάγγελμα: TAMIAS

Δημοσίευση από poison »

Ειμαι γυναικα κ οχι αντρας! Σας περνει δεν σας περνει απο κατω η αληθια ειναι πως δεν εχουν λεφτα παιδια οι συνταξιουχοι αποστρατοι ειναι απληρωτοι τα εκτος εδρας θα τα κοψουν με την δικια μας αγωνια θα ασχολοιυνται τι τους νιαζει αν εμεις ξοδεψαμε λεφτα κ περιμενουμε/; Σε ειρωνευονται κ ολας οταν περνεις τηλ για να ρωτησεισ
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

Γιατι κινδυνολογειτε συνεχεια; Σας λεει καποιος που ειναι ηδη εποπ αερολογιες για να Πουλησει μαγκια και αμεσως μασατε. Πληρωθηκανε οι εποπ.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες