Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από insomniacgr »

illy έγραψε: εαν διαβασες το ποστ μου ειπα οτι δοθηκε γραμμη να κοπουν σχεδον ολες κ να περασουν ελαχιστες... Κ τα εβγαλε ολα απροπονητη τελειως! Τι λες, για ποια ειδικοτητα λεμε; Για ειδικοτητα γραφειου; Δεν το ηξερα οτι πρεπει να εισαι κομμαντο για μια ειδικοτητα που ολη μερα θα καθεσαι σε ενα γραφειο! Στον στρατο ξηρας ηξεραν να κανουν τα στραβα ματια αν δεν περνουσαν 2 κ 3 αθληματα... Τα δευτερολεπτα τους πειραξαν! Κ θα σου πω ευθυς αμεσως για ποια αδικια μιλαω, εκοψαν αυτη που πληρουσε ολες τις προδιαγραφες κ περασαν μια που ηταν 1,62 κ μια που ειναι φορεας ηπατιτιδας! Να χαρω εγω αξιοκρατια... Φορεας ηπατιτιδας, καταλαβαινεις; Αυτο ειναι επικινδυνη για την υγεια ολων! Ασε που ειναι στα νοσηματα για τα οποια κοβεσαι... Εγω ενα θα πω: Στρατολογια κ αεροπορια επεσε πολυ βυσμα!

Στο θέμα του ύψους όντως χαρίστηκαν πολύ στις γυναίκες. Αλλά τα αθλήματα γίνονται ΑΠΟΛΥΤΩΣ αξιοκρατικά. Το γεγονός ότι οι περισσότεροι άντρες και γυναίκες πηγαίνουν απροπόνητοι στις δοκιμασίες δεν καθιστά υπεύθυνους τους αξιολογητές για την αποτυχία των υποψηφίων αυτών. Δεν γίνεται να χαρίζονται επειδή είναι "λίγα τα δευτερόλεπτα", "λίγα τα εκατοστά", κλπ.

Εγώ κατέβηκα στην Αθήνα με την ελπίδα πως θα γίνουν αξιοκρατικά οι δοκιμασίες και θα καταφέρω να περάσω σε θέση επιτυχόντα. Και όντως λόγω του ότι είμαι καθημερινά προπονούμενος εδώ και μια δεκαετία τα αθλήματα τα πέρασα για πλάκα - και φυσικά απροβλημάτιστα στα υγειονομικά/ψυχοτεχνικά.

Αλλωστε αν δεν περίμεναν τέτοια ποσοστά αποτυχίας (σε αμφότερους άντρες-γυναίκες) δε θα καλούσαν τριπλάσιο αριθμό υποψηφίων (π. Χ.514 άτομα για τις 170 θέσεις της Στρατολογίας). Καλό είναι να βλέπουμε πότε γίνονται αδικίες - αλλά όχι κι εκεί που δεν υπάρχουν... Δόξα τω Θεώ δεν αδικήθηκε κανένας μέχρι στιγμής, απ' όσα είδα και άκουσα - και γνώρισα πολλά άτομα τις 5 αυτές μέρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Πέμ Φεβ 25, 2010 11:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από illy »

Αυτοι λενε οτι τα αθληματα συμψηφιζονται! Αλλωστε ειναι μια ειδικοτητα που ολη μερα θα εχετε τον κ@## σας σε μια καρεκλα... Τι τα θελουν τα αθληματα; Κ μιλαμε οτι η φιλη μου ειναι πολυ δυνατη, εγω απροπονητη ουτε ενα αθλημα δεν βγαζω... Νομιζω οτι πρεπει να εχουν μεγαλυτερη διορατικοτητα! Να ηταν αυστηροι στον στρατο ξηρας σε οτι αφορα τα αθληματα, αλλα οχι στην στρατολογια... Δλδ ενταξει, ελεος! Λες κ ειστε τα κομμαντα... Ενταξει, ας περασουν παλι τα βυσματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Πέμ Φεβ 25, 2010 11:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ε οχι κ να ζητανε απο εσας να ειστε τελειοι στα αθληματα... Απαιτητικοι επρεπε να ηταν στον στρατο ξηρας, ε οχι κ σε ειδικοτητα γραφειου! Ασε που ειναι 1,70 κ φετος την εβγαλαν 166,5... Καθε χρονο κ διαφορετικο υψος την βγαζουν... Οποτε μη μου λες για αξιοκρατια! Κ οπως εγραψα, εχει δοθει γραμμη να περασουν ελαχιστες γυναικες... Οκ, αλλα οχι κ οι ακυρες οπως ανεφερα παραπανω για αυτες τις δυο...
Dum spiro spero
αμαν

Δημοσίευση από αμαν »

illy έγραψε:Αυτοι λενε οτι τα αθληματα συμψηφιζονται! Αλλωστε ειναι μια ειδικοτητα που ολη μερα θα εχετε τον κ@## σας σε μια καρεκλα... Τι τα θελουν τα αθληματα; Κ μιλαμε οτι η φιλη μου ειναι πολυ δυνατη, εγω απροπονητη ουτε ενα αθλημα δεν βγαζω... Νομιζω οτι πρεπει να εχουν μεγαλυτερη διορατικοτητα! Να ηταν αυστηροι στον στρατο ξηρας σε οτι αφορα τα αθληματα, αλλα οχι στην στρατολογια... Δλδ ενταξει, ελεος! Λες κ ειστε τα κομμαντα... Ενταξει, ας περασουν παλι τα βυσματα
αφου δε μπορεις γιατι να τα περασεις; Μαρεσει που διαμαρτυρεσαι κιολας ! Απο τη μια βρυζεις τα βιζματα απο την αλλη θες να εισαι βιζμα και να περασεις οντας εκπρωθεσμη εχεις συνχηση εν κρανιο; στο στρατο μπανεις τα αγωνισματα ειναι υποτιπωδη... Πρεπει να μπορεις να παρεις και τα ποδια σου ! Ο στρατος ειναι για πολεμο κοριτσι μου δεν ειναι δουλεια για να δουλευεις !
αμαν

Δημοσίευση από αμαν »

illy έγραψε:Ε οχι κ να ζητανε απο εσας να ειστε τελειοι στα αθληματα... Απαιτητικοι επρεπε να ηταν στον στρατο ξηρας, ε οχι κ σε ειδικοτητα γραφειου! Ασε που ειναι 1,70 κ φετος την εβγαλαν 166,5... Καθε χρονο κ διαφορετικο υψος την βγαζουν... Οποτε μη μου λες για αξιοκρατια! Κ οπως εγραψα, εχει δοθει γραμμη να περασουν ελαχιστες γυναικες... Οκ, αλλα οχι κ οι ακυρες οπως ανεφερα παραπανω για αυτες τις δυο...
κ θα μπαινουν κουτσοι στρατιωτες απο δω και στο εξης ! Ας αλαξουμε τους νομους για σενα αφου δεν εχεις βιζμα !

insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

illy έγραψε:Αυτοι λενε οτι τα αθληματα συμψηφιζονται! Αλλωστε ειναι μια ειδικοτητα που ολη μερα θα εχετε τον κ@## σας σε μια καρεκλα... Τι τα θελουν τα αθληματα; Κ μιλαμε οτι η φιλη μου ειναι πολυ δυνατη, εγω απροπονητη ουτε ενα αθλημα δεν βγαζω... Νομιζω οτι πρεπει να εχουν μεγαλυτερη διορατικοτητα! Να ηταν αυστηροι στον στρατο ξηρας σε οτι αφορα τα αθληματα, αλλα οχι στην στρατολογια... Δλδ ενταξει, ελεος! Λες κ ειστε τα κομμαντα... Ενταξει, ας περασουν παλι τα βυσματα

Συνεχίζεις να μιλάς με αδικαιολόγητη πικρία και για μεμονομένη περίπτωση που δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Ο καθένας λέει ότι θέλει, ίσως η φίλη σου να μη σου μεταφέρει τα πράγματα 100% όπως έγιναν. Ισως να είναι κι έτσι.

Το αν πρέπει να υπάρχουν όρια ή όχι είναι άλλο θέμα. Η προκήρυξη ήταν συγκεκριμένη, είχε συγκεκριμένους κανόνες κι αυτούς αποδεχτήκαμε συμμετέχοντας. Δεν είναι σωστό, ούτε δίκαιο να ζητάμε χαλαρότητα στη συνέχεια είτε γιατί δυσκολευόμαστε, είτε για Χ λόγους.

Από εκεί και πέρα παραφιλολογία του τύπου "μα στρατολογία είναι ας κάνουν τα στραβά μάτια", "ας είναι λιγότερο αυστηροί με τις γυναίκες", κλπ την θεωρώ και περιττή αλλά και πηγή κάθε κακού για τα θέματα αξιοκρατίας. Και δυστυχώς όταν ακούς υποψηφίους να εκφράζουν τέτοιες απόψεις, τι να περιμένεις από τις επιτροπές!

Ευτυχώς (ειδικά στα αθλήματα) τα πράγματα κυλούν με αυστηρότητα και αξιοκρατία μέχρι στιγμής. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Διαβασε πρωτα σε τι προκηρυξη αναφερομαι κ μετα μιλα... Μιλαω για στρατολογια! Κ δεν μιλαω για μενα, μιλησα για τη φιλη μου! Στον στρατο αλλα σε γραφειαρα... Απο που κ ωσπου χρειαζονται τα αθληματα σε μια ειδικοτητα που ολη μερα κ!%##βαρας ; Αν ηταν στρατος ξηρας να ηταν αυστηροι πραγμα που εγω δεν ειδα... Κ επιτελους διαβασε τι γραφω παραπανω! Ενω να μπαινουν ολοι οι ακαταλληλοι στα υγειονομικα διοτι εφοσον δεν διαβασες, περασε μια που ηταν 1,62 κ η αλλη εχει ηπατιτιδα... Ξερεις τι εστι ηπατιτιδα; Εχεις ιδεα;

Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ε καλα, τι αλλο θα περιμενα να ακουσω εδω μεσα... Οκ λεω ψεμματα επειδη ετσι με βολευει! Αλλα συνηθως μιλατε ετσι ολοι εσεις που σας βολευουν... Δεν υπαρχει λογος να συνεχισω να μιλαω οταν υπαρχει τοσο στενομυαλια
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Δεν Μου απαντας αγορι μου σε αυτο που ειπα παραπανω... Το μονο που λες ειναι η δηθεν αξιοκρατια στα αθληματα... Αυτες που ειναι 100% ακαταλληλες στα υγειονομικα κ εκαναν τα στραβα ματια, ειναι αξιοκρατια; Εχεις ιδεα απο ηπατιτιδα?
Dum spiro spero
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

αμαν έγραψε: αφου δε μπορεις γιατι να τα περασεις; Μαρεσει που διαμαρτυρεσαι κιολας ! Απο τη μια βρυζεις τα βιζματα απο την αλλη θες να εισαι βιζμα και να περασεις οντας εκπρωθεσμη εχεις συνχηση εν κρανιο; Στο στρατο μπανεις τα αγωνισματα ειναι υποτιπωδη... Πρεπει να μπορεις να παρεις και τα ποδια σου ! Ο στρατος ειναι για πολεμο κοριτσι μου δεν ειναι δουλεια για να δουλευεις !

Συμφωνώ πως τα όρια στις δοκιμασίες είναι χαλαρά έτσι κι αλλιώς. Ανθρωπος που σε αυτές τις ηλικίες δεν μπορεί να τα καταφέρει, δεν θέλω να σκεφτώ σε τι φυσική κατάσταση θα είναι 10-15 χρόνια αργότερα...

Δεν πιστεύω ότι η ειδικότητα αυτή είναι είναι για πόλεμο (την επέλεξα λόγω του ότι γνωρίζω εκ των έσω πως είναι το στρατολογικό σώμα), όμως όλοι πρέπει να έχουν μια βασική φυσική κατάσταση και άνω... Ειδικά στην εισαγωγική αξιολόγηση.

Δεν έκανα τα χαρτιά μου και μετά να έρθω να ζητάω τα ρέστα και να κάνουν τα στραβά μάτια. Αν περάσω τελικά θα είναι με την αξία μου - και είμαι υπερήφανος γι'αυτό.

Οσοι-ες ήθελαν να τα παρακάμψουν όλα αυτά γιατί... Έτσι, χαίρομαι που τελικά έφαγαν τα μούτρα τους έστω και στην 5η μέρα των δοκιμασιών.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Rafale »

Δεν θελω να πιστευω οτι υποψηφια με ηπατιτιδα περασε τις εξετασεις. Μηπως ηταν απο τα γνωστα ραδιο αρβυλα; Επειτα αν δεν δεις δεν μπορεις να πεις σιγουρα καθοτι κυκλοφορουν πολλα. Και αν εκαναν τα στραβα ματια αυτη η κοπελα εκ των πραγματων δεν θα μπορεσει να επιβιωσει στο στρατο
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

illy έγραψε:Δεν Μου απαντας αγορι μου σε αυτο που ειπα παραπανω... Το μονο που λες ειναι η δηθεν αξιοκρατια στα αθληματα... Αυτες που ειναι 100% ακαταλληλες στα υγειονομικα κ εκαναν τα στραβα ματια, ειναι αξιοκρατια; Εχεις ιδεα απο ηπατιτιδα;

Εχεις αποδείξεις ότι μπήκε άτομο με τέτοια ασθένεια; Εγώ αυτό που είδα στα υγειονομικά ήταν πως κόπηκαν ακόμη και άτομα με ελάχιστα παραπάνω κιλά, όπως και με υψηλή μυωπία! Πόσον μάλλον για σοβαρές ασθένειες. Μην διαδίδεις κάτι αν δεν είσαι απόλυτα βέβαιη γι'αυτό απλώς για να κάνεις εντύπωση. Κι εφοσον δεν είσαι υποψήφια δεν ήσουν εκεί για να ξέρεις ότι ΟΝΤΩΣ έγινε.

Δήθεν αξιοκρατία βλέπεις εσύ λόγω πικρίας - για τη φίλη σου ίσως. Εγώ είδα το αντίθετο κι όσοι ήταν εκεί θα το επιβεβαιώσουν πως ούτε ένα άτομο έστω και μερικά κλάσματα πάνω από τα όρια δεν πέρασε.

Οσοι είναι πικραμένοι και θέλουν να κατηγορήσουν κάποιον, ως γνωστόν θα επικαλεστούν βύσματα, κλπ. Ιδια ιστορία πάντα.
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

cristi έγραψε:Δεν θελω να πιστευω οτι υποψηφια με ηπατιτιδα περασε τις εξετασεις. Μηπως ηταν απο τα γνωστα ραδιο αρβυλα; Επειτα αν δεν δεις δεν μπορεις να πεις σιγουρα καθοτι κυκλοφορουν πολλα. Και αν εκαναν τα στραβα ματια αυτη η κοπελα εκ των πραγματων δεν θα μπορεσει να επιβιωσει στο στρατο

Εγώ πιστεύω το πρώτο σενάριο που λες. Δεν είναι δυνατόν να πέρασε άτομο με τέτοια ασθένεια.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Το αν διαδιδω ραδιο αρβυλες το εχω αποδειξει με το ποσο παλιο μελος ειμαι εδω μεσα κ του τι λεω... Κ εμεις ξερουμε τα γνωστα πικροχολα σχολια απο βολεμενα ατομα οπως εισαι εσυ... Αλλα τι καθομαι κ μιλαω μωρε; Λες κ δεν ξερω τι σκ!@@#$ ειμαστε εμεις οι ανθρωποι, αμεσως να αμφισβητησουμε τον αλλον κ να λεμε πικροχολα σχολια... Στενομυαλοι... Τελος, κακως που το ανεφερα λες κ δεν ηξερα οτι ολοι θα πεσετε να με φατε...

Dum spiro spero
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Rafale »

Κοιτα ολες οι μορφες ηπατιτιδας δεν ειναι τραγικες. Ας εχουμε και αυτο υποψη. Το να εχει μια ηπια μορφη ηπατιτιδας και να τιθεται υπο φαρμακευτικη αγωγη δεν ειναι κακο που την περασανε αρα αν δεν δουμε ιατρικες αποφασεις και γνωματευσεις που αλλωστε δεν ειναι και πρεπον δεν μπορουμε να κανουμε εκτιμηση της καταστασης και να διαλαλουμε λανθασμενες ειδησεις
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες