Τί ειδικότητα δηλώσατε (προκήρυξη 2009);

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
evros21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από evros21 »

Για στρατολογια εχει δηλωσει κανενας απο το φορουμ; Διαβαζω το φορουμ και δεν καταλαβαινω πολλες φορες για ποια κατηγορια λεμε. Μηπως υπαρχουν παλιες λιστες επιτυχωντων; Γιατι το αγχος χτυπαει κοκκινο.
ss

Δημοσίευση από ss »

Υπηρετης πβ μαχης εχει δηλωσει καποιος; Δεν νομιζω να ειναι πολυ δημοφιλης;

ev@
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ev@ »

Καλημερα παιδια! Σημερα ειμαι χαρουμενη γιατι περασε το αγορι μου στρατο ξηρας, αλλα περιμενω κ τα δικα μου, αν κ δεν εχω πολλες ελπιδες. κανεις που δηλωσε στρατολογος;

eleni
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από eleni »

ev@ έγραψε:Καλημερα παιδια! Σημερα ειμαι χαρουμενη γιατι περασε το αγορι μου στρατο ξηρας, αλλα περιμενω κ τα δικα μου, αν κ δεν εχω πολλες ελπιδες.κανεις που δηλωσε στρατολογος;

Καλημέρα! Συγχαρητήρια για το αγόρι σου! Και εγώ στρατολόγος δήλωσα (μιλάμε πάντα για αεροπορία, ε; Όχι για στρατολογία!) Άντε να δούμε τι θα γίνει και με 'μας...
ΑΤΣΑ

Δημοσίευση από ΑΤΣΑ »

Στις ειδικοτητες αμυνας φρουρος μετα σκυλου και βοηθος ελενκτη πτησεων ποσοι καναν τα χαρτια τους και ποσα μορια ειχαν οι επιτυχοντες; δε θα το μαθουμε ποτε; καταντατει ξεφτιλα πραγματικα !

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης