Τι να πάρω μαζί μου όταν παρουσιαστώ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
paoloz
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από paoloz »

Ενυδατικες κρεμες μερας νυχτας αιλαινερ παει με την παραλαγη
AGENT
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από AGENT »

Γεια σας μια ερωτησουλα μπορει να φαινεται χαζη αλλα αν ξερει καποιος ή καποια να μου πει οταν μπαινουμε για βασικη θα μπορω να κρατησω μαζι μου καποια μικρα ήδη καλλυντικων που μου εινα απαραιτητα (2-3 ειναι) ... τι περιορισμος υπαρχει σε αυτο το θεμα;(γυναικα ειμαι και ειμαι για στρατολογικο σωμα) ευχαριστω εκ των προτερων.
illy

Δημοσίευση από illy »

AGENT έγραψε: Γεια σας μια ερωτησουλα μπορει να φαινεται χαζη αλλα αν ξερει καποιος ή καποια να μου πει οταν μπαινουμε για βασικη θα μπορω να κρατησω μαζι μου καποια μικρα ήδη καλλυντικων που μου εινα απαραιτητα (2-3 ειναι) ... Τι περιορισμος υπαρχει σε αυτο το θεμα;(γυναικα ειμαι και ειμαι για στρατολογικο σωμα) ευχαριστω εκ των προτερων.
φυσικα κ μπορεις! Αλλωστε διακριτικο μακιγιαζ θα κανεις, το τελειως φυσικο... Οταν κατι ειναι κραυγαλεο τοτε δεχεσαι παρατηρηση...
AGENT
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από AGENT »

Σε ευχαριστω παρα πολυ... εννοειται διακριτικα... να σαι καλα... Εικόνα
maria

Δημοσίευση από maria »

Καλησπερα! Τι πραγματα μπορουμε να παρουμε μαζι μας; Εχω αγχωθει λιγο γιατι δεν ξερω τι να παρω. Μεσολογγι παρουσιαζομαι.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

maria έγραψε:Καλησπερα! Τι πραγματα μπορουμε να παρουμε μαζι μας; Εχω αγχωθει λιγο γιατι δεν ξερω τι να παρω. Μεσολογγι παρουσιαζομαι.

Καταρχήν δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι!
Θα την βρείς την σειρούλα σου όπως και τα υπόλοιπα παιδιά!
Λοιπόν άν θές ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες και άν ακόμη έχεις απορίες μην διστάσεις!
Ελεύθερα!
Nantia

Δημοσίευση από Nantia »

Να κανω μια χαζη ερωτηση?
Για την γυμναστικη μας δινουν εκει κατι ή πρεπει να εχω μαζι τις φορμες μou και αθλητικα παπουτσια?
ή μηπως 8α τρεχουμε με την παραλλαγη και τα αρβυλα?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

Nantia έγραψε:Να κανω μια χαζη ερωτηση?
Για την γυμναστικη μας δινουν εκει κατι ή πρεπει να εχω μαζι τις φορμες μou και αθλητικα παπουτσια?

Στους έφεδρους δίνουν αθλητικά παπούτσια και σορτσάκι καθώς και μπλουζάκι του ΕΣ!
Θέλω να πιστεύω ότι θα χορηγούν και στους ΕΠΟΠ.
Γυμναστική κάνεις με τα άρβυλα και την παραλλαγή φυσικά!
Η φόρμα και τα αθλητικά παπούτσια χρησιμοποιούνται απο τους έφεδρους ώστε να δώσουν αθλήματα για Έφεδροι Αξιωματικοί ή για τις Ειδικές Δυνάμεις!
Nantia

Δημοσίευση από Nantia »

D.Y.K έγραψε:

Στους έφεδρους δίνουν αθλητικά παπούτσια και σορτσάκι καθώς και μπλουζάκι του ΕΣ!
Η φόρμα και τα αθλητικά παπούτσια χρησιμοποιούνται απο τους έφεδρους ώστε να δώσουν αθλήματα για Έφεδροι Αξιωματικοί ή για τις Ειδικές Δυνάμεις!

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Δε πειραζει τι να κανουμε!
Εικόνα
αννα
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από αννα »

D.Y.K έγραψε:

λοιπον δινουν κατι μπλε φορμες και αθλητικα παπουτσια. εγω παντως θα παρουσιαστω με φορμες και σπορτεξΕικόνα να ειμαι και ανετη πρωτη μερα επειδη θα εχει τρεξιμο για ρουχα, εμβολια κ. τ. λ

xena
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από xena »

παρε μαζι σου φορμες και αθλητικα. μια κοπελα που πηγε πριν 2 χρονια μου ειπε να παρω μαζι μου γτ οντως σουδινουν κατι αθλια αθλητικα και σορτσακι οποτε για να μην κανεις με την παραλλαγη γυμναστικη παρε φορμες.

capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από capo »

xena έγραψε: παρε μαζι σου φορμες και αθλητικα. μια κοπελα που πηγε πριν 2 χρονια μου ειπε να παρω μαζι μου γτ οντως σουδινουν κατι αθλια αθλητικα και σορτσακι οποτε για να μην κανεις με την παραλλαγη γυμναστικη παρε φορμες.

φορμες οτι να ναι ή πρεπει να εχουν καμιο ιδιετερο χρωμα;
Σπυρος Α-Τ

Δημοσίευση από Σπυρος Α-Τ »

Λοιπον παιδια για να μην πανικοβαλεστε θα μας προμηθευσουν απο ολα φορμες και παπουτσια αθλητικα, ολα εχουν τα αρχικα του Ε. Σ πανω και ειναι πολυ καλης ποιοτητας και εσωρουχα και παντοφλες και πετσετες και μονο αυτα προβλεπονται να χρησημοποιουνται και οχι πολιτικα ειδη. Ειναι κανονας.ΕικόναΕικόναΕικόνα
Spiros A-T
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Spiros A-T »

Αν θελετε βεβαια μπορειτε να παρετε και δικα πραγματα αλλα ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν θα κανετε με αυτα γυμναστικη... ειδικα αμα ειναι και χρωματιστα!!Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης