Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
Δεν γινετε να ειμαι επιλαχων στην ειδηκοτητα που δηλωσα γιατι εχω 300 και ο τελευταιος εχει 100. Οπωτε αναγκαστηκα εγινε ατσι. Το θεμα ειναι αν ισχυει κατι τετοιο γιατι ο γιατρος μου ειπε δεν θα εχω προβλημα στην ειδηκοτητα, γιαυτο ρωταω...
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
Παιδια περασα και εγω πληρωμα ερπ. Ειναι σιγουρο οτι θα παμε αυλωνα;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 10
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
αννα απο που εισαι;αννα έγραψε:Παιδια περασα και εγω πληρωμα ερπ. Ειναι σιγουρο οτι θα παμε αυλωνα;
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
Παιδια να γνωριστουμε εκει απο κοντα οσοι παμε για ερπιστριοφορα
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
Κι εγωωω πληρωμα! ρε παιδια ξερει κανεις να μου πει τις περιοχες που μπορουμε να παρουμε μεταθεση; Ψαχνω και δε λεει πουθενα.
-
- Λοχαγός
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
εβρο και νησια.Ν@Ν@ έγραψε:Κι εγωωω πληρωμα! Ρε παιδια ξερει κανεις να μου πει τις περιοχες που μπορουμε να παρουμε μεταθεση; Ψαχνω και δε λεει πουθενα.
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
Καλησπερα σε ολους κ συγχαρητηρια! Εχω περασει κι εγω πληρωμα ερπυστριοφορων. Αν θελετε καντε με add στο facebook να γνωριστουμε και να τα λεμε απο κει! Το εφτιαξα μονο γι αυτο το λογο. nafplio89@gmail.com
-
- Λοχαγός
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
Θα περασουμε καλα μετα στις μεταθεσεις. Να δειτε μετα τι εστι σκοπια στην προβατωνα εβρου μες το χιονι.
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
ετσι μπραβο μετα θα φανει ποιοι κ ποιες ειναι ικανοι κ μαχιμοι να παραμεινουν στον ελληνικο στρατο!helen έγραψε:Θα περασουμε καλα μετα στις μεταθεσεις. Να δειτε μετα τι εστι σκοπια στην προβατωνα εβρου μες το χιονι.
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
Καλη σ Μερα φιλε. Εχω περασει στην ιδια ειδικοτητα. Απο οτι ξερω θα παμε καλαματα. Εχω κ μια ερωτηση για σενα εχεις καμια ιδεα για την ειδικοτητα Αυτη; Εχω ψαξει αρκετα αλλα δν εχω βρει κατι συγκεκριμενο.
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
Γεια σας παιδια! παρακολουθω καιρο τις συζητησεις σας! κανενας για πληρωμα ερπιστιοφορων; ξερετε μηπως που θα μας στειλουν αρχικα;
-
- Λοχαγός
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
περυσι αυλωνα πηγανε.ΤΟΛΗΣ έγραψε:Γεια σας παιδια! Παρακολουθω καιρο τις συζητησεις σας! Κανενας για πληρωμα ερπιστιοφορων; Ξερετε μηπως που θα μας στειλουν αρχικα;
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
Δηλαδη μαλλον θα παμε αυλωνα αρχικα... αν μαθετε κατι νεοτερο ενημερωστε παρακαλω :-)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων
Παιδια οποιος/α εχει περασει ΠΛΗΡΩΜΑ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΩΝ (ΠΖ) ας μου στηλει πμ να αλλαξουμε mail/facebook/msn κατι τελοσπαντων ωστε να γνωριστουμε καλυτερα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες