Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

@@ έγραψε:Ναι σγος ισχυει αυτο. Αλλα μονο για αεροπορια και στρατολογια! Ναυτικο τους περνανε ετσι λενε... Δεν ειναι δικαιο αυτο...

να δηλωνες εκει... Τι να πω
ηγετησ

Δημοσίευση από ηγετησ »

Δεν ειναι δικαιο να περνανε τοσο εκολα ναυτικο αλα μην νομιζετε οτι ειναι ευκολα ναυτικο τους ετοιμαζετε πολυ βαρια βουρτσα
@@

Δημοσίευση από @@ »

Γιατι να δηλωνα εκει; Επειδη δηλωσες κι εσυ; Εγω μονο στρατολογια γουσταρα κ εκει εβαλα... Να ηταν τυπικοι και στο ναυτικο! Ολοι καναμε μεγαλη προσπαθεια για τα αθληματα και δεν ειναι δικαιο να περνανε τους αλλους χωρις να φτανουν τα ορια... Αν ησουν και εσυ στρατολογια δεν θα σου αρεσε να σου απαντουσαν με τον τροπο που μου απαντησες εσυ! Εκτος αν δεν εβγαζες κι εσυ τα αθληματα και βολευτικες ετσι...
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

@@ έγραψε:Γιατι να δηλωνα εκει; Επειδη δηλωσες κι εσυ; Εγω μονο στρατολογια γουσταρα κ εκει εβαλα... Να ηταν τυπικοι και στο ναυτικο! Ολοι καναμε μεγαλη προσπαθεια για τα αθληματα και δεν ειναι δικαιο να περνανε τους αλλους χωρις να φτανουν τα ορια... Αν ησουν και εσυ στρατολογια δεν θα σου αρεσε να σου απαντουσαν με τον τροπο που μου απαντησες εσυ! Εκτος αν δεν εβγαζες κι εσυ τα αθληματα και βολευτικες ετσι...

ρε θα μου πεις εσυ για βολεμα; Συγκρινεται η στρατολογια με το ναυτικο; Μαλλον εσυ κυνηγουσες καρεκλιτσα κ οπως ακουγεσαι το βυσμα σου ς εφτυσε κ το χαιρομαι ακομα πιο πολυ
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Και λεω το χαιρομαι γιατι καποια παιδακια μειναν εξω η θα κοβοντουσταν εξαιτιας σου αλλα βεβαια οταν δε σου βγαινει το δοντι για αξιοκρατια μιλας
@@

Δημοσίευση από @@ »

"ρε" να χαρακτηρισεις κανεναν αλλον! Οχι εμενα... Δεν με ενδιαφερει αν συγκρινεται! Ναυτικο δεν επελεξες; Τα ιδια ορια δεν ειχαν; Γιατι να ειναι πιο ελαστικοι; Δεν το καταλαβα... Εγω ειμαι χαζη που κανω 6 μηνες προπονησεις, με χτυπημενο ποδι, και το παλευω τοσο καιρο μονη μου και χωρις κανενα βυσμα... ; Και να ξερεις ειμαι πολυ ικανοποιημενη γιαυτο! Τα αθληματα τα εχω περασει ολα και περιμενω αποτελεσματα! Δεν εχω αναγκη κανενα βυσμα... Απλα δεν μπορω την αδικια! Αν το ηθελαν τοσο πολυ ολοι ας προσπαθουσαν και αυτοι... Κι επισης αν ειχα βυσματακι... Θα ημουν αεροπορια τωρα!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

Στο ναυτικό έτσι κι'αλλιώς δεν έιχε μεγάλη ζήτηση και γι'αυτό ήτανε και χαλαρά τα πράγματα
@@

Δημοσίευση από @@ »

Γιαυτην ακριβως την αδικια θα μεινω εγω ομως εξω... Το καταλαβαινεις αγορι μου; Ειμαι στους τελευταιους επιλαχοντες και οταν οι αλλοι περνανε τα αθληματα ετσι δεν προκειται να περασω... Καταλαβε τι σου λεω!
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από takis2 »

Δηλαδη πιστευουν και θελουν μερικοι να γινουν ελαστικοι και στην αεροπορια και να τους βοηθαει η επιτροπη στο να περασουν τα αγωνισματα επειδη το εκαναν και στο ναυτικο?
@@

Δημοσίευση από @@ »

Ναι αλλα ειναι κοινοι στρατολογοι που τους αφηνουν! Γιατι ρε παιδια... Ειναι πολυ αδικο αυτο! Ας αφηνουν μονο αυτους που ειναι αποκληστικα για ναυτικο!
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Ακριβως! Αυτη ειναι η μεγαλυτερη αδικια που εγινε σε διαδικασιες. Αυτοι εκει φοβουνται μηπως δε συμπληρωσουν για ναυτικο και περνανε μεχρι... Και τους θυρωρους! Που λεει και ο λογος. Εδω τον αλλο τον πηραν τηλεφωνο να ερθει για ιατρικες εξετασεις. Τι να λεμε...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Στην αεροπορία φέτος ήτανε αυστηρά τα πράγματα και κόβανε για μισό δευτερόλεπτο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

takis2 έγραψε:Ακριβως! Αυτη ειναι η μεγαλυτερη αδικια που εγινε σε διαδικασιες. Αυτοι εκει φοβουνται μηπως δε συμπληρωσουν για ναυτικο και περνανε μεχρι... Και τους θυρωρους! Που λεει και ο λογος. Εδω τον αλλο τον πηραν τηλεφωνο να ερθει για ιατρικες εξετασεις. Τι να λεμε...

Λογικό είναι να φοβούνται αφού είδανε οτί δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

@@ έγραψε:Γιαυτην ακριβως την αδικια θα μεινω εγω ομως εξω... Το καταλαβαινεις αγορι μου; Ειμαι στους τελευταιους επιλαχοντες και οταν οι αλλοι περνανε τα αθληματα ετσι δεν προκειται να περασω... Καταλαβε τι σου λεω!

φίλε μου θα ξαναβγεί προκήρυξη για το ναυτικό μην χαλιέσαι...
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

ΓΜΑΚ έγραψε:Στην αεροπορία φέτος ήτανε αυστηρά τα πράγματα και κόβανε για μισό δευτερόλεπτο.

δεν εκοβε η επιτροπη. Οι υποψηφιοι δεν ηταν σωστοι στα ορια.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες