μεσα στα ορια εισαι... Μια χαραarisba έγραψε: Εγω το 1000 το βγαζω σε 4,18. Ειμαι καλα;
Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 81
Μια χαρακ με τον ανταγωνισμο εκει θα το κανεις ακομα λιγοτερο, οχι οτι χρειαζεται αλλα ετσι θα σου βγει πιστευω
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:πολυ σωστα και 3 ακομα καλυτερα, οτι κανατε κανατε, να ειστε ξεκουραστοιHΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:Καντε ολοι κουραγιο κ τις 2 τελευταιες μερες μην πατε για τρεξιμο... Χαλαρωστε κ θα τα πατε μια χαρα
μιλω ετσι διοτι μερικα παιδια απο την εντονη προπονηση ηταν πιασμενα κ φαγανε μεγαλη νιλα στα αθληματα
ετσι κ αλλιως δεν προκειται να γινουμε αθλητες με κατι μηνακια προπονησουλα
-
- Λοχαγός
ολα ειναι η ψυχη ρε παιδια και μν ξεχνατε οτι ειμαστε ελληναρεςHΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε: Καμια φιλε σχολαγα απο την δουλεια 5 το απογευμα κ δεν την παλευααλλα με ονειρο την καταταξη ετρεξα Πιο πολυ κ απο κατι αλλους που ελεγαν οτι κανανε
μια χαρα, εκεινη την ημερα απο την αδρεναλινη θα το εχεις κατω απο 4.10''arisba έγραψε:Εγω το 1000 το βγαζω σε 4,18. Ειμαι καλα;
Εγώ στον Στρατό Ξηράς το έκανα σε 3' και 55'' !
ρε κομαντο παρε ενα casio ρολογακι χρονομετρο για το μαραθωνιο μου φαινεται 15 ευρω εχει, να μην εχεις αναγκη κανενανkostaslou έγραψε:για να χρονομετρηθω την ωρα που θα τρεχω...HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:ναι πολιτης εισαι (προς το παρον) μονο οταν μπεις μεσα στην αιθουσα για ψυχοτεχνικα θα ζητησουν Να τα κλεισετεkostaslou έγραψε:Επιτρεπεται κινητο εκεινη την μερα;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
D.Y.K έγραψε:Εγώ στον Στρατό Ξηράς το έκανα σε 3' και 55'' !

καλα σε εσενα θα δωσω εγω χρονους να μου πεις τι κανεις τενεκε, αντε τενεκεD.Y.K έγραψε:Εγώ στον Στρατό Ξηράς το έκανα σε 3' και 55'' !
-
- Λοχαγός
εχω ρολογακι των 940 ευρο... Κανει;ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:ρε κομαντο παρε ενα casio ρολογακι χρονομετρο για το μαραθωνιο μου φαινεται 15 ευρω εχει, να μην εχεις αναγκη κανενανkostaslou έγραψε:για να χρονομετρηθω την ωρα που θα τρεχω...HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:ναι πολιτης εισαι (προς το παρον) μονο οταν μπεις μεσα στην αιθουσα για ψυχοτεχνικα θα ζητησουν Να τα κλεισετεkostaslou έγραψε:Επιτρεπεται κινητο εκεινη την μερα;

-
- Λοχαγός
D.Y.K έγραψε: Εγώ στον Στρατό Ξηράς το έκανα σε 3' και 55'' !

Εννοειτε αγορινα, δε μας ειπες αεροπορια;
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Άντε Φίλε Κώστα και στα δικά σου τώρα (Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχεις)
Άντε Φίλε Κώστα και στα δικά σου τώρα (Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχεις)

-
- Λοχαγός
ναυτικο. Τεταρτη ξεκιναω υγειονομικεςΟΑΑΕΕ02 έγραψε: Εννοειτε αγορινα, δε μας ειπες αεροπορια;
το καταλαβες οτι δε χειροκροτω, απλα στο λεω και σε περιπτωση που ΔΕΝD.Y.K έγραψε:Εγώ στον Στρατό Ξηράς το έκανα σε 3' και 55'' !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες