Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
saman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από saman »

Φιλε αν παραμεινεις στο 4'36'' Δεν παιζει να σε περασουν!
εχει μια βδομαδα που τα περασα και δεν νομιζω να χαριζονται σε τετοιους χρονους!
και θα ηταν και αδικο να κανουν κατι τετοιο δεν νομιζεις;
ο επιλαχων που μπορει να βγαλει τους χρονους δεν ειναι αδικο να μεινει εκτος επειδη Θα εχουν κανει τα στραβα ματια για εναν χρονο σαν τον δικο σου;(που δεν νομιζω να κανουν κατι τετοιο)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος saman την Πέμ Μαρ 11, 2010 5:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PIGKOYINOS
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από PIGKOYINOS »

Δεν περνανε ουτε για 2 δευτερολεπτα. ειναι πολυ τυπικοι. εδωσα εγω αθληματα. τις γυναικες τις κοβανε αβερτα. θελει προσπαθεια πολυ. ειναι και τελευταιο το χιλιαρι και γινεσαι πτωμα μεχρι να ερθει η ωρα. καλες διατασεις και ξαπλα για μασαζ στα ποδια πριν ξεκινησετε το χιλιαρι.

PIGKOYINOS
Λοχίας
Λοχίας

Εγω τα περασα. προχθες τελειωσα τα αγωνισματα. επιτυχων αλανια. μπατζης. λοιπον ακουστε ολοι. στα ψυχοτεχνικα περνουνε σχεδον ολοι δεν κοβουν. πρεπει να εισαι πολυ κουλος για να σε κοψουν. υγειονομικες εξετασεις στην δικη μου την ομαδα κοψανε πολλες γυναικες λογου υψους.1.64 η αλλη και την εκοψαν για ενα εκατοστο. ειναι πολυ προβλεπομενοι στα θεματα αυτα. οσονα αφορα στα αθληματα ειναι και εκει πολυ προβλεπομενοι και τηρουν κατα γραμμα τα ορια. θα σας το αναφερουν και οι ιδιοι εκει οτι δεν δεχονται καμια εξαιρεση και οτι ειναι πολυ ακριβεις με τους χρονους. και παλι στα αθληματα μονο γυναικες κοπηκανε για τι δεν βγαζαν ουτε καν το μηκος. καναδυο φτασανε μεχρι το χιλιαρι αλλα δεν ξερω αν το βγαλανε στο χρονο μεσα. καντε προπονηση καλη
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από eleftheri@ »

Παιδιά καλησπέρα. Έδωσα και εγώ αθλήματα και δυστυχός κόπηκα στα 1000 και στα 100 (έκανα το λάθος και έκανα προπόνηση μία μέρα πριν) Εικόνα. Δεν θέλω να σας ανχώσω απλά θέλω να σας ενημερώσω για να μην κάνετε τα ίδια λάθη με εμένα! Στα όρια όσον αφορά στο μήκος, στο ύψος και στην σφαίρα ήταν αρκετά ελαστικοί! Στα όρια του χρόνου όμως το αντίθετο.
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Αφού φτάσατε μέχρι εδώ και περάσατε τα δύσκολα, δώστε τα όλα και προσπαθήστε για το καλύτερο δυνατό! Αν το θέλετε πολύ όλα καλά θα πάνε!
Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά.

Εγώ θα περιμένω για την επόμενηΕικόνα
PIGKOYINOS
Λοχίας
Λοχίας

Καλη δυναμη. Μην ανησυχεις. Καθε εμποδια για καλο. Οντως μια μερα πριν δεν χρειαζεται να κανεις προπονηση. Ξεκουραζεσαι και τα δινεις ολα την επομενη
arisba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από arisba »

Το μηκος σου το μετραγαν στο τελευταιο ιχνος η οχι?
PIGKOYINOS
Λοχίας
Λοχίας

Ας φτασεις στο οριο εσυ και σε περνανε ς αυτο. Μην ανησυχεις. Πατα τη γραμμη που εχουν χαραξει και το εχεις περασει

eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Μην ανχώνεστε σας είπα ήταν πολύ ελαστικοί στα όρια! Όλα καλά θα πάνε φτάνει να τα δώσετε όλα στο τρέξιμο!
Όλοι αυτό μου λένε κάθε εμπόδιο για καλό... Απλά ήταν κάτι που το ήθελα τόσο πολύ και απλά χάθηκε... Από τότε που θυμάμαι το εαυτό μου αυτό ήθελα να κάνω. ΟυφΕικόνα Θα μου πείτε και με το δίκιο σας τώρα, να έτρεχα περισσότερο δεν μου φταίει κανένας πέρα από τον εαυτό μου! Το λάθος μου ήταν που δεν πήρα αναβολή αφού τα πόδια μου ήταν χάλια. Τεσπα καλή συνέχεια βρε παιδάκια μακάρι όλοι οι κόποι σας να ανταμειφθούν!
arisba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από arisba »

Αρκει να φτασω δηλ. Κ ας ειναι ο ποπος πιο πισω. Μαλιστα

eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ναι βρε συ Άρη μην ανχώνεσε αν έχεις το 100 και το 1000 δεν έχεις να φοβηθείς απολύτος τίποτα! Θα τα δεις και θα με θυμηθείς!
Αν θυμάμαι καλά έχουμε την ίδια ειδικότητα ε; Παρα λίγο συνάδελφοι!
s

Δημοσίευση από s »

eleftheri@ οταν η ζωη σου κλεινει μια πορτα σου ανοιγει μια αλλη... Σκεψου θετικα ποσα ατομα περιπου κοπηκαν την ημερα που εδινες εσυ, ξερεις;

eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δεν είδα τους πίνακες τηλ πήρα επομένως δεν είχα μία σφαιρική εικόνα εκείνης της ημέρας! Από την προηγούμενη μέρα που είδα τους πίνακες ήταν αρκετοι πιο πολύ γυναίκες.

eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Όσο για την πόρτα όχι απλά έκλεισε αστο, πονάει ακόμα!
s

Δημοσίευση από s »

Θα δεις συντομα θα ανοιξει μπαλκονοπορτα σου ευχομαι. Δηλ θα προκηψει κατι πολυ πολυ καλο, προσπαθω να Σκεφτομαι παντα ετσι

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες