Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
Ειναι λιγο τραβηγμενο το σεναριο με την ηπατιτιδα αλλα στην Ελλαδα εγω τα περιμεω ολα! Και οταν λεω ολα εννοω ΟΛΑ! Ισως να ειναι ραδιοα αρβυλα. Αυτο που με κανει να μη το πιστευω και τοσο πολυ σημερα ειναι οτι εμαθα πως σε καποια φουρνια που περασαν για ΣΜΥ, περασαν και καποιο-ες κοντοτεροι απο το προβλεπομενο και με τις ενστασεις τραβιεται τωρα και η επιτροπη για ΕΔΕ και οι επιτυχωντες διωκονται και αυτοι!
βρε ιλακι χαλαρωσε. Υγιη αντιπαραθεση κανουμε. Ξερεις πως πανε αυτα. Ακους κατι σπασμενο τηλ και μεταφερεται εντελως διαφορετικα. Αυτο λεμε. Δεν ειναι θεμα στενομυαλιας που εχουμε εμεις απλα σου λεω μια αλλη οδο σου ανοιγω δρομο να σκεφτεις και παραπερα.illy έγραψε: Το αν διαδιδω ραδιο αρβυλες το εχω αποδειξει με το ποσο παλιο μελος ειμαι εδω μεσα κ του τι λεω... Κ εμεις ξερουμε τα γνωστα πικροχολα σχολια απο βολεμενα ατομα οπως εισαι εσυ... Αλλα τι καθομαι κ μιλαω μωρε; Λες κ δεν ξερω τι σκ!@@#$ ειμαστε εμεις οι ανθρωποι, αμεσως να αμφισβητησουμε τον αλλον κ να λεμε πικροχολα σχολια... Στενομυαλοι... Τελος, κακως που το ανεφερα λες κ δεν ηξερα οτι ολοι θα πεσετε να με φατε...
Όταν πέρναγα εγώ Επιτροπές πάντως για τον Στρατό Ξηράς (Στις Υγειονομικές αναφέρομαι) ανακαλύψανε σε ένα παλικάρι ότι έχει Ηπατίτιδα (Ήπιας ή Βαριάς μορφής δεν γνωρίζω) και τον κόψανε κατευθείαν.
Να σημειώσω επίσης ότι υπηρετούσε στην Προεδρική Φρουρά!
Να σημειώσω επίσης ότι υπηρετούσε στην Προεδρική Φρουρά!
Κοιταξτε παιδια το υψος ισως ειναι το πιο επιμαχο σημειο του "βολεματος" αντιθετα απο τις αθλητικες δοκιμασιες που τρεχεις μετρανε χρονο κλπ. Δινω ιδιαιτερη βαρυτητα στο υψος για πιθανα βολεματα παρα στις δοκιμασιες. Καθως εχει ακουστει οτι καποια φουρνια εβαζε πατους στα παπουτσια για να παιρνουν ποντους.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 32
illy έγραψε:Το αν διαδιδω ραδιο αρβυλες το εχω αποδειξει με το ποσο παλιο μελος ειμαι εδω μεσα κ του τι λεω... Κ εμεις ξερουμε τα γνωστα πικροχολα σχολια απο βολεμενα ατομα οπως εισαι εσυ... Αλλα τι καθομαι κ μιλαω μωρε; Λες κ δεν ξερω τι σκ!@@#$ ειμαστε εμεις οι ανθρωποι, αμεσως να αμφισβητησουμε τον αλλον κ να λεμε πικροχολα σχολια... Στενομυαλοι... Τελος, κακως που το ανεφερα λες κ δεν ηξερα οτι ολοι θα πεσετε να με φατε...
Το να αποκαλείς βολεμένο καποιον που δεν είναι, είναι πικρόχολο σχόλιο. Και άνευ ουσίας. Οτι κατάφερα μέχρι στιγμής είναι χάρη στην προσπάθεια και στις δυνατότητες μου, οπότε άσε κατά μέρος τις προσωπικές επιθέσεις. Εδώ μιλάμε για συγκεκριμένο θέμα που είναι τα αθλήματα και οι διαδικασίες. Δεν είμαστε εδώ για να αποκαλούμε βολεμένο ο ένας τον άλλον.
Επαναλαμβάνω πως χαίρομαι που γίνονται τυπικά και σχολαστικά οι διαδικασίες, περάσω δεν περάσω τελικά στους επιτυχόντες. Είναι ενα θετικό βήμα.
-
- Λοχαγός
Να υπενθυμίσουμε μια και μιλάμε για τα αθλητικά εδώ πως τα σημεία που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και προσπάθεια είναι με σειρά:1000άρι, σφύρα,100άρι. Το ύψος και το μήκος είναι σχετικά εύκολο να περαστούν ακόμη και για απροπόνητα άτομα - με λίγη παραπάνω προσπάθεια.
Καλα κανεις και το λες ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για το μελλον σας
-
- Λοχαγός
ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Καλα κανεις και το λες ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για το μελλον σας
Η προσπαθεια είναι βασική πέρα από το τι μπορεί να κάνει καθένας και πόσο έχει προετοιμαστεί!
Ας σκεφτούμε μόνο, ότι κάποιοι δεν παρουσιάστηκαν καν για τις δοκιμασίες!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Παρ Φεβ 26, 2010 2:11 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 144
Εγω το μηκος δεν το εχω... Ειναι καθαρα τεχνικη κ δεν την εχω... Κ παντα σακατευω τα ποδια μου κ την μεση μου
ΥΓ: Οταν καποιος σου ευχεται κατι καλο, λεμε κ ενα ευχαριστω
εστω κ αν δεν το εννοουμε

Dum spiro spero
-
- Λοχαγός
Ευχαριστώ την illy για τις θερμές ευχές της 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 144
insomniacgr έγραψε:Ευχαριστώ την illy για τις θερμές ευχές της![]()

Dum spiro spero
Ξετετε τι εξετασεις κανουν στους επ. Οπ ναυτικου; Ευχαριστω πολυ
Μπραβο ρε κομαντος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες