Παιδια καλημερα! Εδωσα την παρασκευη και τα περασα! Μπορω να πω οτι ηταν τυπικη με τα ορια σε ολα εκτος απο το μηκος. Δεν τους πειραζε απο που θα πατουσες αν πατουσες ακυρο κ αρκουσε να επεφτες λιγο μετα τη γραμμη που ειχαν βαλει
Καλημερα παδια κι εγω επιτυχουσα ! Τελειωσα χτες τις αθλητικες δοκιμασιες. Οντως τυπικοι με τα ορια ιδιως στους χρονους δωστε βαση εκει στις προπονησεις σας.
Παιδα δινα σημερα αθληματα. Ολα καλα. Μου φανηκαν αρκετα ευολα λογω προπονησης π εκανα. Το χιλιαρι λιγο αλα οκ. Στο χιλιαρι να ξερετε στις στροφες 80% ταχυτητα κ στις ευθειες ριχνετε ρυθμο.60 % για ξεκουραση. Με αυτο το ρυθμο θα εχετε κανει το γυρο περιπου 1,40. Κ στο τελευταιο 200αρι δινετε οτι εχετε κ εν εχετε. Θα με θυμειθητε. Τα λεμε τριπολη...
Βασει λογικης εισαι μεσα Αλλα ποτε δεν ξερεις... Εσυ ομως εχε αισιοδοξια σου οτι ολα θα πανε καλα Εγω επειδη απο τη φυση μου ειμαι απαισιοδοξη θα κρατουσα επιφυλαξεις οτι ειμαι μεσα μεχρι να δω τα τελικα κ οριστικα αποτελεσματα, σαν αμυνα ωστε αν ειναι κατι αρνητικο μετα να μην απογητευομαι κ να ειμαι πιο ψυχραιμη... Ολα καλα θα πανε Στις 31 μαρτιου θα μας λες"Τριπολη σου ερχομαιαιααιαιαιαι"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Τρί Μαρ 16, 2010 8:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
arisba έγραψε:illy το βγαζεις ξεκουραστα ετσι. Πραγματι. Να ρωτησω εγω ειμαι επιτυχων στη ειδικοτητα μου 13ος σειρα και περνει 15... Παιζει να ειμαι εκτος;
εδιναν σημερα μαζι σας και κοινοι υποψηφιοι του κοινου στρατολογικου σωματος;