ετσι ακριβως. Καλη σταδιοδρομια πιγκουινε και καλη προσαρμογηPIGKOYINOS έγραψε:Μονο την καρδια και το μυαλο μας να παρουμε και ειμαστε ενταξει. Αφου μπηκαμε... Εξαλλου τα περισσοτερα μπορουμε να τα βρουμε και στο κψμ. Εχουν τα παντα αφρους, υπνοσακους, ξυραφια, μεχρι και ταλκ εχουν. Και να ξεχασετε κατι θα το βρειτε εκει.
Τι να πάρω μαζί μου όταν παρουσιαστώ;
Οσοι καπνιζουν καλα ειναι να εχουν και καμια κουτα στην αρχη
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 11
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Αυτο θα μου χρειαστει...paoloz έγραψε:Οσοι καπνιζουν καλα ειναι να εχουν και καμια κουτα στην αρχη

Να εχετε ακομα υποψη οτι τα αρβυλα μπορει να σας χτυπησουν. Μηπως χρειαστει να παρετε ενα νουμερο μεγαλυτερο. Απλα να το εχετε στο μυαλο σας και αυτο. Καθως μην ξεχασετε βελονες κλωστες και Πρασινα Κουμπια. Σετ. Ξερετε. Καθως οι πατοι ας ειναι αρωματικοι αχαχαχαχ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristi την Πέμ Φεβ 25, 2010 11:43 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σιγουρα ενα νουμερο μεγαλυτερες
τελειο... Θα ρθω απο κυπρο οπου υπηρετει ο συζυγος θελετε κουτες απο τα ντιουτι φριιιιιι; Χαχαχχαχαcapo έγραψε:Αυτο θα μου χρειαστει...paoloz έγραψε:Οσοι καπνιζουν καλα ειναι να εχουν και καμια κουτα στην αρχη
-
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
Πες μου εσυ ΓΜΑΚ για τις αρβυλες γιατι αμα περιμενω απο τον αντρα μου σωθηκα! Τον εχω πρηξει με τις ερωτησεις μου και συμφωνησαμε να μην τον ξαναρωτησω μεχρι να παρουσιαστω

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
καιτη μου διεταξε και τελειωσε ο διαλογος σας ετσι; Καλο.KAITH έγραψε:Πες μου εσυ ΓΜΑΚ για τις αρβυλες γιατι αμα περιμενω απο τον αντρα μου σωθηκα! Τον εχω πρηξει με τις ερωτησεις μου και συμφωνησαμε να μην τον ξαναρωτησω μεχρι να παρουσιαστω

-
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
vanilla έγραψε:καιτη μου διεταξε και τελειωσε ο διαλογος σας ετσι; Καλο.KAITH έγραψε:Πες μου εσυ ΓΜΑΚ για τις αρβυλες γιατι αμα περιμενω απο τον αντρα μου σωθηκα! Τον εχω πρηξει με τις ερωτησεις μου και συμφωνησαμε να μην τον ξαναρωτησω μεχρι να παρουσιαστω
ασε τι εχω παθει στα καλα καθουμενα μου ζηταει να βαραω προσοχη, να παιρνω καμσεις και θελει και να μην τον κοιταω στα ματια αλλα να κοιταω πανω στο ταβανι

ποντικαρουKAITH έγραψε:vanilla έγραψε:καιτη μου διεταξε και τελειωσε ο διαλογος σας ετσι; Καλο.KAITH έγραψε:Πες μου εσυ ΓΜΑΚ για τις αρβυλες γιατι αμα περιμενω απο τον αντρα μου σωθηκα! Τον εχω πρηξει με τις ερωτησεις μου και συμφωνησαμε να μην τον ξαναρωτησω μεχρι να παρουσιαστω
ασε τι εχω παθει στα καλα καθουμενα μου ζηταει να βαραω προσοχη, να παιρνω καμσεις και θελει και να μην τον κοιταω στα ματια αλλα να κοιταω πανω στο ταβανιαφου ειναι παλιοτερος παει την πατησα τωρα

-
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
cristi έγραψε:ποντικαρου. Θα πηξεις. Γιαουρτι θα γινεις
Θα λιωσεις αρβυλο στο επ ωμου και στη προσοχη. Γκαβαδι
γκαβαδι

Ρε θα πηξεις σου λεω. Θα σε φαι το λιοπυρι και η βροχα 

-
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
cristi έγραψε:Ρε θα πηξεις σου λεω. Θα σε φαι το λιοπυρι και η βροχα
οποτε να παρω μαζι και ομπλελα! Για για βροχη και για ηλιο!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KAITH την Τετ Μαρ 03, 2010 1:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
cristi έγραψε:Να εχετε ακομα υποψη οτι τα αρβυλα μπορει να σας χτυπησουν. Μηπως χρειαστει να παρετε ενα νουμερο μεγαλυτερο. Απλα να το εχετε στο μυαλο σας και αυτο. Καθως μην ξεχασετε βελονες κλωστες και Πρασινα Κουμπια. Σετ. Ξερετε. Καθως οι πατοι ας ειναι αρωματικοι αχαχαχαχ
Και μην ξεχασετε το σπρευ για αναζωγονηση προσωπου... ! ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες