Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
Οχι ευα μου σαββατοκυριακο δεν κανετε τπτ οποτε πεμπτη δινεις. Απο αθηνα εισαι; Ειδικοτητα?
Αλήθεια λες; Σαββ/κο τίποτα; Από Θεσσαλονίκη είμαι. Βρεφονηπιοκόμος δήλωσα.
Εισαι κ συ απο μακρια. Ναι σαββατοκυριακο τπτ παρασκευη-δευτερα ψυχοτεχνικα, τριτη-τεταρτη γιατρους και πεμπτη αθληματα
Άστα να πάνε... Μ'αρέσει που έκλεισα και εισητήριο για να επιστρέψω Τρίτη βράδυ... Αν και είμαι εκτός θέματος, μήπως χθες και σήμερα που έδωσες είδες κάποια με αυτή την ειδικότητα; Δε βλέπω καμιά κινητικότητα εδώ στο φόρουμ... Είμαι επιλαχούσα, γι' αυτό ρωτάω περισσότερο.
Οχι δε πετυχα καμια με αυτη την ειδικοτητα, αλλα σε μας δεν παρουσιαστηκαν καθολου 3 κοπελες, αν βρω καμια θα σου πω.
Σ'ευχαριστώ! Καλή συνέχεια!

Ευχαριστω πολυ!
Κορίτσια γειά σας! Να πω στην πρώτη εύα ότι μία φίλη μου πάει για βρεφονηπιοκόμος και της είπαν ότι είναι μόνο 1 άντρας στην ειδικότητα αυτή οπότε στα αθλήματα ίσως να είστε πιο καλά γιατί θα ανταγωνίζεστε μόνο κοπέλες... Και αυτή επιλαχούσα ε'ιναι. Καλή επιτυχία!
Εύα το μήκος πόσο το βγάζεις που λες ότι έχεις θέμα; Εγώ χάλια με 1000άρι το βγάζω στα 5 και 10'' και με σφαίρα. Στρατολόγος κι εγώ. Είσαι επιτυχούσα?
Καλησπερα! Ναι επιτυχουσα ειμαι, το χιλιαρι το κανω 4'40'' μονη ελπιζω με ανταγωνισμο καλυτερα αν κ εχω ψοφησει εδω αυτες τις μερες και δεν με βλεπω γενικα καλα, το μηκος στα καλυτερα 3,40 θα δειξει θα σας ενημερωσω μολις μπορεσω. Εσυ επιτυχουσα;
EΥακι, με την παραπανω Ευα την νηπιαγωγο σε μπερδεψα... Οι κοπελες εν ονοματι Ευα γνωριστηκαν:-) :-) Ελατε κοριτσια, ηθικον ακμαιοτατον κ σιγουρα εκει θα υπαρξει ο ανταγωνισμος κ θα τα δωσετε ολα:-) καλη επιτυχια να εχετε!:-)
Εύα μου εγώ επιλαχούσα. Εκεί πιστεύω θα είναι πιο καλά από ότι το κάνεις τώρα. Μην ανησυχείς. Καλή επιτυχία για την παρασκευή
Ευχαριστω πολυ! Ρε παιδια κανεις να μας ενημερωσει για αθληματα;
Μηπως υπαρχει κανεις που να χει περασει τα αθληματα να μας ενημερωσει τι γινεται; Τα ορια τηρουνται αυστηρα; Γνωριζει κανεις;
Καλησπερα κ απο μενα. Εγω εδινα αθληματα κανονικα στις 8 μαρτιου αλλα αναβληθηκαν λογω καιρου, για την δευτερα 15 μαρτιου τελικη ημερομηνια. Εχω θεμα στο 1000αρι εγω, ο καλυτερος χρονος μου ειναι 4' 36'' -4' 40'' Αλλα 10 δευτερολεπτα πανω απο το οριο οπως και να το κανεις ειναι πολλα... Ελπιζω να ζοριστω περισσοτερο και να το βγαλω μεσα στον χρονο...
μηπως εχει κανεις νεοτερα απο αθληματα;
καλη επιτυχια σε ολους
μηπως εχει κανεις νεοτερα απο αθληματα;
καλη επιτυχια σε ολους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες