Καψόνι στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 28

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

Golemis έγραψε:Καλα Κριστι μεγαλα πλακα εχεις. Το 93 θα σου πω μερικα καψωνια που ειδα ο ιδιος Πυροφανι με χαρτι υγειας (το κανανε ΕΠΥ) το παιδι επαθε ζημια τον πηγα εγω στο ΣΤΕΠ τοτε

Αλεξιπτωτο διαλυση κρεβατιου σπασμενο χερι και εγω μετρησα το θαλαμο με σπιρτα και τραγουδησα Εθνικο υμνο χιπ χοπ

Εχω και αλλα αμα θελεις

Ε καλα γκολεμη και συ μεγαλη πλακα εχεις Εχεις κολλησει πισω. Το 1993. Οποιος λεεει αναπολει το παρελθον γερναει Εικόνα
Golemis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Παιδοψυχιατρος

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Golemis »

Μακαρι γιατι τωρα υπηρετει φιλος μου απο Περθ Αυστραλια ανυποτακτος που θελει να ξεμπερδευει 36 χρονων και εφαγε τζουκ μποξ στη μοναδα απο δυο ντουλαπες
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Juke-Box παίζαμε μεταξύ μας αλλά ήταν σκέτη αποτυχία.Εικόνα
PAOKI

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από PAOKI »

Φιλε καλα του κανανε.Εικόνα τον ειχα εκπαιδευτη.Εικόναηταν το μεγαλυτερο καθικι.Εικόνα μιλαμε για μεγαλο ψυχακια.Εικόνα κριμα που δεν μπορω να δω το βιντεο... Εικόνα

Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Kostas13 »

Καψωνια δεν υπαρχουν με βαση αυτα που μας λενε οι παππυδες μας και οι μπαμπαδες μας αλλα τα σημερινα καψωνια ειναι η γυμναστικη οταν δε κανεις γυμναστικη. Δε ξερω αν με καταλαβατε
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 28

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

Ναι. Ερχονται υπο τη μορφη καψωνια με το βαμβακι. Ενα τετοιο πραγμα.
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Kostas13 »

Εγω εκει που ημουνα για γυμναστικη καναμε 30 καμψεις και για καψωνη 50. Καναμε ερπιν σε χωμα για ασκησεις και πανω σε χαλικια για καψωνη. Τετοια καψωνια εννοω
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από fideas emk »

Όλα υπάρχουν (ή υπήρχανε πρίν λίγα χρόνια Καιρό που είμουν). Πιο ήπια ΜΑΛΛΟΝ από τους παππούδες. Η μεγαλη ΔΙΑΦΟΡΑ είναι η έλλειψη ξύλου που υπήρχε παλιά. Ο δκτης μας μας είχε ζαλίσει παλιά ότι θα μας έλειωνε τα κεφάλια σα λοχαγός (όταν ήτανε και έριχνε ξύλο στους φαν). Θα'χα φάει ατελείωτες μέρες φυλακή αν υπηρετούσα τότε... Και ατομικό μπορεί να σου γίνει και ομαδικό και κάτι σαν πιο έντονη γυμναστική είναι και δημιουργικό είναι και απ'όλα Και σήμερα μπορεί να τραυματιστείς κτλ... Εγώ μια φορά μόνο καψώναρα σα Λοχίας του λόχου τελευταία μέρα πρίν φύγω από μοίρα για το γαμώτο και μόνο που δε σηκωθηκαν οι νέοι να πάρουν μέρος στο καψώνι - Σα να Λέγανε: Καψώναρέ μας μεγάλε, γουστάρουμε! το καλύτερο πήγε να μας το κάνει ο δκτης πριν το φαγητό σε όλη τη μοίρα. Μετά από γυμναστική (καψωνική όχι κανονικη) 1.30 η ώρα έξω από τα μαγειριά ενω περιμέναμε να φάμε μας έστειλε τοπάκι στο λόφο από πίσω που είναι 4 χλμ Μέχρι την κορυφή (και ύψος καμιά 300 μέτρα... ) από το οποίο έπρεπε να αναφερθείς και να ακουστείς σε όλη τη Δράμα... Σα θεός ένα πράμα! Δυστυχώς μας σταμάτησε λιγό μετά που ξεκινήσαμε... Γιατί αλλιώς θα τρώγαμε κατά της 5. Στο διάολο και οι φρουρές και όλα. Αυτά καλοκαιράκι με 40+ θερμοκρασία...

μητερα φανταρου

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από μητερα φανταρου »

Παρακαλω πολυ. επειδη διαβασα ολα τα σχολια, ευχομαι σε ολα τα παλικαρια καλη θητεια. θελω να πιστευω οτι ολοι οι γονεισ , σασ παραδινουμε στο στρατο νεαρουσ και βγαινοντασ ειστε αντρες. καλο θα ειναι να μην υπαρχουν καψονια απο κανεναν.

αν γινει κατι τετοιο, στο παιδι μου, επειδη το ξερω, θα αντιδρασει πολυ ασχημα... ειναι 19 χρονων//αμαρτια να τιμωρηθει... οπωσ και οποιοδηποτε παιδι, σε αυτη την ηλικια. οι μεγαλυτεροι που παρουσιαζεστε ασ τα προστατευουν τα παιδια.

επειδη διαβασα και σχολιο στρατηγου, του εκφραζω τα σεβη μου και προσοχη σε ολα τα παληκαρια μασ//καλοι πολιτεσ ολοι σας!

ΣΤΑΥΡΟΣ (ΑΡΧΙΚΕΛΕΥΣΤ

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από ΣΤΑΥΡΟΣ (ΑΡΧΙΚΕΛΕΥΣΤ »

Μου φαίνεται πως είσαι ή στην κοσμάρα σου ή σε καμιά θέση "ιδαίτερη" κάνωντας πεζοπορείες στις μοκέτες των επιτελείων ή απλά καλύπτεις τον κώλο σου σχετικά με το θέμα... Τι από όλα αυτά;
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Signaller »

Δεν υπάρχουν ατομικά καψώνια στο στρατό. Ομαδικά ίσως, αλλά μην φανταστείτε τίποτα τρομερό.
ΘΡΥΛΟΣ
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από ΘΡΥΛΟΣ »

Θα μου κλασουνε

ΘΡΥΛΟΣ
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από ΘΡΥΛΟΣ »

Πλακα κΕικόναανω

paoloz
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από paoloz »

Υπαρχουν στις Ειδικες δυναμεις και απο παλιους
SP_Christos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από SP_Christos »

Καψώνια; Ούτε κατα διάννοια. Οι Εκπαιδευτές μας, όσες φορές μας είπαν να πέσουμε για κάμψεις, αμέσως μας σήκωναν χωρίς να εκτελέσουμε ούτε μία. Και μας έλεγαν, οτι αν πέσουμε για κάμψεις, θα πρέπει να πέσουν και αυτοί μαζί μας. Μιλάμε για Πυροβολικό.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες