Τι είδους γυναίκες σας αρέσουν;
Αντε γμακ σταματα να ριχνεις τις σαιτουλες σου. Μην
Αχαχαχα

Τραγικό είναι, όχι απλά λυπηρό...kat έγραψε:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΑΥΤΟ;Signaller έγραψε:έχεις κάποιο δίκιο. Και αυτό γιατί θεωρούμε και εμείς "μαγκιά" τη χαζογκόμενα αφού ανταποκρίνεται στο στυλ που έχει επιβάλλει η χαζοκουλτούρα και η δήθεν γκλαμουριά της ελληνικής κοινωνίαςkat έγραψε:νομιζω οτι δεν φταινε τα μμε αλλα ολοι αυτοι οι αντρες που τις επιλεγουν. γιατι βλεπουν οτι εχουν περαση και το συνεχιζουν.
παιδια ειλικρινα ειναι σαν επιδημια αυτο το πραγμα. Και στεναχωριεμαι απιστευτα οταν βλεπω κοριτσια που ξερω οτι στροφαρουν να το παιζουν χαζογκομενες. Συγχυζομαι!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
σε αυτο εχεις δικιο.su-35 έγραψε:kat έγραψε:βρε αγορια μπορω να σας κανω και εγω μια ερωτηση; αφου ολοι οι αντρες λετε οτι σας αρεσουν οι εξυπνες γυναικες, πως εχουν τοοοοοση περαση οι χαζογκομενες;
το εχω μεγαλη απορια αυτο.
γιατι ειναι πιο ευκολες.
αλλα οταν ερθει η ωρα να βρειτε μια κοπελα σοβαρη για να συνεχισετε τοτε ζητατε την εξυπνη. που να την βρεις ομως οταν ολες εχουν υοθετησει το στυλ της χαζογκομενας;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
Ναι πάω να διαβάσω έχεις δίκιο

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
Δεν εχει να κανει με χαζομαρα νοημοσυνης των γυναικων. Μαλλον οι αντρες ειναι χαζοι που επιλεγουν γυναικες που προβαλουν τον εαυτο τους ειτε με ρουχα ειτε με μαλλι ντεκαπαζ (που κακα τα ψεμματα και συγνωμη γιαυτο αλλα φαινονται ευκολες) και προτιμουν μια κοπελα με μινι και γοβα και ας εχει χειροτερο σωμα με μια με παντελονι και φλατ. Θελετε τα ευκολα γενικοτερα...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
kat έγραψε:σε αυτο εχεις δικιο.su-35 έγραψε:kat έγραψε:βρε αγορια μπορω να σας κανω και εγω μια ερωτηση;αφου ολοι οι αντρες λετε οτι σας αρεσουν οι εξυπνες γυναικες, πως εχουν τοοοοοση περαση οι χαζογκομενες;
το εχω μεγαλη απορια αυτο.
Γιατι ειναι πιο ευκολες.
αλλα οταν ερθει η ωρα να βρειτε μια κοπελα σοβαρη για να συνεχισετε τοτε ζητατε την εξυπνη. Που να την βρεις ομως οταν ολες εχουν υοθετησει το στυλ της χαζογκομενας;
Δεν εχει σημασια τι υιοθετησαν. Γινονται αντιληπτες. Δηλαδη φαινεται οτι δεν ειναι φυσικες χαζες και οτι προσποιουνται.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
tsiripobina έγραψε:Δεν εχει να κανει με χαζομαρα νοημοσυνης των γυναικων. Μαλλον οι αντρες ειναι χαζοι που επιλεγουν γυναικες που προβαλουν τον εαυτο τους ειτε με ρουχα ειτε με μαλλι ντεκαπαζ (που κακα τα ψεμματα και συγνωμη γιαυτο αλλα φαινονται ευκολες) και προτιμουν μια κοπελα με μινι και γοβα και ας εχει χειροτερο σωμα με μια με παντελονι και φλατ. Θελετε τα ευκολα γενικοτερα...
Εξαρταται γιατι πας. Αν θες κατι ευκολο και γρηγορο θα πας για την ευκολη και ας ειναι λιγο χειροτερη.
Αν θες κατι πιο σοβαρο τοτε θα επιλεξεις με πιο σοβαρα κριτηρια.
Παιδια εγω στις γυναικες και στο φαγητο δεν ειμαι ρατσιστης μου αρεσουν ολες και ολα
ισως η πιο εξυπνη σκεψη ανδραΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Παιδια εγω στις γυναικες και στο φαγητο δεν ειμαι ρατσιστης μου αρεσουν ολες και ολα

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Όλα τα καλά του θεού να έχει αρκεί να είναι μουγκή.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristi την Παρ Φεβ 26, 2010 8:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Θα αναλάβω εγώ το κομμάτι της συνεννόησης και για τους 2 μας :)
Μπα δε νομιζω να μιλας και για τους δυο. Θα κουραστεις καλε αχαχαχαχ
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Μου αρεσαν πολυ οι απαντησεις σχεδον ολων πιο πανω
οι αντρες τελικα ξερουν ποιες θελουν, ποτε τις θελουν, και γιατι τις θελουν ! Δεν ξερω για τις αλλες κοπελες που διαβασαν τα παραπανω. Αλλα εγω νιωθω πολυ ωραια τωρα. Ανεβηκα ψυχολογικα... Τελικα αρεσω σε πολυ κοσμο... 

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Οτι ναναι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες