Μεταθέσεις στρατιωτικών

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από Rafale »

Ετσι κοπελια μου. Αλλωστε αυτο θα γινοτανε αν περνουσες σε οποιαδηποτε σχολη. Ενα παραπανω που αυτη ειναι σσεΕικόνα καλη συνεχεια και επιτυχια σε οτι κανεις
r

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από r »

Θα δωσω εγω ενα παραδειγμα, αν εισαι σε σωμα το πιο πιθανο ειναι να πας σε ΑΕΙ η χημικος η ηλεκτρολογος, προφανως τοτε θα εχεις 3 χρονια σπουδες στην Αθηνα+αλλα 2 σε σχολες του σωματος πχ τεχνικου και οταν αποφοιτησεις οντας υπολοχαγος η λοχαγος θα πας σε καποια μεγαλη μοναδα που χρειαζονται την ειδικοτητα σου και οχι σε λοχο τεχνικου σε καποιο μικρο νησι, στα σωματα ειναι πολυ καλυτερα...

Αν απο τα οπλα παρεις καποιο πτυχιο με δικο σου κοπο και εξοδα, δεν αλλαζει κατι παρα μονο το κυρος οι μεταθεσεις θα ναι ιδιες,(εξαιροντας το μηχανικο)
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από supermario »

r έγραψε: Θα δωσω εγω ενα παραδειγμα, αν εισαι σε σωμα το πιο πιθανο ειναι να πας σε ΑΕΙ η χημικος η ηλεκτρολογος, προφανως τοτε θα εχεις 3 χρονια σπουδες στην Αθηνα+αλλα 2 σε σχολες του σωματος πχ τεχνικου και οταν αποφοιτησεις οντας υπολοχαγος η λοχαγος θα πας σε καποια μεγαλη μοναδα που χρειαζονται την ειδικοτητα σου και οχι σε λοχο τεχνικου σε καποιο μικρο νησι, στα σωματα ειναι πολυ καλυτερα...

Αν απο τα οπλα παρεις καποιο πτυχιο με δικο σου κοπο και εξοδα, δεν αλλαζει κατι παρα μονο το κυρος οι μεταθεσεις θα ναι ιδιες,(εξαιροντας το μηχανικο)
Δηλαδη στο μηχανικο εχει περισσοτερες η λιγοτερες μεταθεσεις σε σχεση με τις αλλες ειδικοτητεσ; Μπορεις να μου περιγραψεις την Ιδανικη πορεια που μπορει να ακολουθησει καποιος ο οποιος κατατασεται στην πτερυγα των οπλων ωστε να εχει οσο το δυνατον λιγοτερες μεταθεσεις (π. Χ ποια ειδικοτητα να επιλεξει στο 4ο ετοσ, σε ποιο Α. Ε. Ι να παει αργοτερα κτλ)

k a t e r i n a
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από k a t e r i n a »

Περνωντας τα χρονια οι μεταθεσεις συνεχιζονται να γινονται καθε 2-3 χρονια ή επειδη ανεβαινει ο βαθμος αυξανεται και ο χρονος παραμονης;
Άβαταρ μέλους
nick13
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: anything
Επάγγελμα: If I tell you I have to kill you after

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από nick13 »

Συνεχιζονται μεχρη να παρεις συνταξη
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
Άβαταρ μέλους
nick13
Λοχίας
Λοχίας

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από nick13 »

Ακομα υπαρχουν οι αποσπασεις που δεν ξερω τι υσχηει για να σου πω
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
ΑΕΛ

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από ΑΕΛ »

Καλα, πλακα κανετε; Υπαρχουν στρατιωτικοι, παρα πολλοι, με 2-3 μεταθεσεις στα 20 χρονια. Αξιωματικοι στα εργοστασια βασεως οπου καθονται 7-8 χρονια. Εχεις βυσμα, καλως. Δεν εχεις; Αντε γεια
k a t e r i n a
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από k a t e r i n a »

ΑΕΛ έγραψε:Καλα, πλακα κανετε; Υπαρχουν στρατιωτικοι, παρα πολλοι, με 2-3 μεταθεσεις στα 20 χρονια. Αξιωματικοι στα εργοστασια βασεως οπου καθονται 7-8 χρονια. Εχεις βυσμα, καλως. Δεν εχεις; Αντε γεια

εγω παντως που εχω μια φιλη με μπαμπα στρατιωτικο, μετακομιζει καθε 2-4 χρονια!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από Rafale »

Αναλογα αν ειναι ελευθερη και τι ειδικοτητα ειναι παιζουν ρολο αυτα στις μεταθεσεις
ΠΑΥΛΟΣ

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από ΠΑΥΛΟΣ »

Οι στρατιωτικοι στην Π. Α παντα παιρνουν μεταθεσεις;[θελω να πω οτι μετα απο καποια Χρονια υπηρεσιας Ειναι πιο σπανιες οι μεταθεσεις;]
XristosK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από XristosK »

Ο κανόνας είναι να παίρνεις μεταθέσεις ακόμα και αν έχεις 30 χρόνια υπηρεσίας.
Βέβαια όσο περνούν τα χρόνια τόσο περισσότερες πιθανότητες Έχεις Να υπηρετήσεις στο τόπο επιθυμία σου η κάπου κοντά.
Μεγάλο ρόλο παίζει η ειδικότητα που έχεις.
πχ οι μηχανικοί των F-16 υπηρετούν πολλά χρόνια στα αεροδρόμια που διαθέτουν μοίρες F-16 (εκτος αν μετακομίσει η μοίρα, πράγμα σπάνιο). Αλλα αυτοί είναι εξαίρεση στον κανόνα.
Επίσης παίζει ρόλο ο συνδυασμός τοποθεσία μονάδας-εντοπιότητα.
Αν πχ είσαι από τη Λήμνο και επιθυμείς να μένεις εκεί μόνιμα Τότε είσαι τυχερός και μ' αυτόν τον τρόπο απαλλάσσεις και άλλους που δεν θέλουν να πάνε στο νησί.
Oι νεοι μετεωρολόγοι έχουν αρκετές θέσεις σε νησιά.
Οι πληροφοριών, στρατολόγοι, ταμιακοί και αμύνης αεροδρομίου έχουν παντού θέσεις.
Όλα εξαρτώνται από τις θέσεις που υπάρχουν-ανοίγουν στη περιοχή που επιθυμείς αλλά δυστυχώς και από τον παράγοντα.''ΒΥΣΜΑ'' (βλέπε Ελλαδισταν)

Άβαταρ μέλους
nick13
Λοχίας
Λοχίας

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από nick13 »

ΑΕΛ έγραψε: Καλα, πλακα κανετε; Υπαρχουν στρατιωτικοι, παρα πολλοι, με 2-3 μεταθεσεις στα 20 χρονια. Αξιωματικοι στα εργοστασια βασεως οπου καθονται 7-8 χρονια. Εχεις βυσμα, καλως. Δεν εχεις; Αντε γεια
μπορεις και χωρις βυσμα να μηνεις αρκετο καιρο στο ιδιο μερος π. Χ. Αν εισαι σε μοναδα στην Θεσ/νικη και μεταπαρεις μεταθεση για Ρεντηνα και μετα παλι για αλλη μοναδα της Θεσ/νικης θα εχεις μηνει 9 χρονια στο ιδιο μερος εχοντας μετατεθει κανονικα
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
Κωστας

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από Κωστας »

Γεια σας, ειμαι στο φυσικο Αθηνων και εχω απογοητευτει παρα πολυ απο την σχολη λογω της δυσκολιας αλλα και της επαγγελματικης αποκαταστασης και δεν τρελαινομαι και για την φυσικη. Στρατιωτικες σκεφτομουνα και πριν να δωσω πανελληνιες αλλα τελικα δεν δηλωσα, τωρα ομως εχω αρχισει να το σκεφτομαι σοβαρα για ΣΤΥΑ. Εχει πολλες μεταθεσεις; Πως ειναι περιπου τα πραγματα σαυτον τον τομεα αν υποθεσουμε οτι δεν εχω και καποιο μεσον
Κωστας

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από Κωστας »

Καποιος να με διαφωτισει σχετικα με τις μεταθέσεις; Πρεπει να αποφασισω συντομα και δεν ειναι και ευκολη αποφαση γιαυτο πρεπει να μαθω οσο το δυνατον περισσοτερα :P
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Μεταθέσεις στρατιωτικών

Δημοσίευση από Rafale »

Στην αεροπορια απο τα λιγα δηλ που ξερω δεν εχει πολλες μεταθεσεις. Βασεις βεβαια μπορει να υπαρχουν αρκετες αλλα το να παιρνεις καθε τοσο μεταθεση και να αλλαζεις βαση πρεπει νομιζω να εκπαιδευτεις και σε ενα αλλο τυπου αεροσκαφος το οποιο απαιτει πολυμηνη εκπση αλλα ειναι και οικονομικο το συζτημα και ετσι δεν νομιζω να συμφαιρει κανεναν. Μεταθεσεις υπαρχουν αλλα ειναι πολυ λιγοτερες απο σξ
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης