Θα περιμενω πρωτα αποτελεσματα και αν ειναι θετικα θα γινω μελος. Αλλιως δεν εχει νοημα να μπω. Θα προσπαθησω να ξεχασω μια και καλη το θεμα στρατος μιας και Ηταν Η τελευταια φορα που ειχα δικαιωμα να κανω χαρτια. Οπότε αν δεν περασω μαυρη πετρα θα ριξω
Ελα ρε συ, μην το λες ετσι! Αλλωστε θα εισαι οδηγος ειπαμε! Τελος! Αχαχαχαχα Αντε το Μεσολογγι θα σε περιμενει... Ειπαμε εχεις καλα μορια! Κοιτα, απλα ενημερωσε μας αν περασες ή οχι ετσι; Θα περιμενουμε νεα σου...
Μεσολογγι ή σπαρτη; Κατι ξερω για σπαρτη εγω. Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος. Απλα εκει εχει κεντρο εφοδιασμου και μεταφορων μου ειπε ενας φιλος μου. Εμ αρχισες και συ να λες και αλλοι για background και αλλοι μπορει να υπαρχουν τωρα που ειναι αξιοκρατικα και δεν συμμαζευεται. Αντε μετα με τετοια ψυχολογια να γινεις μελος σε φορουμ :)
Απλα βρε Χρηστο παντα πρεπει να παιρνουμε κ τις δυο οψεις του νομισματος... Εικασιες κ υποθεσεις κανουμε... Ναι; Μην μου απογοητευεσαι! Κεν Μεσολογγι κ μετα για σχολειο Σπαρτη... Αχ, παλι φευγουμε απο το θεμα
χρηστος έγραψε: Καλα ναι δεν αντιλεγω. Ειναι 10 οι θεσεις ολες και ολες. Κοιταξα τις βασεις του περσινου και βγαζω τη μεγαλυτερη βαθμολογια και χωρις να βαλω αριστα συνεντευξη. Ελεος δεν θα μπω;
τα μορια της συνεντευξης μην τα υπολογιζεις καν, δεν θα τα βαλουν αφου καταργηθηκε η συνεντευξη. Και γενικα μην νομιζετε οτι θα σας μετρησουν ολα σας τα μορια... Ολο και απο καπου θα ψαλιδισουν πχ. Οποιος εχει βαλει προυπηρεσια, ειναι το πιο ευκολο να μην την μετρησουν ωστε να κοπειτε για να βαλουν δικο τους.
'Υπηρετης Α-Τ Οπλων (ΠΖ) ειχες γραψει στο αναλογο θεμα το βρηκα οσο για την δικη μου ειδικοτητα ξερω απ'τον αντρα μου λεπτομεριες και δεν με πειραζει, μ'αρεσουν τα δυσκολα δεν θελω με τιποτα να καθομαι σε γραφειο
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)