εγω σου λεω πως μπορεις να μαθεις... Δν ξερω αν σου λενε τν χρονο σουΕΛΕΓΑΝ έγραψε:ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΙ ΧΡΟΝΟ ΤΕΡΜΑΤΗΣΕΣ ;kostaslou έγραψε:το απογευμα την ιδια μερα που εδωσες παρε τηλ να σου πουν αν δν εχει ανακοινωση στην ιστοσελιδα της αεροποριας.ΕΛΕΓΑΝ έγραψε: Με αυτα που ακουω εχω φρικαρει ! Δε σου λενε αν περασες ; Πλακα κανετε ; Δε σου λενε σε τι χρονο τερματησες ; Μιλω αεροπορια !
Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 81
πεταξαν οτι κοβωντε οι μισοι σχεδον ! ο λογος που δε το λενε ειναι οτι τα βιζματα περνανε και ας αργησαν και καποιοι κοβωντε με 4 30 ! το σκεφτηκαν καλα τα καθικια ! στην αστυνομια δε μπορουσαμε να τους βρυσουμε επειδη ητανε μπατσοι και αυτοι σκεφτηκαν αυτο ! σα δε ντρεποντε οι ***** του κερατα !ev@ έγραψε: παιδια εμενα ετσι μου ειπαν, τους λενε λεει να παρουν τηλ μετα απο λιγες ωρες για να μαθουν...
-
- Λοχαγός
ετσι και εισαι μεσα στα ορια μν φοβασαι τπτ... Η αεροπορια ειναι πιο αυστηρη απο τ αλλα σωματαΕΛΕΓΑΝ έγραψε:πεταξαν οτι κοβωντε οι μισοι σχεδον ! Ο λογος που δε το λενε ειναι οτι τα βιζματα περνανε και ας αργησαν και καποιοι κοβωντε με 4 30 ! Το σκεφτηκαν καλα τα καθικια ! Στην αστυνομια δε μπορουσαμε να τους βρυσουμε επειδη ητανε μπατσοι και αυτοι σκεφτηκαν αυτο ! Σα δε ντρεποντε οι ***** του κερατα !ev@ έγραψε: παιδια εμενα ετσι μου ειπαν, τους λενε λεει να παρουν τηλ μετα απο λιγες ωρες για να μαθουν...
Στην αστυνομια δεν υπηρχε περιπτωση να περασουν καποιον που δεν εκανε τον χρονο, τουλαχιστον οσες φορες εδωσα εγω στη θεσνικη ηταν τελειως αξιοκρατικα οποτε γιατι να τους βρισεις; Ασχετα που καποιες Που τερματιζαν με 5' τους εβριζαν που τις εδιωχναν, αλλα δεν ασχολουντουσαν αυτοι εφοσον εκαναν αυτο που ελεγε η προκυρηξη.
η κοπελα αυτη εδωσε για στρατολογια κ την εκοψαν. Βεβαια δεν εκανε το Χρονο. Αλλα εφοσον παιρνεις τηλεφωνο κ δε σε κοβουν εκεινη την ωρα με αποτελεσμα να συνεχιζεις κ στα υπολοιπα που ξερεις αν καποιος που εκανε κ χειροτερο χρονο απο σενα δεν ειναι μεσα;
η κοπελα αυτη εδωσε για στρατολογια κ την εκοψαν. Βεβαια δεν εκανε το Χρονο. Αλλα εφοσον παιρνεις τηλεφωνο κ δε σε κοβουν εκεινη την ωρα με αποτελεσμα να συνεχιζεις κ στα υπολοιπα που ξερεις αν καποιος που εκανε κ χειροτερο χρονο απο σενα δεν ειναι μεσα;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Σε μας λεγανε (ναυτικο) οποτε παιζει να πουν κ σε σας μην αγχονεστε αμα εισαστε ετσι δεν λεει...
-
- Συνταγματάρχης
Καλησπερα κοσταςλου
-
- Λοχαγός
καλησπερα επιτυχων ηλεκτρολογεHΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε: Καλησπερα κοσταςλου

Ετσι... Θα περιμενουμε να μαθουμε απο κανενα που θα δωσει αεροπορια, νομιζω αυριο καποιοι δινουν. και οτι ειναι να γινεια θα γινει υπαρχουν σημαντικοτερα πραγματα στη ζωη για να αγχωνομαστε
-
- Λοχαγός
ακριβωςev@ έγραψε: Ετσι... Θα περιμενουμε να μαθουμε απο κανενα που θα δωσει αεροπορια, νομιζω αυριο καποιοι δινουν.και οτι ειναι να γινεια θα γινει υπαρχουν σημαντικοτερα πραγματα στη ζωη για να αγχωνομαστε
-
- Συνταγματάρχης
Αντε κ ενας που μιλαει σωστα καλη επιτυχια!
μιλω για ειδικους φρουρους και παντα τα αγωνισματα διδοντε αθηνα ! Και μιλω εκ πειρας περασαν κοντες 1 55 γυναικες εκπροθεσμες στο χιλιαρι και κοπηκαν κοπελες Για ενα εκατοστο αλλα και εμπροθεσμες ! Περασε η κοπελα που τερματησε πισω απο μενα ! Στο στρατο δε θα το ξερουμε καν οτι αυτοι περασε αν ανακοινωνοντε κατοπιν ποιοι περασαν !ev@ έγραψε: Στην αστυνομια δεν υπηρχε περιπτωση να περασουν καποιον που δεν εκανε τον χρονο, τουλαχιστον οσες φορες εδωσα εγω στη θεσνικη ηταν τελειως αξιοκρατικα οποτε γιατι να τους βρισεις; Ασχετα που καποιες Που τερματιζαν με 5' τους εβριζαν που τις εδιωχναν, αλλα δεν ασχολουντουσαν αυτοι εφοσον εκαναν αυτο που ελεγε η προκυρηξη.
-
- Λοχαγός
η αννια στην προηγουμενη σελιδα ειπε οτι ετρεξε 800αρι λογω γηπεδου... Ισχυει?HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε: Αντε κ ενας που μιλαει σωστα καλη επιτυχια!
-
- Συνταγματάρχης
Εγω στην σνδ 1000αρακι φιλε
θα ειναι ο ιδιος με το αλλο ονομα που λεει οτι εδωσε αγωνισματα σαλονικη (χαχαχαχα) και τα βλεπει ολα αξιοκρατικα ! ο μπιπ λεω εγω !kostaslou έγραψε:η αννια στην προηγουμενη σελιδα ειπε οτι ετρεξε 800αρι λογω γηπεδου... ισχυει;hλεκτρολογοσ έγραψε: αντε κ ενας που μιλαει σωστα καλη επιτυχια!
Και γω μιλαω για πανελληνιες αστυφυλακων κ αξιωματικων που δινονται κ στη θεσνικη. Υπηρχε χρονια που στις 16 τερματισα 2η με χρονο 4'22'' κ με εκοψαν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες