Αναβολή για Πανελλήνιες Εξετάσεις
Καλησπέρα παιδιά.
Είμαι 18 χρονών και μόλις μου ήρθε το χαρτί της κατάταξης σήμερα.
Το πρόβλημα μου είναι ότι έδωσα πέρυσι Πανελλήνιες και δεν πέρασα κάπου και έτσι (αφού έπαθα και έμαθα) αποφάσισα να ξαναδώσω φέτος.
Μπορώ να πάρω αναβολή έτσι ώστε αν περάσω να πάω στρατό μετα και τις σπουδές; Έχω αγχωθεί υπερβολικά γι'αυτό όποιος μπορεί να μου απαντήσει θα του ήμουν ευγνώμων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-G.
Είμαι 18 χρονών και μόλις μου ήρθε το χαρτί της κατάταξης σήμερα.
Το πρόβλημα μου είναι ότι έδωσα πέρυσι Πανελλήνιες και δεν πέρασα κάπου και έτσι (αφού έπαθα και έμαθα) αποφάσισα να ξαναδώσω φέτος.
Μπορώ να πάρω αναβολή έτσι ώστε αν περάσω να πάω στρατό μετα και τις σπουδές; Έχω αγχωθεί υπερβολικά γι'αυτό όποιος μπορεί να μου απαντήσει θα του ήμουν ευγνώμων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-G.
Δεν υπάρχει πρόβλημα,
Θα πάς στο γραφείο του σχολείου σου και θα ζητήσεις χαρτί για την στρατολογία.
Μετα το πας στο στρατολογικό γραφείο που υπαγάγεσε και (νομίζω) θα πάρεις 1-2 χρόνια παράταση αναβολής...dont worry...
Θα πάς στο γραφείο του σχολείου σου και θα ζητήσεις χαρτί για την στρατολογία.
Μετα το πας στο στρατολογικό γραφείο που υπαγάγεσε και (νομίζω) θα πάρεις 1-2 χρόνια παράταση αναβολής...dont worry...

Γεια σας! Θέλω να ρωτήσω εάν δεν έχω μπει σε κάποια σχολή λόγω κακών αποτελεσμάτων στις πανελλήνιες εξετάσεις μπορώ να πάρω αναβολή για να δώσω του χρόνου ή αυτό δεν είναι εφικτό;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
γεια σας, ρε παιδια εγς εχασα μια χρονια στο σχολειο και πηρα αναβολη για να τελειωσω στο σχολειο και εδωσα πανελλαδικες αλλα δεν περασα, και θελω να δωσο παλι φετος και παρουσιαζομαι τον δεκεμβριο, θα μου δοσουν μια αναβολη εστο και για 6 μινες μεχρι τιν επομενη καταταξη; η τελικα θα παρουσιαστω; με λιγα λογια δινουν αναβολη για δευτερη ευκαιρια για πανελλινιες; η οχι; παρακαλω πειτε μου οσοι γνωριζετε η οσοι εχετε παρει αναβολη για αυτο τον λογω. εθχαριστω
Γεια σας παλικαρια... Θα ηθελα να κανω μια ερωτιση... Αυτον τον καιρο ηταν να μπω στον στρατο ξηρας και πηρα αναβολη για 2 χρονια για τον λογο οτι θα δωσω ξανα πανελλήνιες αλλα εγω εφυγα Γερμανια για δουλεια... Τι θα γινει οταν τελειωσει η αναβολη μου; Μπορω να παρω αναβολη αοριστου χρονου;
Ευχαριστω
Ευχαριστω
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
- Επικοινωνία:
Οταν τελειωσει η αναβολη σου αναγκαστικα θα πρεπει να μπεις για φανταρος, τωρα για αναβολη αοριστου χρονου δεν εχω ακουσει τιποτα τετειο το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βγεις ι5 για να μην πας καθολου στρατο αλλα μετα θα εχει επιπτοσεις στην δουλεια σου
Έκανες κακή χρήση αναβολής. Επομένως θα πληρώσεις πρόστιμο και θα κάνεις και παραπάνω θητεία (εξαγοράσιμη).
Δεν υπάρχει αναβολή επ'αόριστον.
Δεν υπάρχει αναβολή επ'αόριστον.
pitsarias έγραψε:Μπορω να παρω αναβολη αοριστου χρονου;
Καλό!

Ρε Παιδια. Θελω να κατι να ροτισω αλλα θελω απαντιση οποσδηποτε... Ειμαι γεννημενος το 1990 ιανουαριο μηνα... Πως θα γνοριζω ποτε παω φανταρος; Και για πανελληνιες η αναβολη ποσο κραταει;
-
- Posts in topic: 2
Θα σου σταλει ταχυδρομικα χαρτι καταταξης. Αναβολη παιρνεις για οσο θελεις... Αλλα καποια στιγμη εννοειται πρεπει να υπηρετησεις.
Το θεμα ειναι οτι ειχα παρει αναβολη γτ σχολη που ημουν αλλα διαγραφικα απο τι σχολη και εκοψα την αναβολη μου. Και τορα θελω να ξαναδωσω πανελληνιες για αυτο ροταω...
-
- Posts in topic: 2
Για παραδειγμα μπορεις να παρεις για 2 χρονια αναβολη, για 3, για 4, για οσα θες. Αλλα καποια στιγμη πρεπει να υπηρετησεις. Επισης μπορεις ν διακοψεις την αναβολη αν θες να πας φανταρος νωριτερα.γεια έγραψε:Α! . τι εννοεις οσο θελω θα παρω αναβολη;
Ναι ετσι και αλλιως οταν πηγα στην στρατολογια μ ειπαν οτι πρεπει να την κοψω. Και θελω να ξαναδωσω τωρα... Για αυτο ροτησα ποσο κραταει η αναβολη των πανελληνιων...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες