Μεταθέσεις στρατιωτικών

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

ΛΟΧΑΓΟΣ έγραψε:Είμαι πραγματικός λοχαγός, και όλα αυτά που λέτε δεν ισχυουν. Οι μεταθεσεις ειναι καθε χρονο για ολους και ολα τα οπλα και σωματα. Απο εκει και μετα εαν εχεις βυσμα πας οπου θες και κανεις οτι θες. Εαν δεν εχεις βυσμα, τοτε παιρνεις μεταθεσεις καθε χρονο οπως εγω. Εχεις δεν εχεις παιδια εχεις δεν εχεις αποφοιτησει επιπλεον πανεπιστημιακες σχολεσ...
Πρεπει να εισαι ο μοναδικος σε ολο το στρατευμα που παιρνει μεταθεση καθε χρονο και το οτι εισαι λοχαγος δεν σημαινει οτι μπορεις να μας ανερεις τις πληροφοριες
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από Rafale »

ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:
ΛΟΧΑΓΟΣ έγραψε:Είμαι πραγματικός λοχαγός, και όλα αυτά που λέτε δεν ισχυουν. Οι μεταθεσεις ειναι καθε χρονο για ολους και ολα τα οπλα και σωματα. Απο εκει και μετα εαν εχεις βυσμα πας οπου θες και κανεις οτι θες. Εαν δεν εχεις βυσμα, τοτε παιρνεις μεταθεσεις καθε χρονο οπως εγω. Εχεις δεν εχεις παιδια εχεις δεν εχεις αποφοιτησει επιπλεον πανεπιστημιακες σχολεσ...
Πρεπει να εισαι ο μοναδικος σε ολο το στρατευμα που παιρνει μεταθεση καθε χρονο και το οτι εισαι λοχαγος δεν σημαινει οτι μπορεις να μας ανερεις τις πληροφοριες
συμφωνω. Δεν εισαι μονο ο μοναδικος που παιρνεις η βλεπεις συναδελφους που παιρνουν μεταθεση καθε χρονο αλλα το Πας οπου θες η βλεπεις συναδελφους σου να πανε οπου θελουνε και κανεις η κανετε οτι θελετε. Που ειναι καλε αυτος Ο στρατος να παμε Και μεις;

Κωστας

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από Κωστας »

Μπορει καποιος που να ξερει απο ΠΑ να μου πει καθε ποτε περιπου εχει μεταθεσεις μετα την ΣΤΥΑ; Στην αρχη υπαρχει πιθανοτητα να παω κοντα στην Αθηνα ή ειναι σιγουρο οτι θα με στειλουν αλλου?
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από Rafale »

Απο πα δε ξερω βρε κωστα. Κατι μου αφαινεται σου ποσταρα οτι δεν ειναι τοσο συχνες οσο του σξ. Ολο ρωτας και ρωτας αχαχαχ αστειευομαι. Καπου μου φαινεται σου εγραψα γι αυτες. Αλλιως περιμενε καποιος που ξερει απο πα να σου πει.
Κωστας

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από Κωστας »

Κανεις αποφοιτος ΣΤΥΑ να με διαφωτισει σχετικα με τις μεταθεσεις?
ρ

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από ρ »

Αν θελετε λιγες μεταθεσεις καλυτερο ειναι οικονομικο η στρατολογικο, αλλιως θα ειναι πιο συχνες και μη ξεχνατε και πιθανοτητες να πατε για καποια διαστηματα Αφγανισταν κτλ κτλ κτλ

stasoula95
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από stasoula95 »

Γεια σας! ειμαι η αναστασια και ειμαι 15 χρονων. σκεφτομαι τελευταια πολυ για αξιωματικος στην σχολη ικαρων (σμα). θα ηθελα ομως να ρωτησω αν γινεται καποιος να μου πει με τις μεταθεσεις τι γινεται; Θα υπαρξουν; Και αν ναι ποσες και καθε ποτε?
sotiris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Επάγγελμα: ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ <ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ>

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από sotiris »

Πως κανετε ετσι σιγα τι ειναι οι μεταθεσεις εμενα μου αρεσουν παρα πολυ σκευτειτε και την αλλη πλευρα θα πατε σε κανενα νησι να δειτε νεα μερη ολλο μεσα θα εισατε δεν ειναι τοσο δυσκολα τα πραγματα. Χαλαρα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotiris την Τετ Μαρ 17, 2010 4:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
S

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από S »

Οι μεταθεσεις απο σμυ ειναι λιγοτερες απο την σσε?
peter1992
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από peter1992 »

Αν εισαι αξιωματικος μεχρι Ταγματαρχης θα αλλαζεις καθε 2με3 μετα θα ηρεμει η κατασταση αλλα και παλι αν γινεις ανωτερος αξιωματικος παλι το ιδιο σαν υπαξιωματικος καθε 2με 3 θα αλλαζεις και σε δυσκολα μερη

ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ »

Ποσες ειναι οι μεταθεσεις ενως αντισυνταγματαρχη σας ευχαριστω;
peter1992
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από peter1992 »

Οι μεταθεσεις θα Ειναι περιπου 1-2 Οσο βρισκεσαι στο βαθμο αυτο σκεψου πως απο εκεινο το σημειο θα μπεις σε εναν κυκλο μετεκπαιδευσης
Αθηνά

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από Αθηνά »

Γεια σας, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τις μεταθεσεις. Λοιπον ειμαι υπολοχαγος νοσηλευτρια (ΣΑΝ) και σε ενα χρονο περιπου θα παντρευτω, το θεμα ειναι οτι ο αντρας μου (νυν) ειναι λοχαγος ΠΖ και αυτοι εχουν μεταθεσεις ανα 3 χρονια. Εγω εχω την δυνατοτητα αν θελω να καθησω σε ενα μερος για αρκετα χρονια, μπορω να τον κρατησω εγω ή πρεπει να τον ακουλουθω και να εχω και εγω μεταθεσεις ανα 3 χρονια. Ρωταω γιατι ειναι αρχαιοτερος στο βαθμο.
salonika91
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από salonika91 »

Παιδια απο ευελπιδων μπορεις απο καποια στιγμη και μετα να μεινεις μονιμα σε καποιο μερος χωρις μεταθεσεις; Π. Χ μετα απο καποια χρονια, αν εχει πτυχια αει-τει, οικογενια κτλ;

ρ

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από ρ »

Οχι, η ΣΣΕ αλλωστε ειναι ΑΣΕΙ τι να το κανεις το πτυχιο ΑΕΙ, οι αξιωματικοι παιρνουν πτυχια ΑΕΙ για καλυτερη εξελιξη οχι μονο στο στρατο αλλα και προσωπικη, εκτος απ τους μηχανικους που πανε σταλμενοι απ το στρατο, ισα ισα αν καποιος εχει πτυχια οπως ενας διαβιβαστης που ηξερα που ειχε διδακτορικο στο ΕΜΠ ετρεχε συνεχεια στην αμερικη για σεμιναρια και σχολεια δορυφορων και στις βρυξελλες στο ΝΑΤΟ δεν ειχε σταθει σε ηρεμια, τελικα εγινε δημαρχος Σιδηροκαστρου νομιζω.

Αν περιμενετε κατι μονιμο και στανταρ στο στρατο μην πατε.

Εδω μεγαλοι σε ηλικια αξιωματικοι μετακομιζουν ενα χρονο στη θεσς για να περασουν τη ΣΕΘΑ...

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες