Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
Σορυ το 1000αρι ήθελα να γράψω μου ξέφυγε ένα μηδενικό
Α! Και κάτι τελευταίο μπορείτε να πάρετε πάτους σιλικόνης βοηθάνε πάρα πολύ στους κραδασμούς έχουν περίπου 30 ευρώ αλλά μερικά ταμεία το γράφουν αν πάτε σε κάποιον ορθοπεδικό θας σας το γράψει
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 31
ΓΙΑΤΙ; ΦΟΒΑΣΕ ΜΗΠΩΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟ 1000ΑΡΙ;mak έγραψε: Δε σου λεω

ΚΑΛΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!
DYK ευχαριστουμε. και εσας κοριτσια σας ευχαριστω πολυ, πολυ για το κουραγιο που μου δινετε, μα ευχαριστω και τον μακ διοτι τετοια σχολια Με κανουν να πεισμωνω και να σκυλιαζω περισσοτερο.
χαιρετω για τωρα, το βραδακι παλι
Υ. Σ. Μερικες κοπελες ομως για να ειμαστε και ειλικρινης εε λες που παει. Βλεπω κατι κοπελιτσες τελεια χνενισμενες (δεν πεταει τριχα), βαμμενες, χαλαρα ερχονται Με το καφεδακi στο χερι και καρ-καρ ολη την ωρα.
χαιρετω για τωρα, το βραδακι παλι
Υ. Σ. Μερικες κοπελες ομως για να ειμαστε και ειλικρινης εε λες που παει. Βλεπω κατι κοπελιτσες τελεια χνενισμενες (δεν πεταει τριχα), βαμμενες, χαλαρα ερχονται Με το καφεδακi στο χερι και καρ-καρ ολη την ωρα.
2,5 γυρες ειναι το 1000, εγω κανω 5 δηλ.2000 μετρα στο ζεσταμα
-
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ, ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!Ελευθερία έγραψε:Βρε συ χριστι εγω που κανω προπόνηση με την γυμνάστρια κάνουμε για το 100αρι 4 στροφές το γήπεδο του στοίβου και 2 1/2 σε γήπεδο ποδοσφαίρου δεν είναι 5 οι στροφές! Πάντως μια χαρά εισαι στον χρόνο! Δες καλήτερα αυτό που σου λέω για την απόσταση! Όσο για την ενθάρυνση πιστεύω ότι βοηθάει! Γιαυτό κορίτσια ενωμένα ποτέ νικημένα! Χιχιχιχιχι... Σαν να είμαι στο δημοτικό αισθάνομαι με αυτά τα συνθηματάκια! Σκοπός μας ανεξαρτήτος αποτελεσμάτων είναι να το διασκεδάσουμε και να το δούμε σαν μία εμπειρία (Καλό είναι να αποφεύγουμε ο άνχος και ότι είναι να γίνει ας γίνει για καλό).
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
Κατερινακη μη με προκαλεις.
-
Εγω δεν προκαλω... λεω μηπωσ...
!
ελα, πλακα σου κανω!
καλη επιτυχια παντως να εχεις!

ελα, πλακα σου κανω!
καλη επιτυχια παντως να εχεις!
Καλησπερα παιδια! Παιδευομαι κ γω καθημερινα στο γηπεδο κ ευχομαι ολες αυτες οι προσπαθειες μας να ανταμειφθουν...
ειναι κανεις που αρχιζει 8/3 ομαδα 1000;
γνωριζει κανεις πως θα ειναι το προγραμμα; Εκτος απο την τελευταια που δινουμε αθληματα οι 4 προηγουμενες που θα ειναι; Ποιες μερες στην 128 σετη; Ποιες στο Γ. Ν. Α.
ειναι κανεις που αρχιζει 8/3 ομαδα 1000;
γνωριζει κανεις πως θα ειναι το προγραμμα; Εκτος απο την τελευταια που δινουμε αθληματα οι 4 προηγουμενες που θα ειναι; Ποιες μερες στην 128 σετη; Ποιες στο Γ. Ν. Α.
Για αεροπορια μιλαω...
η ολη ξενερα ηταν οταν εδωσα στρατιωτικες σχολες και πηγα για τα αθληματα... Εβλεπες κατι χοντρα παιδακια και κοπελες μαζι να μην μοπουν να πηδηξουν και εχουν 6 δευτερολεπτα μετα απο το οριο και παραολα αυτα να τους περναν... Δλδ εγω που βγηκα φετος περυσι και προπερσι πρωτος σε ολα ειμαι ο χαζος αν ηταν ας μην εδινα και εγω το καλυτερο μου εαυτο και οι υπολ που τα περασαν δικαια!
Σημερα εκανα το 1000 σε 4και 47. Ειμαι πλεον πολυ πιο αισιοδοξη και το βλεπω να πλησιαζει το 4,30
-
- Υπολοχαγός
Παμε για ρεκορ χριστι; 

-
- Υπολοχαγός