ΥΕΑ: Είναι υποχρεωτικό να υπηρετήσω;
Τέλος πάντων, απόψεις...
Koita otan blepeis kati den einai apopsi einai gegonos.Alloste einai apli logiki:Dedomenou oti sxedon kaneis den thelei na paei YEA,kai epidei kapioi prepei na pane,ara an den kalifthei o arithmos apo ethelontes ,pernoun ipoxreotika... apla ta pragmata.Ego apla to leo afto dioti gia na kopeis prepei na baleis bisma kai oi perissoteroi prin mpo mou eipan oti les kai esi tora.Meta omos etrexa kai den efthana giati me eixan epileksei sta computer gia dokimo...
Εγώ πάλι λέω ότι κάνεις λάθος εφόσον επιμένεις...
Στον στρατό ήμουν και είδα.
Στον στρατό ήμουν και είδα.
Paidia diabasa to site-kai einai poli xrhsimo kai sobaro gia to YEA omos den mporo na ...bgalo akrh 1) An kopeis hthelhmena se agonismata thn exeis asxhma (pisteyo oti oloi to katalabainun ayto... );
2) Lete oti ipoxreotika den paei kaneis YEA einao omos ayto praktika efarmosimo...h apla su lene sioph kai phgaine...yparxei nomos pou na se katoxyronei h exartasai apo thn diathesh tu anoteru;
Tha parakalusa poli gia ypeythynes apadhseis kai kirios:
An poli ligoi thelun na pane YEA pos telika gemizei o stratos tis theseis... (mipos telika einai... ypoxreomenoi na pernun ypoxreotika... ; )
Efxaristo poli
2) Lete oti ipoxreotika den paei kaneis YEA einao omos ayto praktika efarmosimo...h apla su lene sioph kai phgaine...yparxei nomos pou na se katoxyronei h exartasai apo thn diathesh tu anoteru;
Tha parakalusa poli gia ypeythynes apadhseis kai kirios:
An poli ligoi thelun na pane YEA pos telika gemizei o stratos tis theseis... (mipos telika einai... ypoxreomenoi na pernun ypoxreotika... ; )
Efxaristo poli
Εάν πεις όχι δεν πάω και κοπείς και ηθελημένα στα αγωνίσματα δεν πας.
Εάν με το πρώτο σχόλιο που σου κάνουν υποχωρήσεις, τότε θα πας.
ξεκαθάρισέ το από την αρχή και είσαι εντάξει.
Εάν με το πρώτο σχόλιο που σου κάνουν υποχωρήσεις, τότε θα πας.
ξεκαθάρισέ το από την αρχή και είσαι εντάξει.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
- Επικοινωνία:
Eξαρτάται αν χρειάζονται άλλα σώματα άτομα μπορεί να πάς σε άλλο σώμα σαν ΥΕΑ πχ Μηχανικό, ή Πεζικό
Μπορώ να αποφύγω το να γίνω δόκιμος. Κάπου άκουσα οτι μερικούσ τουσ βάζανε με το ζόρι να κάνουν τα χαρτιά τους. Εμένα μου φτάνει η θητεία μου..
Δεν είναι σίγουρο ότι αν δηλώσεις να μην πας δεν θα σε στείλουν με το ζόρι. Αν δεν έχουν άτομα να στείλουν θα στείλουν και από αυτούς που δεν θέλουν
Θα δηλώσεις ότι δεν θέλεις, θα αποτύχεις και στα αθλήματα και τελείωσε.
Μην ψαρώνεις ακόμη δεν μπήκες.
Επίσης, τα στοιχεία που παρέθεσες από που είναι, γιατί καμιά φορά μπερδεύονται με την Εθνική Φρουρά της Κύπρου οι στρατεύσιμοι;
Στο site (το μενού βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας) θα βρεις πολλές πληροφορίες για ΥΕΑ. Δες στην ενότητα θητεία και όταν ανοίξει η σελίδα δες το μενού στα δεξιά.
Μην ψαρώνεις ακόμη δεν μπήκες.
Επίσης, τα στοιχεία που παρέθεσες από που είναι, γιατί καμιά φορά μπερδεύονται με την Εθνική Φρουρά της Κύπρου οι στρατεύσιμοι;
Στο site (το μενού βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας) θα βρεις πολλές πληροφορίες για ΥΕΑ. Δες στην ενότητα θητεία και όταν ανοίξει η σελίδα δες το μενού στα δεξιά.
Οκ, σ' ευχαριστώ πολύ!
Με κάλεσαν για ΥΕΑ, εάν θέλω όμως πάω για ΥΕΑ έτσι δεν είναι; Δεν είναι υποχρεωτικό! Είναι σίγουρο ότι θα πάω μετά κρήτη; Ποιές είναι οι μεταθέσεις που παίρνουν μετά το ναύπλιο γνωρίζει κανείς;
Στο Λουτράκι πάνε οι ΥΕΑ Μηχανικού (τουλάχιστον εκεί πήγαιναν παλαιότερα).
Δεν είναι υποχρεωτικό...
Δεν είναι υποχρεωτικό...
Καλησπερα.
Στο χαρτι καταταξης που μου ηρθε γραφει για σώμα "Ερευνας Πληροφορικης-ΥΕΑ". Τι σημαινει αυτο; ή το ένα ή το άλλο; Δηλαδη αν με απορίψουν από ερευνας πληροφορικής θα με πάρουν ΥΕΑ; (Δεν θελω με τίποτα). ή το σωμα έρευνας πληροφορικής είναι ουσιαστικά ΥΕΑ; Και αν ναι έχει παραπάνω θητεία(όπως συνήθως οι ΥΕΑ) ή όχι; Αν συμβαίνει το πρώτο και με απορίψουν από έρευνας πληροφορικής μπορώ να γίνω κάτι άλλο; Μιλάμε πάντα χωρίς βύσμα (μάλλον)
Στο χαρτι καταταξης που μου ηρθε γραφει για σώμα "Ερευνας Πληροφορικης-ΥΕΑ". Τι σημαινει αυτο; ή το ένα ή το άλλο; Δηλαδη αν με απορίψουν από ερευνας πληροφορικής θα με πάρουν ΥΕΑ; (Δεν θελω με τίποτα). ή το σωμα έρευνας πληροφορικής είναι ουσιαστικά ΥΕΑ; Και αν ναι έχει παραπάνω θητεία(όπως συνήθως οι ΥΕΑ) ή όχι; Αν συμβαίνει το πρώτο και με απορίψουν από έρευνας πληροφορικής μπορώ να γίνω κάτι άλλο; Μιλάμε πάντα χωρίς βύσμα (μάλλον)
Και τα δύο μαζί...
Αν δεν θες ΥΕΑ να μην πας. Μπορείς να συνεχίσεις σαν απλός στρατιώτης ΕΠ.
Αν δεν θες ΥΕΑ να μην πας. Μπορείς να συνεχίσεις σαν απλός στρατιώτης ΕΠ.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα παρουσιαζομαι κεπβ στη θηβα κ εχω κ ενδειξη για Υ. Ε. Α θα ηθελα να μαθω αν τις εξετασεις για Υ. Ε. Α ειναι υποχρεωτικες ακομη κ οταν δεν θες να πας κ ποτε περιπου γινονται. μετα την ορκωμοσια; κ που;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες