Μισθοί Αξιωματικών και Υπαξιωματικών

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
dreik
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από dreik »

Με τα ++++ φτανει στα 1100;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Σαν σμηνιας αποκλειεται να παιρνεις 1100.

970 ειναι αρκετα καλα λεφτα αν σκεφτεις οτι ενας μηχανικος πολυτεχνειου με πενταετη εκπαιδευση παιρνει 1000...
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Εχω ηδη περασει σε μια σχολη, στο φυσικο Αθηνας αλλα δεν τρελαινομαι για την επιλογη μου και σκεφτομαι για ΣΤΥΑ, το μονο που με απασχολει ειναι η διαφορα σε σχεση με μια αντιστοιχη σχολη αξιωματικων ΣΜΑ δηλαδη. Ειναι μεγαλες οι μισθολογικες διαφορες; Απο μεταθεσεις τι παιζει; Γενικα δεν με ενδιαφερει ο βαθμος, το αντικειμενο με ενδιαφερει πολυ, απλα θελω να μαθω αν ειναι ικανοποιητικος ο μισθος, γιατι σαν πρωτος μισθος καλα ειναι αλλα μετα π θα θες να κανεις και οικογεινεια τι γινεται; Δεν ειπα να γινω και πλουσιος αλλα να ζησω σχετικα ανετα
Ευχαριστω
Μενέλαος

Δημοσίευση από Μενέλαος »

Θελω να ρωτησω ποιος ειναι ο αρχικος μισθος στα σμυ Υποθέτω εννοείς την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών; Αν και δεν γνωρίζω, ρωτώντας ορισμένους στρατιωτικούς υπολογίζω να παίρνουν πρώτο μισθό γύρω στα 800 ευρώ, χωρίς τα εξτρά των στρατιωτικών (εκτός έδρας, υπηρεσίες κ. Λπ.) Αν ενας στρατιωτικος παιρνει 800 ευρω το μηνα χωρις υπηρεσιες κτλ... Με υπηρεσιες ποσα παιρνει; Μπορει να φτασει τα 1000 ευρω; Και μετα τη 2ετη φοιτηση οι σπουδαστιες της σχολης πηγαινουν σε φυλακια η ακομα και σε συνορα Να υπηρετησουν; Περιπου 950 υπολογιζε. Μετα Τη σχολη δεν πας Σε φυλακιο, αλλα σε μοναδα στα συνορα μπορει. Οι γυναικες ειστε Σε γτραφεια μην ανησυχεισ. Αρχικά αποστάλθηκε από kostas

Οι γυναικες ειστε σε γραφεια μην ανησυχεις. -

Δεν μπορω να καταλαβω φιλε μου την ερωτηση σου... ; στρατιωτικος εισαι ειτε αξιωματικος ειτε υπαξιωματικος το διαλεξες που σημαινει οτι αποδεχεσαι οτι σου τυχει. και στα συνορα θα πας και σε φυλακια θα πας και παντου. ειναι δυνατον να ρωτας αν παει καποιος σε συνορα η φυλακια; να εισαι χαρουμενος και να αποδεχτεις οπου σε στειλουν... Μην κοιτας μονο το ποσα θα περνεις. Δεν μπορει ολος ο κοσμος να παει να υπηρετει στη ενδοτερα της χωρας η σε γραφεια... Θα περασεις απο ολα τα σταδια στην καριερα σου. Και γραφεια και συνορα και αποστολες και παντου. οσο για το οικονομικο ναι ειναι λιγο μικρο σε σχεση με τους υπολοιπους στρατους της ευρωπης. Αλλα τι να κανουμε η πατριδα μας χρειαζεται. Νομίζω όμως ότι δικαιούται να έχει απορίες και να κάνει ερωτήσεις.

Άλλωστε, κατά πάσα πιθανότητα δεν βρίσκεται ήδη εντός στρατού.

Απλά ρωτάει πως έχει η κατάσταση για να αποφασίσει την επαγγελματική της Σεβομαι απολυτα την επιθυμια καποιυ να μαθει και να προσανατολιστει για το μελλον του.
απλα εγω τονισα και το ξανατονιζω πως δεν γινεται να μεινουνε ολοι στα γραφεια
στρατος ειναι και οχι δημοσιο.
εκει επικεντρωθηκα στην απαντηση μου.
καταγομαι απο τα συνορα απο την ακρη της πατριδας μας.
λογικο ειναι νομιζω να λεω πως το να υπηρετεις στα συνορα ειναι τιμη για τον καθε ε ...
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Κανεις που να ξερει για την μισθολογικη εξελιξη των αποφοιτων της ΣΤΥΑ; Και κατα ποσο υστερει με αυτην της ΣΜΑ; Αν ξερει καποιος ας απαντησει γιατι πρεπει να αποφασισω, αποτι εμαθα μεχρι την αλλη βδομαδα ειναι οι δηλωσεις για 10%
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Rafale »

Στη στυα νομιζω παιρνεις ενα βοηθημα της ταξης των 150 ευρω οσο εισαι στη σχολη καθε μηνα. Οταν βγεις απο τη σχολη ο μισθος σου θα ειναι γυρω στα 1000 ευρω. Αν καποιος ξερει και για σμα ας ποσταρει
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Παντως πιστευεις οτι αξιζει να αφησω το φυσικο και να ερθω ΣΤΥΑ; Πιστευω οτι την εκπαιδευση μπορω να την αντεξω και η μετεπειτα δουλεια με ενδιαφερει πολυ, ενω η φυσικη δεν με ενδιαφερει και μετα πρεπει να κανω και μεταπτυχιακο για να κανω κατι αξιολογο που ισως και να μου αρεσει, αν τελειωσω κιολας γιατι ειναι απελπιστικα δυσκολα τα πραγματα...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Rafale »

Σου απαντησα στο επιμερους στυα
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω εάν αποφοιτώνταςαπό την Σ. Σ. Ε μπορείς να πας αξιωματικός στα Μ. Υ. Κ, επίσης διάβασα παραπάνω ότι παίρνεις κάποιο χρηματικό βοήθημα πόσα χρήματα είναι αυτά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Γιαννης έγραψε: Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω εάν αποφοιτώνταςαπό την Σ. Σ. Ε μπορείς να πας αξιωματικός στα Μ. Υ. Κ, επίσης διάβασα παραπάνω ότι παίρνεις κάποιο χρηματικό βοήθημα πόσα χρήματα είναι αυτά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

H MYK ειναι του ναυτικου, σαν αξιωματικος των καταδρομων μπορεις να προσπαθησεις για να βγαλεις το σχολειο. Τα χρηματα εφοσον βγαλεις το σχολειο ειναι 2500 περιπου για τους αξιωματικους
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά μου Δημιουργησες και αλλες απορίες,2500 χιλιάδες ευρώ θα παίρνω αφού βλάλω το σχολείο των καταδρομών; Γιατύ έχω ακούσει οτι ο μισθός του ανθυπολοχαγού είναι 1100 ευρω, συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλα 2500 χιλιάδες είναι σεβαστό ποσό.Εικόνα

ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Γιαννης έγραψε: Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά μου Δημιουργησες και αλλες απορίες,2500 χιλιάδες ευρώ θα παίρνω αφού βλάλω το σχολείο των καταδρομών; Γιατύ έχω ακούσει οτι ο μισθός του ανθυπολοχαγού είναι 1100 ευρω, συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλα 2500 χιλιάδες είναι σεβαστό ποσό.Εικόνα

2500 Ειναι η συντηρηση καταδυτικης ικανοτητας καθε εξαμηνο εξτρα του μισθου σου
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
giannis

Δημοσίευση από giannis »

Παιδια ηθελα να μπω στυα αλλα αυτη μαρεσει περισοτερο να ρωτησω κατι για τον μισθο γιατι με ενδιαφερει ποσα περιπου παιρνεις τον μηνα; Ειδα οτι παιρνεις το εξαμηνο κοντα στα 6.000 πτητικο επιδομα. Ευχαριστω προκαταβολικαΕικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης