50 ΕΜΑ - Πρωτοκκλήσι Σουφλίου
Ναι. Υπαρχουν σημεια που μπορει να ανατραπει ενα αρμα. Ευχαριστω πολυ.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά
Να βρεθούμε στου donald για γύρο και μπύρα

Μακρια και αγαπημενοι... Ανωμαλη μοναδα, σε ανωμαλο μερος, με ανωμαλο Δικα. Πηξιμο, εμπλοκη, κρυο, υγρασια, μιζερια, τρεξιμο, *****ξυλο και καρατε. Ουτε οι ΕΠΟΠ, ουτε οι ΕΜΘ δεν εχουν να πουν καλα λογια για την συγκεκριμενη Επιλαρχια. Το μονο καλο που ειχε, ηταν τα πολλα μορια για δευτερη μεταθεση, τωρα που δεν ισχυει ουτε αυτο, δεν εχει τιποτα. Α, και το Σουφλι δεν παλευεται με τιποτα... Καλυτερα Αγρια Δυση, παρα στο Πρωτοκκλησι...
Ακομα η νοοτροπια της 50 δεν αλλαξε ; Ακομα βρε παιδι μου τα ιδια;

Τωρα 50 Εμα ειμαι... Ενα έχω να πω... Ειναι ΤΕΛΕΙΑ ! Μονο αυτο εχω να πω... Και οι εποπ και τα στελεχη ολα ειναι σωστα παιδια !
Ολα ειναι μια χαρα και δεν ισχυει τιποτα απ οσα λενε οι παραπανω διοτι αλλαξαν τα πραγματα εκει, ειμαι και εγω εκει τωρα και οι υπηρεσιες πανε καλα απο 1-2-3μεσα το πολυ διοτι εχει κοσμο και περιμενουμε και αλλοι να ερθουν μετα το πασχα. το μονο που θελει ειναι να εχεις καλη παρεα και ολα τα αλλα ερχονται
Αν καταλαβα καλα, επρεπε τελικα να χασει καποιος τη ζωη του για να γινει ανθρωπινη αυτη η μοναδα.
υπηρετησα εκει το 2005, η μοναδα ητο καταμαυρη, διεστραμμενοι δικες που αν τους πετυχαινες εξω και τους εβαζες τις φωνες θα εβαζαν τα κλαμματα, Μοναδα ερημωμενη απτον ελαχιστο κοσμο, διπλουπηρεσιες, εξοδος μια φορα το μηνα και αν.
καλη συνεχεια ευχομαι στα παιδια που ειναι εκει πανω !
υπηρετησα εκει το 2005, η μοναδα ητο καταμαυρη, διεστραμμενοι δικες που αν τους πετυχαινες εξω και τους εβαζες τις φωνες θα εβαζαν τα κλαμματα, Μοναδα ερημωμενη απτον ελαχιστο κοσμο, διπλουπηρεσιες, εξοδος μια φορα το μηνα και αν.
καλη συνεχεια ευχομαι στα παιδια που ειναι εκει πανω !
Ολα εξαρτώνται απο τον διοικητη.
Ημουν το 2004 και δεν ειχαμε προβληματα, και καναμε και τη δουλεια μας και τα αρματα ηταν σε καλη κατασταση, μεχρι που αλλαξε ο διοικητης. Και η μοναδα αμεσως αλλαξε μορφη προς το χειροτερο.
Ξερει κανεις το ονομα του επιλοχια;
Ημουν το 2004 και δεν ειχαμε προβληματα, και καναμε και τη δουλεια μας και τα αρματα ηταν σε καλη κατασταση, μεχρι που αλλαξε ο διοικητης. Και η μοναδα αμεσως αλλαξε μορφη προς το χειροτερο.
Ξερει κανεις το ονομα του επιλοχια;
Πιστευεις πως ακομα ειναι καλα;
τωρα που αλλαζει διοικητης τι εχεις να πεις; εγω πιστευω πως δεν ειναι καλα διοτι ειμαι λιγες μερες εδω και ηδη εχω δει οτι δεν υπαρχει συστημα. Καποιο προγραμμα. Ολα τελευταια στιγμη στα λενε.
τωρα που αλλαζει διοικητης τι εχεις να πεις; εγω πιστευω πως δεν ειναι καλα διοτι ειμαι λιγες μερες εδω και ηδη εχω δει οτι δεν υπαρχει συστημα. Καποιο προγραμμα. Ολα τελευταια στιγμη στα λενε.
Ολα ειναι σχετικα. Αλλοι περνανε καλα στο στρατο και αλλοι οχι. Ετσι οι αποψεις ειναι διαφορετικες. Για τη συγκεκριμενη μοναδα δεν ειναι θεμα διοικητου αλλα η αποστολη της μοναδας. Απο εκει εξαρτωνται ολα. Τι να σου κανει ο δκτης οταν η φυση της μοναδος ειναι να τρεχει;
Αν η φυση μιας μοναδας ειναι να τρεχει, τοτε θα πρεπει να τρεχουν και οι υπολοιπες μοναδες της ταξιαρχιας. σωστα; Τοτε γιατι τον φεβρουαριο του 2008 οταν ολες οι μοναδες της ταξιαρχιας βγηκαν σε διημερη ασκηση, μονο εμεις οι μαυροσκουφηδες κοιμηθηκαμε στο υπαιθρο; η θερμοκρασια στις 9 το πρωι ειχε ανεβει στους -12! ωραια επιχειρισιακη ετοιμοτητα!
oxi δεν ειναι ετσι. Γιατι καθε Οπλο η σωμα εχει τη δικη του αποστολη. Η ασκηση ηταν της ταξιαρχιας και συ τθ. Τι ηθελες να κανεις; Να ακολουθησεις προγραμμα δβ ;
Και ποια η λογικη τοτε αυτης της διακρισης; Σου υπενθυμιζω πως η θερμοκρασιες ηταν υπο το μηδεν! ουτε την σωματικη ακεραιοτητα δεν σκεφτηκαν; ! αλλα για ολα τρεχουν οι μαυροι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες