Τι να πάρω μαζί μου όταν παρουσιαστώ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

καλησπερα. να ρωτησω.. ειναι και εγω να παω μεσολογγι. εκτος απο εσωρουχα, ταλκ, σαμπουαν κτλ μου ειπαν να παρω γαντια(για καθαρισμο τουαλετας :) ), γαζες για τα ποδια, κερματα γιατι εχει μονο μηχανηματα εκει για σαντουιτς κ καφεδες. επεισης για θεμα χρηματων ποσα περιπου να παρω; υπαρχει περιπτωση να κλεβουν;
vanilla
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από vanilla »

Να παρεις επιθεματα κομπιτ απο φαρμακειο για ποδια και πατους για τα υπηρεσιακα αρβυλλα. Απο χρηματα 100-150 ειναι αρκετα θεωρω. Εγω τοσα θα παρω ναμαι σιγουρη. Θ τ κουβαλας μαζι σου, τοσες τσεπες εχουμε, μην αγχωνεσαι ! Επισης, πιστολακι για μαλλια, σαγιοναρες για ντουζ... Δεν μουρχεται κατι αλλο... Καλη καταταξη

jo

Δημοσίευση από jo »

vanilla πιστολάκι για τα μαλλία; Λίγο υπερβολικό δεν είναι;
@@

Δημοσίευση από @@ »

Σε οσους το ειπα κι εγω γελουσαν... Αλλα βρε κοριτσια πως θα στεγνωσουμε το μαλλι; Δεν ειπαμε να κανουμε και κανα χτενισμα. Απλα για στεγνωμα! Μου ειχε πει μια κοπελα που ειχε παει για ναυτικο πως τα μαλλια τα στεγνωναν σε αυτο για τα χερια!
jo

Δημοσίευση από jo »

Τι να πω ρε @@,αφηστε τα μαλλακια να στεγνωνουν φυσιολογικα! τα καψατε!Εικόνα
@@

Δημοσίευση από @@ »

Χαχαχα! Οντως... Ευκαιρια να ηρεμισουν και λιγο ε; Τα παιρνουμε μαζι και αν μας τα επιτρεψουν οκ!
Nantia

Δημοσίευση από Nantia »

Spiros A-T έγραψε:Αν θελετε βεβαια μπορειτε να παρετε και δικα πραγματα αλλα ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν θα κανετε με αυτα γυμναστικη... Ειδικα αμα ειναι και χρωματιστα!Εικόνα

Καλα βρε δε θα παρω ροζ χρωμα!Εικόνα

Τελος παντων καλου κακου θα παρω φορμες και αθλητικα.

Παντως παιδια μπραβο και απο μενα για τις απαντησεις που δινεται σε ολους Εικόνα
vanilla
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από vanilla »

Τι να σας πω ρε κοριτσια παρτε αν θελετε ! Εγω σας λεω τι θα παρω εγω... Αν εχετε κοντα μαλλια μην παιρνετε, για στεγνωμα το παιρνουμε πρωτα κα επειτα για χτενισματα αλλωστε δεν αναφερθηκα σε κατι τετοιο... Επιλογη σας ειναι λοιπον...

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

μαρια έγραψε:καλησπερα. Να ρωτησω. Ειναι και εγω να παω μεσολογγι. Εκτος απο εσωρουχα, ταλκ, σαμπουαν κτλ μου ειπαν να παρω γαντια (για καθαρισμο τουαλετας :) ) Δεν χρειάζεται , θα τις καθαρίζουμε με δικά τους γαντάκια!, γαζες για τα ποδια, κερματα γιατι εχει μονο μηχανηματα εκει για σαντουιτς κ καφεδες.Βασικά όχι ακριβώς, έχει 2 μηχανήματα απο τα οποία βγάζεις καφέ και αναψυκτικά αλλά σάντουιτς μπορείς να αγοράζεις απο το ΚΨΜ (όπως και τα προηγούμε απλά σε περίπτωση που είναι κλειστό). Επεισης για θεμα χρηματων ποσα περιπου να παρω;Συμφωνώ με vanilla, με 150 ? είσαι κομπλέ πιστεύω! υπαρχει περιπτωση να κλεβουν;Στους έφεδρους παρατηρείται έντονα αυτό το φαινόμενο αλλά με τους ΕΠΟΠ πιστεύω να είναι πιο νορμάλ τα πράγματα! Φύλαγε εσύ τα ρούχα σου να έχεις τα μισά καλού κακού!

@@

Δημοσίευση από @@ »

vanilla κι εγω θα παρω... Γιατι εχω αρκετα μακρια μαλλια! Ευχομαι μονο να μη μας την πουν!:) :)
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Φιλε μου δεν ειμαστε φανταροι για να μας δωσουν αυτα που λες...2 φανελακια 2 παραλλαγες 2 αρβυλες μπορει και 1 και 2 ζευγαρια καλτσες... Τζακετ και ισως μια μαλλινη μπλουζα για το κρυο... Καλο ειναι να ψωνεσετε δικες σας παραλλαγες... Φανελακια και καλτσες. Και εννοειτε να πατε να αγορασετε αρβυλες... Και ειδικα για το σχολειο μαχητη που θα κανετε πορειες οι αρβυλες του εμποριου θα σας σωσουν... Γιατι αν βαλετε του στρατου... Ερχετε και καλοκαιρι... Τα ποδι ααπο κατω θα ειναι ολο πληγες. Ενδεικτικα για οποιον ενδιαφερεται παντως,3 παραλλαγες 10 μπλουζακια 10 καλτσες και 2 ζευγαρια αρβυλες μου πηγαν 300 euro
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Η γυμναστικη μετα την ορκομοσια θα γινετε με παραλλαγες και αρβυλες... Αλλα μετα στα στρατοπεδα γινεται με αθλητικα... Και φοραμε οτι θελουμε εμεις γιατι θεωρουμαστε στελεχοι... Μονο οι φανταροι θα εχουν ομοιομορφια...
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από capo »

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Φιλε μου δεν ειμαστε φανταροι για να μας δωσουν αυτα που λες...2 φανελακια 2 παραλλαγες 2 αρβυλες μπορει και 1 και 2 ζευγαρια καλτσες... Τζακετ και ισως μια μαλλινη μπλουζα για το κρυο... Καλο ειναι να ψωνεσετε δικες σας παραλλαγες... Φανελακια και καλτσες. Και εννοειτε να πατε να αγορασετε αρβυλες... Και ειδικα για το σχολειο μαχητη που θα κανετε πορειες οι αρβυλες του εμποριου θα σας σωσουν... Γιατι αν βαλετε του στρατου... Ερχετε και καλοκαιρι... Τα ποδι ααπο κατω θα ειναι ολο πληγες. Ενδεικτικα για οποιον ενδιαφερεται παντως,3 παραλλαγες 10 μπλουζακια 10 καλτσες και 2 ζευγαρια αρβυλες μου πηγαν 300 euro
οταν λες παραλλαγες ενοεις παντελονια;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από illy »

Nantia έγραψε:Να κανω μια χαζη ερωτηση;
Για την γυμναστικη μας δινουν εκει κατι ή πρεπει να εχω μαζι τις φορμες μou και αθλητικα παπουτσια;
ή μηπως 8α τρεχουμε με την παραλλαγη και τα αρβυλα;

Εννοειται οτι κανετε γυμναστικη με αθλητικα! Οποτε παρε μαζι σου κ φορμες κ αθλητικαΕικόνα
Dum spiro spero
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης