Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Το χιλιαρι δεν το μπορω με τιποτα οσον αφορα το υψος 1.80 ειμαι αρα δεν θα εχω προβλημα σε αυτο.
NANAKI έγραψε:Το χιλιαρι δεν το μπορω με τιποτα οσον αφορα το υψος 1.80 ειμαι αρα δεν θα εχω προβλημα σε αυτο.
αρα θα κοπεις. Μην αχωνεσαι. Ελα πλακα κανω, αλλα το χιλιαρι ειναι σχετικα ευκολο. Μη κολας εκει. Θα το βγαλεις ρε συ. Ε ρε νεο (λερ) α που ειμαστε! Υγρασια... Σχεδον μουχλα πιανουμε... !
Γει σου νανακι. και εγω 8 του μηνα ειμαι για σκαραμαγκα. θα ερθω απο λαρισα και θα ψαξω να βρω ξενοδοχειο στον πειραια για να ειμαι σχεδον κοντα σε ολα. και εγω εχω προβλημα με το 1000. εχω και την ιδια ειδικοτητα με εσενα. ειναι λιγο περιεργο που δεν δινουμε αιμα. πρωτη φορα το ακουω και αυτο. τοτε τι θα περασουμε την πρωτη ημερα βρε παιδια; εδωσε κανεις αλλος για ναυτικο.
Δηλαδη παιδια οταν μας παρουν θα μας κανουν εξετασεις αιματος; Ενας φιλος εκανε υγειονομικες και του πηραν ουρα τωρα... Αλλα δν του πηραν αιμα! Ευχαριστω πολυ παντως
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 81
Δινω την τεταρτη υγειονομικες σκαραμαγκα...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 81
Κατζικι οι γιατροι ειναι... Παθολογος, οδοντιατρος, καρδιολογος, οφθαλμιατρος, νευρολογος και ΩΡΛ. Καρδιολογος και νευρολογος απλα σε ρωτανε αν εχεις καποιο ιστορικο με θεμα καρδιας η νευρων. Το κακο ειναι οτι θα ειμαστε γυμνοι και θα μας κοιταξουν στα απαγορευμενα σημεια...
Καλη επιτυχια σου ευχομαι κοστασλου! Γυναικα ειμαι. Και εμεις γυμνες θα ειμαστε; Στα αθληματα πως ειναι τα πραγματα, ξερεις καθολου?
Βρε παιδιά γτ όταν πέρνεις τηλ σου απαντανε οτι περνάς και στα δύο τι σημαίνει οτι μπορεί να περασεις το ενα και να κοπεις στο αλλο;
Την τριτη δινω αθλήματα λετε να 'ναι πολυ αυστηρα ή να κανουνα τα στραβα ματια οπως και στο Ναυτικο που μαθαίνω.
Την τριτη δινω αθλήματα λετε να 'ναι πολυ αυστηρα ή να κανουνα τα στραβα ματια οπως και στο Ναυτικο που μαθαίνω.
Κοίτα αν έχεις κάνει προπόνηση πιστεύω πως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Κάνε σήμερα και αύριο προετοιμασία και την Δευτέρα χαλάρωσε.
Όταν λες ελαστικοί τί εννοείς; Να βγάλεις δηλαδή το 1000άρι σε 5 λεπτά;
Ούτως η άλλως εκεί δεν σου λένε αν κόπηκες ή όχι.
Καλή επιτυχία χωρίς άγχος.
Κάνε σήμερα και αύριο προετοιμασία και την Δευτέρα χαλάρωσε.
Όταν λες ελαστικοί τί εννοείς; Να βγάλεις δηλαδή το 1000άρι σε 5 λεπτά;
Ούτως η άλλως εκεί δεν σου λένε αν κόπηκες ή όχι.
Καλή επιτυχία χωρίς άγχος.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 32
Lina έγραψε:Βρε παιδιά γτ όταν πέρνεις τηλ σου απαντανε οτι περνάς και στα δύο τι σημαίνει οτι μπορεί να περασεις το ενα και να κοπεις στο αλλο;
Στις δοκιμασίες που γίνονται υπό την Πολεμική Αεροπορία (για ΠΑ και Στρατολογία δηλαδή), υπάρχει σημαντική αυστηρότητα στα αποτελέσματα γι'αυτό και το ποσοστό επιτυχίας είναι σχετικά χαμηλό.
Δεν ειναι αυστηροι ρε παιδια. Απλα τηρουν τα ορια που γραφει μεσα η προκυρηξη. Οποιος τα βγαζει στα ορια περναει. Απλο ειναι!
-
- Λοχαγός
takis2 έγραψε:Δεν ειναι αυστηροι ρε παιδια. Απλα τηρουν τα ορια που γραφει μεσα η προκυρηξη. Οποιος τα βγαζει στα ορια περναει. Απλο ειναι!
Λέγοντας "αυστηρότητα" είναι προφανές πως εννοούμε "τυπικοί"

Δεν υπάρχει χαλαρότητα δηλαδή και δεν περνάνε εκπρόθεσμες επιδόσεις (ακόμη και για πολύ λίγο).
Τι λιγο τι πολυ; Η το περναμε η οχι. Απο τη στιγμη που δε πιανεται σα μοριοδοτηση ετσι παει. Αλλιως ο καθενας οτι μπορει και να βγαινει συνολικη Βαθμολογια. Ελληνες ειμαστε ομως
-
- Λοχαγός
takis2 έγραψε:Τι λιγο τι πολυ; Η το περναμε η οχι. Απο τη στιγμη που δε πιανεται σα μοριοδοτηση ετσι παει. Αλλιως ο καθενας οτι μπορει και να βγαινει συνολικη Βαθμολογια. Ελληνες ειμαστε ομως
Μα αυτό είναι το νόημα. Απλώς όπως βλέπεις πολλοί-ες έχουν τη λογική "μα για τόσο λίγο να με κόψουν; ". Καλώς ή κακώς, τα αθλήματα, όπως και η μοριοδότηση, αν θέλουμε να είμαστε σωστοί είναι άσπρο-μαύρο,0 και 1. Η περνάς ή όχι.
Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΠΑ για την οργάνωση, τυπικότητα, διαφάνεια και αξιοκρατία με την οποία διεξάγουν τις αθλητικές δοκιμασίες.
Συμφωνώ με τα παραπάνω σχόλια. Δεν υπάρχει "λίγο" και "πολύ" αποτυχών στα αθλήματα αφού υπάρχουν συγκεκριμένα όρια, συνεπώς ή τα πιανεις ή όχι. Η επιτροπή κάνει "άψογα" τη δουλειά της, γεγονός που μπορεί να στεναχωρεί τους βυσματίες. Συγχαρητήρια και πάλι στην ΠΑ.
Υ. Γ Ήμουν υποψήφιος και κόπηκα δίκαια (κρατούσα και εγώ τον χρόνο μου)
Συμφωνώ με τα παραπάνω σχόλια. Δεν υπάρχει "λίγο" και "πολύ" αποτυχών στα αθλήματα αφού υπάρχουν συγκεκριμένα όρια, συνεπώς ή τα πιανεις ή όχι. Η επιτροπή κάνει "άψογα" τη δουλειά της, γεγονός που μπορεί να στεναχωρεί τους βυσματίες. Συγχαρητήρια και πάλι στην ΠΑ.
Υ. Γ Ήμουν υποψήφιος και κόπηκα δίκαια (κρατούσα και εγώ τον χρόνο μου)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες