illy έγραψε: εαν διαβασες το ποστ μου ειπα οτι δοθηκε γραμμη να κοπουν σχεδον ολες κ να περασουν ελαχιστες... Κ τα εβγαλε ολα απροπονητη τελειως! Τι λες, για ποια ειδικοτητα λεμε; Για ειδικοτητα γραφειου; Δεν το ηξερα οτι πρεπει να εισαι κομμαντο για μια ειδικοτητα που ολη μερα θα καθεσαι σε ενα γραφειο! Στον στρατο ξηρας ηξεραν να κανουν τα στραβα ματια αν δεν περνουσαν 2 κ 3 αθληματα... Τα δευτερολεπτα τους πειραξαν! Κ θα σου πω ευθυς αμεσως για ποια αδικια μιλαω, εκοψαν αυτη που πληρουσε ολες τις προδιαγραφες κ περασαν μια που ηταν 1,62 κ μια που ειναι φορεας ηπατιτιδας! Να χαρω εγω αξιοκρατια... Φορεας ηπατιτιδας, καταλαβαινεις; Αυτο ειναι επικινδυνη για την υγεια ολων! Ασε που ειναι στα νοσηματα για τα οποια κοβεσαι... Εγω ενα θα πω: Στρατολογια κ αεροπορια επεσε πολυ βυσμα!
Στο θέμα του ύψους όντως χαρίστηκαν πολύ στις γυναίκες. Αλλά τα αθλήματα γίνονται ΑΠΟΛΥΤΩΣ αξιοκρατικά. Το γεγονός ότι οι περισσότεροι άντρες και γυναίκες πηγαίνουν απροπόνητοι στις δοκιμασίες δεν καθιστά υπεύθυνους τους αξιολογητές για την αποτυχία των υποψηφίων αυτών. Δεν γίνεται να χαρίζονται επειδή είναι "λίγα τα δευτερόλεπτα", "λίγα τα εκατοστά", κλπ.
Εγώ κατέβηκα στην Αθήνα με την ελπίδα πως θα γίνουν αξιοκρατικά οι δοκιμασίες και θα καταφέρω να περάσω σε θέση επιτυχόντα. Και όντως λόγω του ότι είμαι καθημερινά προπονούμενος εδώ και μια δεκαετία τα αθλήματα τα πέρασα για πλάκα - και φυσικά απροβλημάτιστα στα υγειονομικά/ψυχοτεχνικά.
Αλλωστε αν δεν περίμεναν τέτοια ποσοστά αποτυχίας (σε αμφότερους άντρες-γυναίκες) δε θα καλούσαν τριπλάσιο αριθμό υποψηφίων (π. Χ.514 άτομα για τις 170 θέσεις της Στρατολογίας). Καλό είναι να βλέπουμε πότε γίνονται αδικίες - αλλά όχι κι εκεί που δεν υπάρχουν... Δόξα τω Θεώ δεν αδικήθηκε κανένας μέχρι στιγμής, απ' όσα είδα και άκουσα - και γνώρισα πολλά άτομα τις 5 αυτές μέρες.