Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΤΡΕΛΙΑΡΗΣ

Δημοσίευση από ΤΡΕΛΙΑΡΗΣ »

Ρε φιλε τι ειπα... Εγω ειπα οτι πιστευω οτι θα βγουν αυτο το μηνα και οτι κατι ξερει η τσαπανιδου που τολεει... Μηπως αλλου ηθελες να απαντησεις;
V@SILIS
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από V@SILIS »

Στον γκιεστ μπρο οχι σε σενα...
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Γεια σας παιδια. Ο πατερας μου ειναι ταγματαρχης στο κεεδ και εχει πολλους γνωστους... Εβαλα πολυ μεγαλο βυσμα να περασω και τελικα εμαθε ο πατερας μου οτι ειμαι εξω... Για να καταλαβετε μιλησε σε στρατηγο για να μπω και με τα νεα δεδομενα δεν μπορεσε να κανει τιποτα... Και τα αποτελεσματα Λενε αυτο τον μηνα... Καλη τυχη σε ολους... Και οσοι λετε οτι εχτε βυσμα μην ειστε και τοσο σιγουροι... Ειδικα πολιτικους που κοροιδευουν τον κοσμο... Οι πολιτικοι οτι εχουν ταξει σε εσας το εχουν πει και σε πολλους αλλους, μου λεει ο πατερας μου οτι οι περισσοτεροι θα ειναι με την αξια τους... Καλη τυχη σε ολουυς
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

A και να πω και καποια πραγματα για να σας φυγει η απορια. νεα προκυρηξη εποπ θα βγει για 1500 ατομα τον σεπτεμβριο σιγουρα... Δεν τεθεται θεμα οικονομικο στις ενοπλες δυναμης για λογους εθνικης κυριαρχιας... Και αυτη ειναι και η απαντηση στους ευρωπαιους. Επισης στο στρατοπεδο του πατερα μου ηρθε διαταγη τελος δεκεμβριου για να πανε εκπαιδευτες στους εποπ καποιοι δοκιμοι λοχιες και ανθυπασπιστες απο το κεεδ... Για την καταταξη, και κατι τελευταιο... Οποιος θελει σεπτεμβριο 2010 γινοντε εξετασεις εποπ για οσους θελουν να μπουν ευελπιδων απο εποπ...300 ατομα... Και αφορα ολες τις σειρες... Γεια σε ολους...
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Ισως να εισαι και ο πιο ενημερωμενος απο ολους εδω μεσα! Αν και μερικοι θα σου πουν παλι τι ειναι αυτα πο λες και τετοια. Ακομη και ψεματα να λες τα λες με λεπτομεριες οποτε, γινεσαι πιστευτος. Τι ειδικοτητα ειχες βαλει;
ΝΤΙΝΟΣ

Δημοσίευση από ΝΤΙΝΟΣ »

Ωραιος απλος και κατανοιτος.Thanks φιλος!
λουκια

Δημοσίευση από λουκια »

Ευχαριστουμε Γιαννη για τις πληροφοριες σου. Οσο για τους βουλευτες θα συμφωνισω μαζι σου. Δεν πειραζει ομως θα ερθουν οι εκλογες... Οικολόγους θα ψηφίσω
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΓΙΑΝΝΗ είσαι μάγκας.
Μια αδερφική συμβουλή, μην το βάλεις κάτω ότι και να γίνει.
Θα κερδίσεις στο τέλος.
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες αδερφέ.
Είς το επανειδείν. Εικόνα

ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Φιλε μου κανεις δεν χανετε... Ολοι μικροι ειμαστε σε ηλικια... Χερια ποδια εχουμε οποτε...
V@SILIS
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από V@SILIS »

Αδερφε αν εισαι αληθινος οκ δεν πειραζει αν ομως λες ψεμματα (γτ με στρατηγο βισμα περιεργο μου κανει να μην μπεις) τι να σου πω χαρας τη μαγκια σου...
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

V@SILIS έγραψε:Αδερφε αν εισαι αληθινος οκ δεν πειραζει αν ομως λες ψεμματα (γτ με στρατηγο βισμα περιεργο μου κανει να μην μπεις) τι να σου πω χαρας τη μαγκια σου...
Μην σου φαινεται περιεργο. Του στρατηγου το βυσμα ειναι απο συνενταυξη μεχρι ψυχοτεχνικα και αθληματα καο για μετα οταν μπεις για τις μεταθεσεις. Για τα μορια απο τα χαρτια αν δεν τα συγκεντρωνεις δεν μπορει να κανει τιποτα. Ειναι θεμα πολιτικης μετα.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 41
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Δεν φταιει ο Ελληνικος στρατος.
Αν ηταν στο χερι του θα σας ειχαν παρει πριν 3 μηνες. Υπαρχει ελλειψη σε προσωπικο. Δεν θα σας ηθελαν το συντομοτερο δυνατο;
Αλλοι φταινε για την ταλαιπωρια σας. Κραξτε τους πολιτικους.
Απο τα τηλεφωνα μην περιμενετε ποτε να ακουσετε ημερομηνια δημοσιευσης αποτελεσματων. Ο καθενας θα σας λεει οτι του καπνισει.
guest

Δημοσίευση από guest »

Δεν νομιζω αυτα που ειπα να ειναι παπαριες ουτε κατι που δεν ισχυει. Φυσικα κ καποιοι εξαρτιουνται οικονομικα απο αυτο... Κ καλα κανουν... Το οτι λεω ομως καποια πραγματα τα οποια ισχυουν δεν καταλαβαινω τι σε χαλασε το οτι η χωρα δεν εχει φραγκα... Απο μενα επρεπε να το ακοθσεις για να χαλαστεισ; Α καλα δεν πατατε πολυ μου φαινεται... Το να λες ελευθερα αυτο που πιστευεις δεν σημαινει οτι εχεις χαλια ψυχολογια... Προτειμω να λεω τα πραγματα οπως εχουν... Κ να μην γινομαι το κοροιδο κανενος κ καθε φορα που καποιος λεει κατι να τωρα θα βγουν τα αποτελεσματα ολοι σαν τα προβατα τρεχουν... Τι να πω...

ΤΡΕΛΙΑΡΗΣ

Δημοσίευση από ΤΡΕΛΙΑΡΗΣ »

Ρε παιδια μηπως πηρε κανεις τηλεφωνο;
stella

Δημοσίευση από stella »

Ναι, πήρα εγώ. Μου είπαν τίποτα νεώτερο δεν εχουν ακόμη, να ξαναπάρω από βδομάδα.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες