Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
-
Νικος
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
Δεν γινετε να ειμαι επιλαχων στην ειδηκοτητα που δηλωσα γιατι εχω 300 και ο τελευταιος εχει 100. Οπωτε αναγκαστηκα εγινε ατσι. Το θεμα ειναι αν ισχυει κατι τετοιο γιατι ο γιατρος μου ειπε δεν θα εχω προβλημα στην ειδηκοτητα, γιαυτο ρωταω...
-
αννα
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
Παιδια περασα και εγω πληρωμα ερπ. Ειναι σιγουρο οτι θα παμε αυλωνα;
-
helen
- Λοχαγός

- Posts in topic: 10
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
αννα απο που εισαι;αννα έγραψε:Παιδια περασα και εγω πληρωμα ερπ. Ειναι σιγουρο οτι θα παμε αυλωνα;
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
Παιδια να γνωριστουμε εκει απο κοντα οσοι παμε για ερπιστριοφορα
-
Ν@Ν@
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
Κι εγωωω πληρωμα! ρε παιδια ξερει κανεις να μου πει τις περιοχες που μπορουμε να παρουμε μεταθεση; Ψαχνω και δε λεει πουθενα.
-
helen
- Λοχαγός

Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
εβρο και νησια.Ν@Ν@ έγραψε:Κι εγωωω πληρωμα! Ρε παιδια ξερει κανεις να μου πει τις περιοχες που μπορουμε να παρουμε μεταθεση; Ψαχνω και δε λεει πουθενα.
-
Aggelos Agg
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
Καλησπερα σε ολους κ συγχαρητηρια! Εχω περασει κι εγω πληρωμα ερπυστριοφορων. Αν θελετε καντε με add στο facebook να γνωριστουμε και να τα λεμε απο κει! Το εφτιαξα μονο γι αυτο το λογο. nafplio89@gmail.com
-
helen
- Λοχαγός

Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
Θα περασουμε καλα μετα στις μεταθεσεις. Να δειτε μετα τι εστι σκοπια στην προβατωνα εβρου μες το χιονι.
-
ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
ετσι μπραβο μετα θα φανει ποιοι κ ποιες ειναι ικανοι κ μαχιμοι να παραμεινουν στον ελληνικο στρατο!helen έγραψε:Θα περασουμε καλα μετα στις μεταθεσεις. Να δειτε μετα τι εστι σκοπια στην προβατωνα εβρου μες το χιονι.
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
Καλη σ Μερα φιλε. Εχω περασει στην ιδια ειδικοτητα. Απο οτι ξερω θα παμε καλαματα. Εχω κ μια ερωτηση για σενα εχεις καμια ιδεα για την ειδικοτητα Αυτη; Εχω ψαξει αρκετα αλλα δν εχω βρει κατι συγκεκριμενο.
-
ΤΟΛΗΣ
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
Γεια σας παιδια! παρακολουθω καιρο τις συζητησεις σας! κανενας για πληρωμα ερπιστιοφορων; ξερετε μηπως που θα μας στειλουν αρχικα;
-
helen
- Λοχαγός

Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
περυσι αυλωνα πηγανε.ΤΟΛΗΣ έγραψε:Γεια σας παιδια! Παρακολουθω καιρο τις συζητησεις σας! Κανενας για πληρωμα ερπιστιοφορων; Ξερετε μηπως που θα μας στειλουν αρχικα;
-
ΤΟΛΗΣ
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
Δηλαδη μαλλον θα παμε αυλωνα αρχικα... αν μαθετε κατι νεοτερο ενημερωστε παρακαλω :-)
-
manosmail
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 4
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
Παιδια οποιος/α εχει περασει ΠΛΗΡΩΜΑ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΩΝ (ΠΖ) ας μου στηλει πμ να αλλαξουμε mail/facebook/msn κατι τελοσπαντων ωστε να γνωριστουμε καλυτερα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες