Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
Παιδια εχω ειδικοτητα φρουρος μετα σκυλου στην αεροπορια! Εχει περασει κανεις απο αθληματα; Ειναι ευκολα;

Καιτη εχεις δικιο και εγω θα απεχω απο την μικρη 13 ωρες, αστα να πανε υπομονη μεχρι εκει που δεν παιρνει θα κανουμε.
Πω πω οντως δραμα η κατασταση! Καλη υπομονη!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
roula2 έγραψε:Καιτη εχεις δικιο και εγω θα απεχω απο την μικρη 13 ωρες, αστα να πανε υπομονη μεχρι εκει που δεν παιρνει θα κανουμε.
13 ωρες; Γιατι; Απο που εισαι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KAITH την Παρ Φεβ 19, 2010 8:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Παιδακια για εμανα τελειωσανε και οι προπονησεις και ολα σημερα. Τελικα εχω ραγισμα στον μεταταρσιο και μου βαλανε ναρθηκα για δυο εβδομαδες και θα το ξαναπατησω μετα απο τουλαχιστον 6 εβδομαδες. Εφαγα μια πικρα σημερα στο νοσοκομειο μολις το ακουσα. Αυτη ηταν η τελευταια μου ευκαιρια (λογω ηλικιας δεν ξαναδικαιουμαι να κανω χαρτια), ημουν μεσα με τα μορια, εβγαζα αθληματα μετα απο λιωσιμο στην προπονηση και τωρα... θα παρω τηλ την Δευτερα να δω μηπως και μπορεσω να παω πιο μετα αλλα δεν το βλεπω. Διοτι θα πιασει απριλιο να γινω καλα, και το ποδι θα εχει γινει τελειως αδυναμο ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους σας, κουραγιο και υπομονη. ελευθερια μου να σου πανε ολα καλα.
Περαστικα πανω απο ολα η υγεια
Όχι βρε χρίστι μου... Γιατί ρε ***** το;
Βρε συ να σου πω πάρε την γνωμάτευση του γιατρού και πήγαινε την ίσως κάτι να γίνει.
Πολύ στεναχωρήθηκα τώρα πραγματικά, δεν πας και σε κανένα φυσικοθεραπευτή μήπως σε βοηθήσει και αναρώσεις πιο γρήγορα; ουουουουουουφφφφφ... Δεν ξέρω με ποιο τρόπο αλλά ψάχτω το θέμα είσαι ένα βήμα πριν μην τα παρατάς, έλα να δώσεις ψυχοτεχνικά και γιατρούς και αν το δουν έτσι το πόδι στο ΓΝΑ μπορεί να σου δώσουν και οι ίδιοι κάποια παράταση. Μία κοπέλα που προπονούμαστε μαζί Δίνει και αυτή για αεροπορία και δίνει 5 Μαρτίου και οι εξετάσεις τελειώνουν γύρο στις 15 αν θυμάμαι καλά. Άρα μπορεί να σε βάλουν προς το τέλος! Και θα έχεις 3 εβδομάδες και παραπάνω. Σε παρακαλώ μην τα παρατήσεις, ξέρω πως νοιώθεις και πως είναι κάτι που θες τόσο πολύ γιαυτό τον λόγο ρώτα και κάτι μπορεί να γίνει! Αν όχι για εσένα κάντω για την κορούλα σου, όταν αργότερα μεγαλώσει και θα καταλαβένει θα είναι πολύ περήφανη για σένα.ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.
Ρώτα κάποιον φυσικοθεραπευτή και μπορεί να σε βοηθήσει (έχω ακούσει πολλά τέτοια παραδείγματα) Απλά πήγαινε σε γιατρό που να είναι ειδικός για τραυματισμούς αθλητών σίγουρα κάποια λύσει θα υπάρχει.ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.
Ελπίζω να έγινα κατανοητή. Δεν σου λέω καλή τύχη γιατί είμαι σίγουρη πως στις 23/2 στις 07:00 θα τα πούμε και από κοντά στο καβούρι... Δεν σε έχω κόψει για άτομο που τα παρατάει εύκολα.
Βρε συ να σου πω πάρε την γνωμάτευση του γιατρού και πήγαινε την ίσως κάτι να γίνει.
Πολύ στεναχωρήθηκα τώρα πραγματικά, δεν πας και σε κανένα φυσικοθεραπευτή μήπως σε βοηθήσει και αναρώσεις πιο γρήγορα; ουουουουουουφφφφφ... Δεν ξέρω με ποιο τρόπο αλλά ψάχτω το θέμα είσαι ένα βήμα πριν μην τα παρατάς, έλα να δώσεις ψυχοτεχνικά και γιατρούς και αν το δουν έτσι το πόδι στο ΓΝΑ μπορεί να σου δώσουν και οι ίδιοι κάποια παράταση. Μία κοπέλα που προπονούμαστε μαζί Δίνει και αυτή για αεροπορία και δίνει 5 Μαρτίου και οι εξετάσεις τελειώνουν γύρο στις 15 αν θυμάμαι καλά. Άρα μπορεί να σε βάλουν προς το τέλος! Και θα έχεις 3 εβδομάδες και παραπάνω. Σε παρακαλώ μην τα παρατήσεις, ξέρω πως νοιώθεις και πως είναι κάτι που θες τόσο πολύ γιαυτό τον λόγο ρώτα και κάτι μπορεί να γίνει! Αν όχι για εσένα κάντω για την κορούλα σου, όταν αργότερα μεγαλώσει και θα καταλαβένει θα είναι πολύ περήφανη για σένα.ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.
Ρώτα κάποιον φυσικοθεραπευτή και μπορεί να σε βοηθήσει (έχω ακούσει πολλά τέτοια παραδείγματα) Απλά πήγαινε σε γιατρό που να είναι ειδικός για τραυματισμούς αθλητών σίγουρα κάποια λύσει θα υπάρχει.ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.
Ελπίζω να έγινα κατανοητή. Δεν σου λέω καλή τύχη γιατί είμαι σίγουρη πως στις 23/2 στις 07:00 θα τα πούμε και από κοντά στο καβούρι... Δεν σε έχω κόψει για άτομο που τα παρατάει εύκολα.
Μόλις πήρα τηλ και την προπονήτρια μου που προπονεί πολλά χρόνια παιδιά για εποπ αστυνομία κτλ κτλ μου είπε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου αλλάξουν μέρα και έχει συμβεί στο παρελθόν "στην αστυνομία" παρόμιο περιστατικό και έδωσαν παράταση αλλά ήταν και πάάάρα πολύ ελαστικοί!
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία
5 χρονια πηγαινα στιβο. Ακου πολλα παιδια χτυπουσαν ασχημα! Το πρωι θελει καθε μερα διατασεις ! Το μεσημερι εξασκηση στο πελμα και το απογευμα λιγο περπατημα! Σε 2 βδομαδες μετα απο αυτα ξεκινας τρεξιμο! Οποτε χαλαρα! Αα και μην ξεχασεις θερμαντικη!xristi έγραψε:Παιδακια για εμανα τελειωσανε και οι προπονησεις και ολα σημερα. Τελικα εχω ραγισμα στον μεταταρσιο και μου βαλανε ναρθηκα για δυο εβδομαδες και θα το ξαναπατησω μετα απο τουλαχιστον 6 εβδομαδες. Εφαγα μια πικρα σημερα στο νοσοκομειο μολις το ακουσα. Αυτη ηταν η τελευταια μου ευκαιρια (λογω ηλικιας δεν ξαναδικαιουμαι να κανω χαρτια), ημουν μεσα με τα μορια, εβγαζα αθληματα μετα απο λιωσιμο στην προπονηση και τωρα... Θα παρω τηλ την Δευτερα να δω μηπως και μπορεσω να παω πιο μετα αλλα δεν το βλεπω. Διοτι θα πιασει απριλιο να γινω καλα, και το ποδι θα εχει γινει τελειως αδυναμο ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους σας, κουραγιο και υπομονη. Ελευθερια μου να σου πανε ολα καλα.
και στις 25 τα λεμε στο ΓΝΑ για εμψυχωση, σαν πρωτη σειρα ΕΠΟΠ που ειμαι ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ λοιπονΕλευθερία έγραψε:Όχι βρε χρίστι μου... Γιατί ρε #@^&@! Το;
Πολύ στεναχωρήθηκα τώρα πραγματικά, δεν πας και σε κανένα φυσικοθεραπευτή μήπως σε βοηθήσει και αναρώσεις πιο γρήγορα; Ουουουουουουφφφφφ... Δεν ξέρω με ποιο τρόπο αλλά ψάχτω το θέμα είσαι ένα βήμα πριν μην τα παρατάς, έλα να δώσεις ψυχοτεχνικά και γιατρούς και αν το δουν έτσι το πόδι στο ΓΝΑ μπορεί να σου δώσουν και οι ίδιοι κάποια παράταση. Μία κοπέλα που προπονούμαστε μαζί Δίνει και αυτή για αεροπορία και δίνει 5 Μαρτίου και οι εξετάσεις τελειώνουν γύρο στις 15 αν θυμάμαι καλά. Άρα μπορεί να σε βάλουν προς το τέλος! Και θα έχεις 3 εβδομάδες και παραπάνω. Σε παρακαλώ μην τα παρατήσεις, ξέρω πως νοιώθεις και πως είναι κάτι που θες τόσο πολύ γιαυτό τον λόγο ρώτα και κάτι μπορεί να γίνει! Αν όχι για εσένα κάντω για την κορούλα σου, όταν αργότερα μεγαλώσει και θα καταλαβένει θα είναι πολύ περήφανη για σένα.ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.
Ελάτε παιδιά να εμψυχώσουμε όόόόόόόλοι την χρίστι γιατί το αξίζει, τόσο κόπο έχει κάνει!
Πάμε όλοι μαζί!
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ
ρώτησα και παιδιά που είχαν δώσει στο παρελθόν και μου είπαν ότι αν υπάρξει τέτοιο πρόβλημα σε εξετάζουν και σου δίνει κάποια παράταση η επιτροπή ανάλογα το χτύπημα και τον αντίστοιχο χρόνο λογικά!
Πάμε όλοι μαζίίίίίίίίί
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ
Πάμε όλοι μαζί!
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ
ρώτησα και παιδιά που είχαν δώσει στο παρελθόν και μου είπαν ότι αν υπάρξει τέτοιο πρόβλημα σε εξετάζουν και σου δίνει κάποια παράταση η επιτροπή ανάλογα το χτύπημα και τον αντίστοιχο χρόνο λογικά!
Πάμε όλοι μαζίίίίίίίίί
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ
Άσχετο έκανα σήμερα εγγραφή και συγκεκριμένα πριν από λίγο αλλά κάτι δεν πάει καλά!(άνθρωπος της τεχνολογίας τρομάρα μου) χιχιχιχι...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Νομίζω πως τα κατάφερα και συνδέθηκα

Τι δεν παει καλα δηλ; Ποσταρε εδω /forum/forum_posts.asp?TID=5128 Και παρεθεσε το προβλημα
Οκ. Καλως ηρθες ελευθερια
Στο φορουμ

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες