καλή ερώτηση... Και εγω την ίδια απορία έχω...anna.nikos έγραψε:Γνωριζετε τι θα πρεπει να παρουμε στο κεντρι; Τι επιτρεπεται κ τι οχι;
Κ βαλιτσα να εχεις δεν σου λενε κατι, αρβυλα θα σας δωσουν αυτοι 2 ζευγαρια επισης κ παραλαγγες 2 αργοτερα αγοραζεται κ εσεις παραλλαγες.anna.nikos έγραψε:Καποια ατομα μου ειπαν οτι δινουν μεσα 2-3 παραλλαγες αλλα λενε να παρουν κ αυτοι. Εγω σκεφτομουν να παρω κ αρβυλα, αλλα μαλλον δεν επιτρεπεται απο την αρχη. Μετα λεω πρεπει ειδικους σακους να εχουμε ή μπορουμε κ βαλιτσα;
ελεγα να παρω αρβυλες επειδη μου ειπαν οτι ειναι πολυ σκληρες οι δικες τους, αλλιως μου ειπαν να αγορασω πατους. Παραλλαγες αν δεν παρουμε οι 2 δεν φτανουν. Εχει εκει πλυντηρια που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε απο την πρωτη βδομαδα?ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ έγραψε:Κ βαλιτσα να εχεις δεν σου λενε κατι, αρβυλα θα σας δωσουν αυτοι 2 ζευγαρια επισης κ παραλαγγες 2 αργοτερα αγοραζεται κ εσεις παραλλαγες.anna.nikos έγραψε:Καποια ατομα μου ειπαν οτι δινουν μεσα 2-3 παραλλαγες αλλα λενε να παρουν κ αυτοι. Εγω σκεφτομουν να παρω κ αρβυλα, αλλα μαλλον δεν επιτρεπεται απο την αρχη. Μετα λεω πρεπει ειδικους σακους να εχουμε ή μπορουμε κ βαλιτσα;
Τα περισσοτερα στρατοπεδα εχουν πλυντηρια μεσα ναι. Αρβυλα αν παρεις απο εξω διαφορετικα απο αυτο που θα σου δωσει ο στρατος κ σε δουν σε καμια Επιθεωρηση θα εχεις ποινη οσο εισαι στο κεντρο, μετα στην μοναδα θα μπορεις να τα φορεσεις μετα απο λιγο καιρο. Να παρεις πατους μην το ξεχασεις αυτο.anna.nikos έγραψε:ελεγα να παρω αρβυλες επειδη μου ειπαν οτι ειναι πολυ σκληρες οι δικες τους, αλλιως μου ειπαν να αγορασω πατους. Παραλλαγες αν δεν παρουμε οι 2 δεν φτανουν. Εχει εκει πλυντηρια που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε απο την πρωτη βδομαδα;ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ έγραψε:Κ βαλιτσα να εχεις δεν σου λενε κατι, αρβυλα θα σας δωσουν αυτοι 2 ζευγαρια επισης κ παραλαγγες 2 αργοτερα αγοραζεται κ εσεις παραλλαγες.anna.nikos έγραψε:Καποια ατομα μου ειπαν οτι δινουν μεσα 2-3 παραλλαγες αλλα λενε να παρουν κ αυτοι. Εγω σκεφτομουν να παρω κ αρβυλα, αλλα μαλλον δεν επιτρεπεται απο την αρχη. Μετα λεω πρεπει ειδικους σακους να εχουμε ή μπορουμε κ βαλιτσα;
βαλίτσα επιτρέπεται γι εμάς... Παραλλαγές θα πάρω σίγουρα... Τωρα για τα άρβυλα οι μισοί λένε επιτρέπεται και οι άλλοι μισοί λένε οχι...ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ έγραψε:Τα περισσοτερα στρατοπεδα εχουν πλυντηρια μεσα ναι. Αρβυλα αν παρεις απο εξω διαφορετικα απο αυτο που θα σου δωσει ο στρατος κ σε δουν σε καμια Επιθεωρηση θα εχεις ποινη οσο εισαι στο κεντρο, μετα στην μοναδα θα μπορεις να τα φορεσεις μετα απο λιγο καιρο. Να παρεις πατους μην το ξεχασεις αυτο.anna.nikos έγραψε:ελεγα να παρω αρβυλες επειδη μου ειπαν οτι ειναι πολυ σκληρες οι δικες τους, αλλιως μου ειπαν να αγορασω πατους. Παραλλαγες αν δεν παρουμε οι 2 δεν φτανουν. Εχει εκει πλυντηρια που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε απο την πρωτη βδομαδα;ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ έγραψε:Κ βαλιτσα να εχεις δεν σου λενε κατι, αρβυλα θα σας δωσουν αυτοι 2 ζευγαρια επισης κ παραλαγγες 2 αργοτερα αγοραζεται κ εσεις παραλλαγες.anna.nikos έγραψε:Καποια ατομα μου ειπαν οτι δινουν μεσα 2-3 παραλλαγες αλλα λενε να παρουν κ αυτοι. Εγω σκεφτομουν να παρω κ αρβυλα, αλλα μαλλον δεν επιτρεπεται απο την αρχη. Μετα λεω πρεπει ειδικους σακους να εχουμε ή μπορουμε κ βαλιτσα;
εγω που ειμαι μεσα κ μας δινουν αποσπαση κ παμε στο κεντρο σαν εκπαιδευτες απο την πυλη δεν αφηνουμε να περασουν αλλης μορφης αρβυλα τωρα εσυ αμα θες παρτα κ το πολυ πολυ να κατασχεθουν.DiMiTrA P έγραψε:βαλίτσα επιτρέπεται γι εμάς... Παραλλαγές θα πάρω σίγουρα... Τωρα για τα άρβυλα οι μισοί λένε επιτρέπεται και οι άλλοι μισοί λένε οχι...ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ έγραψε:Τα περισσοτερα στρατοπεδα εχουν πλυντηρια μεσα ναι. Αρβυλα αν παρεις απο εξω διαφορετικα απο αυτο που θα σου δωσει ο στρατος κ σε δουν σε καμια Επιθεωρηση θα εχεις ποινη οσο εισαι στο κεντρο, μετα στην μοναδα θα μπορεις να τα φορεσεις μετα απο λιγο καιρο. Να παρεις πατους μην το ξεχασεις αυτο.anna.nikos έγραψε:ελεγα να παρω αρβυλες επειδη μου ειπαν οτι ειναι πολυ σκληρες οι δικες τους, αλλιως μου ειπαν να αγορασω πατους. Παραλλαγες αν δεν παρουμε οι 2 δεν φτανουν. Εχει εκει πλυντηρια που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε απο την πρωτη βδομαδα;ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ έγραψε:Κ βαλιτσα να εχεις δεν σου λενε κατι, αρβυλα θα σας δωσουν αυτοι 2 ζευγαρια επισης κ παραλαγγες 2 αργοτερα αγοραζεται κ εσεις παραλλαγες.anna.nikos έγραψε:Καποια ατομα μου ειπαν οτι δινουν μεσα 2-3 παραλλαγες αλλα λενε να παρουν κ αυτοι. Εγω σκεφτομουν να παρω κ αρβυλα, αλλα μαλλον δεν επιτρεπεται απο την αρχη. Μετα λεω πρεπει ειδικους σακους να εχουμε ή μπορουμε κ βαλιτσα;
μου ειπαν πως επιτρεπονται μονο οσα δεν εχουν καμεραleader έγραψε: Κλημέρα, τα κινητα επιτρέπονται;
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες