Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
aggeloudi
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από aggeloudi »

Καλημερα. Διαβασα πιο πανω οτι ειναι ελαστικοι στα αθληματα.. Και αυτο για το γηπεδο ειναι ουσιαστικα δεν ειναι 1000ρι αλλα γυρω στα 800 μετρα; Ισχυει;
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από kostaslou »

aggeloudi έγραψε: Καλημερα. Διαβασα πιο πανω οτι ειναι ελαστικοι στα αθληματα.. Και αυτο για το γηπεδο ειναι ουσιαστικα δεν ειναι 1000ρι αλλα γυρω στα 800 μετρα; Ισχυει;
ισχυει. το γηπεδο ειναι 300αρι δλδ με 2,5 γυρους κανεις 800αρι. αλλα κανεις 3 γυρους. δλδ 900αρι. αλλα ειναι χαλαρα. θα σας πουνε να ειστε μπουλουκι ολοι μαζι στην ιδια λωριδα. αμα κουραστητε μπορειτε να πηγαινετε περπατωντας και μολις ξεκουραστητε τρεχτε παλι. χαλαρα τελειως. καλη επιτυχια
des

Δημοσίευση από des »

Καλημερα κ απο μενα, ειχα δωσει τα αθληματα στις 15 μαρτιου και απ οτι θυμαμαι και ρωτησα και εναν γυμναστη εκει το γηπεδο ειναι 400αρι κανονικο. και καναμε 2,5 γυρους. Οσο για τους χρονους απ οτι μου παν δεν υπαρχει ελαστικοτητα... και συμφωνα με μια κοπελα που τερματισε οχι πολυ πιο πανω απο το οριο την εκοψαν. Οπως αναφερθηκε και νωριτερα ανα 200μ σας λενε τι χρονο εχετε κανει , οποτε αν προσπαθησετε να κρατησετε τον χρονο σας , περιπου στο 1'40'' σε καθε γυρο και επιταγχυνετε στο τελευταιο 200αρι το βγαζετε μεσα στο οριο... Δωστε βαση στις προπονησεις σας στους χρονους και καλη επιτυχια σε ολους...

ΣΜΑΡΑ

Δημοσίευση από ΣΜΑΡΑ »

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΩΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΤΥΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ!!! ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ 4
arisba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από arisba »

Παιδια ηταν τυπικοι απο τη μια απο την αλλη ομως προσπαθουσαν να σε ενθαρυννουν κ να σε βοηθησουν λιγο. Προχτες εδινα τη τριτη. Τα περασα ανετα. Στο μηκος σε βοηθανε αρκετα. Αλλα στο 1000 δε ξερω τι γινετε... Εγω το εκανα 4 λεπτα και 9 δευτερ κ ετσι δεν ασχοληθηκα πολυ με τους υπολοιπουσ

ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Θυμασαι που στα ελεγα;

arisba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από arisba »

Ειχες δικιο. Τωρα περιμενω τατελικα αν κ [ιστευω ειμαι μεσα αφου ειμαι ο 13 απο τους 15 της ειδικοτ μου
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες