V@SILIS έγραψε:Αα ειναι πολλες... Ωχχχ... Η αρχικη που γινεται... Γενικα οτι ξερεις πες τ μου η στειλε καποιο λινκ να ενημερωθω σε παρακαλω! Αν μπορεις βεβαια ετσ!
πιστευω οτι αν ξεκινησεις να διαβαζεις το θεμα ειδικες δυναμεις σε αυτο το φορουμ θα σου λυθουν οι αποριες και αν στο τελος εχεις καμια ρωτας
Δεν έχω ιδέα τι περιλαμβάνει η θεωρητική εκπαίδευση σε ΟΥΚ ή άλλους κλάδους των ειδικών δυνάμεων, αλλά και απλές αρχές βαλλιστικής να έχει δεν μπορείς να τις παρακολουθήσεις χωρίς (έστω) ένα απολυτήριο λυκείου.
Και φυσικά το γεγονός ότι κάποιος εγκατέλειψε ή δεν κατάφερε να τελειώσει το λύκειο αποτελεί πολύ κακό προηγούμενο για την οποιαδήποτε επαγγελματική του αποκατάσταση, πέρα από αυτή του ανειδίκευτου εργάτη.
Στο περιοδευον δηλωσα πεζικο βασικα δεν ηξερα τι να πω ανχος ειχα και τη μανουλα μου διπλα να μου σπαει τα νευρα και να απανταει για μενα πριν μιλησω. Οκ τωρα τι γινεται θελω ειδικες δυναμεις; Μου πε Ενας Φιλος οτι Οταν Παω πρωτη φορα στο στρατοπεδο θα με ξαναρωτησου αν θελω να δηλωσω ειδικες δυναμεις ισχυ;help. Και κατι αλλο εχω τελειωση μονο το γυμνασιο λυκειο δεν πηγα θα με παρουν μονιμο η θα εχω προβλημα; Καποιος που εχει απολυτηριο γυμνασιου φτανει μεχρι συγκεκριμενο βαθμο?
Ισχύει αυτό που σου είπε ο φίλος οπότε μην αγχώνεσαι. Για να γίνεις μόνιμος στις ειδικές δυνάμεις θα πρέπει να βγει πρώτα προκήρυξη και εκεί μέσα θα λέει τι χαρτιά θα πρέπει να καταθέσεις
peter1992 έγραψε:Αν υπηρετησεις θητεια στις ειδικες δυναμεις μπορεις μετα να μεινεις μονιμος;
Οχι, πρεπει να βγει προκυρηξη ΕΠΟΠ για να κανεις τα χαρτια σου, να περασεις καποιες επιτροπες και καποιες δοκιμασιες και σε συνδυασμο και με τα μορια που εχεις απο τα δικαιολογητικα που εχεις στειλει βγαινουν τα αποτελεσματα και βλεπεις αν εισαι στους Επιτυχοντες κλπ... Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να γινεις μινι Επαγγελματιας, δηλαδη να δηλωσεις να παραμεινεις ΟΒΑ απο 1 εως 3 χρονια επιπλεον.