ΥΕΑ και μετά ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Λιάκος
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

ΥΕΑ και μετά ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Λιάκος »

Παιδια σε 9 μερες παρουσιαζομαι αυλωνα με ενδειξη ΥΕΑ... Αν παραμεινω απολυθω σαν εφεδρος μετα τι γινεται αν θελω να κατσω μονιμος; Θα μπω σαν ΕΠΟΠ;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

ΥΕΑ και μετά ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από yandr »

Θα μπεις μόνο αν περάσεις στην σχετική προκήρυξη, όταν βέβαια προκηρυχθούν θέσεις για ΕΠΟΠ.
beholder69
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

ΥΕΑ και μετά ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από beholder69 »

Και χάνεις και τον βαθμό σου αν δεν κάνω λάθος, έτσι;
ILARXOS
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
Επικοινωνία:

ΥΕΑ και μετά ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ILARXOS »

Ναι φίλε.

πχ, στο ΦΕΚ που λέει οτι γινόμαστε εφ. Ανθυπολοχαγοί, κάτω-κάτω γραφει και για τυχόν ανακλήσεις για συγκεκριμένα άτομα
(που εχουν γινει ΕΠ. ΟΠ, Ε. Φ κτλ)
το ξεχνας το αστερι κ τον βαθμο.
Λιάκος
Στρατιώτης
Στρατιώτης

ΥΕΑ και μετά ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Λιάκος »

Κριμα γτ απ οτι εμαθα παλια καθοταν οποιος ηθελε και συνεχιζε... Αλλα σαν εποπ αρχιζεις δεκαννεας αφου εχεις τελειωσει την θητεια;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

ΥΕΑ και μετά ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Velerefontis »

Οχι, ξεκινας τη σταδιοδρομια σου με το βαθμο του στρατιωτη, ναυτη, σμηνιτη αντιστοιχα και στον ενα χρονο υπηρεσιας αν εχεις υπηρετησει τη θητεια σου ή στα δυο αν δεν εχεις υπηρετησει προαγεσαι στο βαθμο του δεκανεα, διοπου, υποσμηνια αντιστοιχως
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
ILARXOS
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
Επικοινωνία:

ΥΕΑ και μετά ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ILARXOS »

Λιάκος έγραψε:Κριμα γτ απ οτι εμαθα παλια καθοταν οποιος ηθελε και συνεχιζε...

παλιά... Σαφώς πριν το 1984.
σύμφωνα με μερικούς, συνέχιζες με το βαθμό του ανθλγου.
κατά αλλους, από ανθστης.
(έχω πρωτοκολλήσει εισερχόμενες διαταγες που αφορουν στην παραμονή στο στράτευμα διαφόρων (από έφεδρους) αξιωματικών, λοχαγοί και ταγματάρχες κυρίως.)

αυτά, για την ιστορία πια.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

ΥΕΑ και μετά ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Nassos »

Στη μονάδα μου είχα ΔΕΑ Καταδρομέα-Αλεξιπτωτιστή που έκανε 23 μήνες θητεία και ήταν ο πρώτος που έγινε Δεκανέας ΕΠΟΠ. "Πάλιωσα πολύ γρήγορα" μας έλεγε
Αλεξανδρος

ΥΕΑ και μετά ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος »

Παιδια εγω εχω καποιες αποριες οσον αφορα τους εποπ. Βασικα μπαινω φανταρος τωρα τον φεβρουαριο και μου γραφει οτι μπαινω σαν ΥΕΑ. Θελω να ρωτησω αν αυτο θα με βοηθησει να μπω πιο ευκολα σαν εποπ οταν θα βγει αργοτερα προκυρηξη. Αν παιρνω δηλαδη περισσοτερα μορια και γενικα μπορω να μπω πιο ευκολα απο οτι αν υπηρετησω σαν απλος φανταρος. Και επισης αν βγει προκυρηξη οσο εγω ακομα κανω την θητεια μου τοτε τι γινετε; Μπορω να μπω η πρεπει να απολυθω πρωτα; Ευχαριστω εκ τον προτερον για τις απαντησεις!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΥΕΑ και μετά ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Greek_Army »

1) Παίρνεις παραπάνω μόρια αν τελειώσεις σαν έφεδρος...
2) Όσο αφορά αν μπεις πιο εύκολα. Εξαρτάται τι ειδικότητα θα δηλώσεις και αν έχεις αλλές γνώσεις
3) Αν βγει η προκήρυξη και είσαι ακόμα φαντάρος μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου μην αγχώνεσε.
δεκανεας

ΥΕΑ και μετά ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από δεκανεας »

Φιλε τραβα να υπηρετησεις πρωτα κ βλεπεις στην πορεια αν θες να μπεις επ. Οπ, δες πως ειναι πρωτα μεσα. Παιρνεις μορια απο δοκιμος παραπανω απο εναν που εχει κανει την θητεια του σαν φανταρος αλλα δεν φτανει μονο το δοκιμιλικι για να μπεις επ. Οπ
Αλεξανδρος

ΥΕΑ και μετά ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος »

Ευχαριστω πολυ παιδια να στε καλα.
army_boy
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

ΥΕΑ και μετά ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από army_boy »

ΓΜΑΚ έγραψε:1) Παίρνεις παραπάνω μόρια αν τελειώσεις σαν έφεδρος...
2) Όσο αφορά αν μπεις πιο εύκολα. Εξαρτάται τι ειδικότητα θα δηλώσεις και αν έχεις αλλές γνώσεις
3) Αν βγει η προκήρυξη και είσαι ακόμα φαντάρος μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου μην αγχώνεσε.
1) Λάθος μόρια δεν παίρνεις από δόκιμος εκτος από την προϋπηρεσία στην ειδικότητα που υπηρέτησες αν σχετίζεται με την προκηρυχθείσα ειδικότητα αφού την δηλώσεις φυσικά!2) Στο δεύτερο είναι ανάλογο αυτό με poses θέσεις θα προκηρυχθούν και ποσα μόρια θα συγκεντρώσει ο κάθε υποψήφιος, το άλλες γνώσεις δεν παίζει κανένα ρολο, μονο τα μόρια, ίσος να εννοούσες αυτό!3) Εγώ προτείνω πάντως πρώτα να κάνουν όλοι την θητεία και μετά να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς όσο πιο πολύ υπηρετείς τόσο πιο πολλά μόρια παίρνεις πολύ απλό, αν φυσικά συσχετίζεται η ειδικότητα που επιλεγει ο κάθε υποψήφιος!

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες