Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
Πηρα τηλ κ μου ειπαν να παω κ οτι γινει. ειναι καθαρα στο χερι της επιτροπης φιλε.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 31
Ε, οποτε παρακαλας να πεσεις σε καλη επιτροπη. αν και νομιζω οτι ολα καλα θα πανε. αν δεις στο σιτε της αεροποριας λεει: οι υποψήφιοι όλες τις ημέρες παρουσίασής τους πρέπει να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας (ιδιώτες) ή την υπηρεσιακή ταυτότητα (οι υπηρετούντες) ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό στοιχείο σχετικό με την ταυτότητά τους.
αλλιως θα ελεγε να εχουν οπωσδηποτε και την αιτηση.
σου ευχομαι ολα να πανε καλα.
αλλιως θα ελεγε να εχουν οπωσδηποτε και την αιτηση.
σου ευχομαι ολα να πανε καλα.
Ειναι κανεις που να γνωριζει για τις περιοχες που θα γινουν τα αθληματα, οι ψυχοτεχνικες κ οι υγειονομικες διαδικασιες;
1. ειναι κοντα η νεα σμυρνη απο τις περιοχες αυτες;
2. υπαρχει καποιο ξενοδοχειο που να βολευει για τις περιοχες αυτες;
δεν εχω ιδεα απο αθηνα κ δεν ξερω που πρεπει να μεινω ωστε να ειμαι στην ωρα μου στις περιοχες που θα γινουν οι υπολοιπες φασεις.
αν γνωριζει κανεις ας απαντησει παρακαλω.
1. ειναι κοντα η νεα σμυρνη απο τις περιοχες αυτες;
2. υπαρχει καποιο ξενοδοχειο που να βολευει για τις περιοχες αυτες;
δεν εχω ιδεα απο αθηνα κ δεν ξερω που πρεπει να μεινω ωστε να ειμαι στην ωρα μου στις περιοχες που θα γινουν οι υπολοιπες φασεις.
αν γνωριζει κανεις ας απαντησει παρακαλω.
Λογικα θα υπαρχει προβλημα γτ απο πισω βαζουν υπογραφες! Παρτους και ζητησε του να ς στειλουν αντιγραφο με fax!
Σωστα φιλε... μπορω να πω πως με καθησυχασες.
απο το στομα σου κ στου θεου τ'αφτι.

Ειναι υποχρεωμενοι εξαλλου αλλα πανω απο ολα ζητα το με ευγενεια και βρες και μια πολυ καλη δικαιολογια! Οχι πολυ σαλτσα ομωσ... Χαχαχα! Καλη επιτυχια ! Απλα η διαφορα ειναι οτι περνας της εξετασεις και σε καθε σταδιο υπογραφουν πισω στο χαρτι γι'αυτο ειναι αναγκαιο!
-
Σωστο και αυτο που λεει ο βασιλης. παρε τηλ μηπως και στο στειλουν. η αληθεια ειναι οτι θα ταλαιπωρηθειτε αρκετα γιατι οι αποστασεις ειναι μεγαλες. θα σας εξυπηρετησει πολυ το μετρο για να μειωσετε τις αποστασεις.
Μπορείς να πεις ότι σου έκλεψαν το τσαντάκι σου και μέσα είχες τα χαρτιά. Είναι και επίκαιρο "με την εγκληματικότητα που έχει αυξηθεί". Επομένως δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα,
τι θα σου πουν; Όχι δεν θα δώσεις γιατί σε έκλεψαν;
τι θα σου πουν; Όχι δεν θα δώσεις γιατί σε έκλεψαν;
Χαχαχαχαχαχα! Σωστοοοοοο...
Ε μα! Έχουμε μία δικαιολογία για όλα! Χιχιχιχιχιχιχιχι

-
Αχ, αχ, αχ, πολυ επικαιρο οντως. εμενα μου εκλεψαν το πορτοφολι και ειχα μεσα την ταυτοτητα μου. αφηστε να πανε. τωραθα εμφανιστω εκει με αλλη ταυτοτητα.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
Πονηρουλες για ολα εχετε μια λυση...
Πέρα από την πλάκα έχουν αυξηθεί πάρα πολύ οι ληστίες.
Παντως πριν αποφασισετε για το μεσα πρεπει να ξερετε οτι η προσωπικη σας ζωη καπως στην αρχη θα χαλασει αν μπειτε! Αυτο ειναι το δικο μου πιστευω!
Φίλε Βασίλη αν το αγαπάς τόσο πολύ και το θέλεις δεν κολλάς πουθενά!
Δεν αντιλέγω σαφώς και στην αρχή τα πράγματα θα είναι πολύ ζόρικα! Αλλά να σου πω κάτι γιατί που δεν είναι ζόρικα; Λίγο υπομονή και θάρος χρειάζεται. Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλα εκείνα τα παιδιά που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το θέλουν. Καλή συνέχεια.
Δεν αντιλέγω σαφώς και στην αρχή τα πράγματα θα είναι πολύ ζόρικα! Αλλά να σου πω κάτι γιατί που δεν είναι ζόρικα; Λίγο υπομονή και θάρος χρειάζεται. Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλα εκείνα τα παιδιά που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το θέλουν. Καλή συνέχεια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες