Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 13
Το αγχος παντως λειτουργει ως ενα σημειο σαν ντοπα. Ανεβαζει την αδρεναλινη και για λιγο μπορεις να κανεις θαυματα, ειδικα αν βλεπεις τους αλλους να σε προσπερνανε και σε πιασει φοβος (φοβος ομως, οχι παπαριες) τοτε δεν καταλαβαινεις απο κουραση. Τρεχεις ακουραστα
Το 1000 αρι ειναι καθαρα θεμα αντοχης. Και οταν καποιος το εχει δοκιμασει και το εχει βγαλει ξερει καλα το ρυθμο του για να το βγαλει στο χρονο που εχει μαθει. Οταν ομως καποιος το εκανε μια φορα 5 μερες πριν απο τις διαδικασιες και δεν ασχολειται με αθλητισμο και αγχος θα τον πιασει και τρεμουλα. Η αντοχη ειναι κατι που μπορεις να βελτιωσεις σε ολους τους ανθρωπους. Την ταχυτητα δε μπορεις να βελτιωσεις σημαντικα.
-
- Λοχίας
Ε καλα θελει και λιγο προπονηση αλλα βοηθαει και το αγχος, σου δινει αυτο το κατι παραπανω. Σου δινει το κινητρο: Τρεξε τωρα γιατι αν κοπεις την εκατσες. Οποτε τα δινεις ολα. Ενω στην προπονηση δεν σκεφτεσαι ετσι
-
- Λοχίας
Στο στρατο ηταν πρωτο και αυτο ειναι το λογικο γιατι μετα κουραζεσαι.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 32
H σειρά των αθλητικών δοκιμασιών είναι:100άρι, μήκος, ύψος, σφαίρα,1000άρι.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 81
Στο ναυτικο ειναι αυτη η σειρα; Η γενικα?
-
- Λοχίας
Ελεος αν ισχυει τετοιο πραγμα στην αεροπορια θα βελαξουμε. Μετα απο ολα τα αθληματα θα μας ΄βαλουν χιλιαρι; Ελεος
Δηλαδή πρωινίατικα στις 8 το 1000αρι; ! Στην αεροπορία μετα την προθερμανση, το 100αρι και τα υπόλοιπα αθλήματα. Ζεστός για το 1000αρι. Παιδία, χωρίς άγχος (αυτο το αποδείξατε και στα ψυχοτεχνικά).
Βοηθεια! δινω αθληματα αεροπορια και εχω κρισιμες ερωτησεις! στη σφαιρα σε αφηνουν να ριξεις δοκιμαστικες η οι ριψεις μετρανε κατευθειαν; επισης εχουν ακυρα και εγκυρα στη σφαιρα και στο μηκος; στο μηκος πατας πανω στη βαλβιδα και πεφτεις η οπου βρει το ποδι σου; σας παρακαλω ας μου απαντησει καποιοσ...
-
- Λοχαγός
Για τα αλματα και την σφαιρα εχεις δικαιωμα 3ων προσπαθειων
-
- Λοχαγός
Στην καθε μια παντα
-
- Λοχαγός
SGT έγραψε:Βοηθεια! Δινω αθληματα αεροπορια και εχω κρισιμες ερωτησεις! Στη σφαιρα σε αφηνουν να ριξεις δοκιμαστικες η οι ριψεις μετρανε κατευθειαν; Επισης εχουν ακυρα και εγκυρα στη σφαιρα και στο μηκος; Στο μηκος πατας πανω στη βαλβιδα και πεφτεις η οπου βρει το ποδι σου; Σας παρακαλω ας μου απαντησει καποιοσ...
1) Δεν υπάρχουν άκυρα/έγκυρα στο μήκος. Μετράνε από εκεί που πατάς πριν κάνεις το άλμα.
Οσον αφορά τη σφαίρα: Δεν πρέπει να πατήσεις έξω από τον κύκλο πριν ρίξεις τη σφαίρα - νομίζω πως είναι ο μονος κανόνας. Για σιγουριά ρώτα τους όταν πας.
2) Αν τους ζητήσεις ίσως σε αφήσουν να ρίξεις δοκιμαστικά τη σφαίρα (δεν έτυχε να το ζητήσει κανένας στην ομάδα μου).
-
- Λοχαγός
kostaslou έγραψε:Στο ναυτικο ειναι αυτη η σειρα; Η γενικα;
Για ναυτικό δε γνωρίζω - ωστόσο το πιθανότερο είναι πως θα ταυτίζονται. Ισχύουν στην Αεροπορία.
Ρε παιδες απο περιεργια τα αθληματα δινοντε ολα μαζι; η σε χωριστες μερες; απορω πεντε μερες τι θα μας εξεταζουν τοσο πολυ; και δευτερον τρεχουμε σε ταπητα η σε χορτο; μιλαω για αεροπορια !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες