Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
Παντως ολα αυτα λειτουργουν μονο για τα ατομα τα οποια ΔΕΝ εχουν βισμα! Γιατι οποιος εχει και "υποστηριξη" απο αλλου... Μπορει να εχει φοβερα αποτελεσματα! Και μεις να μη παρουμε ειδηση αν παρουσιαστηκε καν σε δοκιμασιες κλπ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος takis2 την Σάβ Φεβ 27, 2010 5:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 32
takis2 έγραψε:Παντως ολα αυτα λειτουργουν μονο για τα ατομα τα οποια ΔΕΝ εχουν βισμα! Γιατι οποιος εχει και "υποστηριξη" απο αλλου... Μπορει να εχει φοβερα αποτελεσματα! Και μεις να μη παρουμε ειδηση αν παρουσιαστηκε καν σε δοκιμασιες κλπ...
Aυτό ίσως να ισχύει ίσως και όχι. Δεν μπορούμε να το αποδείξουμε ή να το διαψεύσουμε κι ο καθένας κάνει την εκτίμηση του. Προσωπικά πιστεύω πως αυτή τη φορά δεν συνέβη κάτι τέτοιο δεδομένης της τυπικότητας στο υπόλοιπο κομμάτι και της εξάλειψης θολών σημείων όπως η συνέντευξη (όπου πραγματικά χωρούσαν πάρα πολλά).
Στο ναυτικο παλι τα πραγματα ειναι εως πολυ χαλαρα! Ειναι αδηκια για αυτους που περνανε αγωνισματα στην ΠΑ και εχουν δηλωσει ΠΝ και ΠΑ
Μπορει να ειναι και ετσι, μπορει και οχι για αυτη την προκυρηξη. Δε μιλαω για συνεντευξη. Ασε το χω ξαναδει το εργο και δε τελειωνει ετσι. Ειδα και στην πυροσβεστικη που ελεγαν ολα τυπικοτατα και κανονικα και μερικοι μπηκαν αερατοι... ΕΛΛΑΔΑ! Η χωρα του ποτε!
-
- Λοχαγός
takis2 έγραψε:Μπορει να ειναι και ετσι, μπορει και οχι για αυτη την προκυρηξη. Δε μιλαω για συνεντευξη. Ασε το χω ξαναδει το εργο και δε τελειωνει ετσι. Ειδα και στην πυροσβεστικη που ελεγαν ολα τυπικοτατα και κανονικα και μερικοι μπηκαν αερατοι... ΕΛΛΑΔΑ! Η χωρα του ποτε!
Πυροσβεστική ποτέ δεν άκουσα για τυπικότητα... Μια ζωή το αντίθετο ακούω

-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 81
Τα παντα ειναι το βισμα... Εγω δινω αθλητικα στις 9-10 μαρτιου και δν ξερω αν θα τα καταφερω στο 1000αρι. Αν και δν ειναι παντα θεμα προπονησης οσο ψυχολογιας για να το βγαλεις!
Παντως καταλαβα ποσο σαπιοι ειναι μερικοι! Δε το λεω με ειρωνικο τροπο αλλα καταφατικα. Οι περισσοτεροι νεοι ειναι πολυ σαπιοι. Μονο τσιγαρο και το ενα ποδι πανω στ αλλο! Μπορει να ακουγεται κακο αλλα δεν ειναι. Ειναι απλα η πραγματικοτητα.
Μη σκας και χαλιέσαι και προπάντων σκέψου θετικά θα τα καταφέρεις εδώ εγώ που είμαι γυναίκα το βγάζω γτ όχι και εσύ; Εξάλλου εκεί που θα δίνουμε όλοι λίγο΄οι άλλοι, ο ανταγωνισμός θα δεις θα βγει! Λιγη καλή προπόνηση, σταθερό τέμπο και καλές ανάσες και δε θα το καταλάβεις!kostaslou έγραψε:Τα παντα ειναι το βισμα... Εγω δινω αθλητικα στις 9-10 μαρτιου και δν ξερω αν θα τα καταφερω στο 1000αρι. Αν και δν ειναι παντα θεμα προπονησης οσο ψυχολογιας για να το βγαλεις!

-
- Λοχαγός
Εγω φιλε takis2 ουτε καπνιζω και προσωπικα το 1000αρι το βγαζω! Απλα φοβαμαι μν και δν το βγαλω εκεινη την μερα απο το αγχος. Μου ερχονται διαφορα στο μυαλο
-
- Λοχαγός
kostaslou έγραψε:Εγω φιλε takis2 ουτε καπνιζω και προσωπικα το 1000αρι το βγαζω! Απλα φοβαμαι μν και δν το βγαλω εκεινη την μερα απο το αγχος. Μου ερχονται διαφορα στο μυαλο
Δεν υπάρχει λόγος να έχεις τόσο άγχος που να σε σαμποτάρει στις δοκιμασίες. Ολοι ήμαστε λίγο αγχωμένοι αλλά δεν θα σε καταβάλλει αυτό.
-
- Λοχαγός
takis2 έγραψε:Παντως καταλαβα ποσο σαπιοι ειναι μερικοι! Δε το λεω με ειρωνικο τροπο αλλα καταφατικα. Οι περισσοτεροι νεοι ειναι πολυ σαπιοι. Μονο τσιγαρο και το ενα ποδι πανω στ αλλο! Μπορει να ακουγεται κακο αλλα δεν ειναι. Ειναι απλα η πραγματικοτητα.
Συμφωνώ σε αυτό. Παιδιά 20-28 ετών και να μην μπορούν να πετύχουν ούτε καν αυτές τις χαμηλές επιδόσεις που απαιτούνται! Οσο κι αν ενοχλεί μερικούς, το θεωρώ απαράδεκτο

Στο παραπάνω συμφωνώ! Νεοι άνθρωποι είμαστε! ... Τα όρια δεν είναι δα και τόσο τρελά απλώς λίγη δουλίτσα θέλουν ούτε να πεθάνεις στη γυμναστική ούτε όμως και να τεμπελιάσεις!
Γνωρίζει κανείς με ποια σειρά δίνουμε τα αθλήματα στην αεροπορία; Το 1000άρι είναι πρώτο ή τελευταίο;
-
- Λοχαγός
Απλα φιλε insomniacgr μερικοι βασιζονται στην ελαστικοτητα της επιτροπης και νομιζουν οτι θα τους περασουν ετσι! Ομως στο τελος θα τριβουν τα ματια τους
Αν και ειδα μια αντιπαραθεση που ειχν καποιοι εδω μεσα γι αυτο το θεμα. Και οι δυο μεριες εχουν δικιαιο. Δηλαδη, οντως δε χρειαζονται τα αθληματα για στρατολογια σε καμια περιπτωση. Τετοια αδικια ειναι και η μη μοριοδοτηση πτυχιων σε αεροπορια (σε καλες ειδικοτητες) και στους ειδικους φρουρους. Ειναι αδικιες μεγαλες. Αλλα ειναι αλλο θεμα. Και Απο τη στιγμη που υπαρχουν μεσα στην προκυρηξη πρεπει να τηρουνται για να μην αδικουνται αυτοι που ειναι σωστοι στα ορια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες