35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
osst
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από osst »

Κομμάντος, όταν αποφασίζεις να πάς ειδικές δυνάμεις, το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί είναι αν είναι καλά, άν κάνουν καψώνια (που δεν κάνουν, μην ακούς τι λένε), αν είναι σκληρή η εκπαίδευση, πόσες κάμψεις πρέπει να κάνεις και άλλα τέτοια φαιδρά. Αν έχεις τον οποιονδήποτε ενδοιασμό, μήν πας καθόλου. Το`χω ξαναγράψει, δεν μετράνε τα μπράτσα. Μπορείς να μην κωλώνεις πουθενά; ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ. Αυτό θα Είναι και το κέρδος σου για την υπόλοιπη ζωή σου. Η ψυχολογία του ότι δεν μασάς μπροστά σε τίποτα.

aggeloscob
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από aggeloscob »

Μαγκες, η ελδικ ειναι κυπρο λοκ! ακουω οτι πληρωνεσαι και κανα 300 ε...
G|ANN|S

Δημοσίευση από G|ANN|S »

Καλησπερα ημουν στην 35 το 04-05 "288" τοτε ειχε λιγο καψωνακι και καλη εκπαιδευση... Ειναι η καλητερη εμπιρια... Αρκει να τολμας! Ο πρασινος ειναι για αυτους που ΘΕΛΟΥΝ και ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ να ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ και πανω απο ολα τους εαυτους τους!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Greek_Army »

Στην κύπρο πληρώνεσαι τόσα ναι
STAN

Δημοσίευση από STAN »

Ένα φιλαράκι μου θα πάει σε ένα μήνα περίπου στην 35 ΜΚ ΕΛΔΥΚ με την ειδικότητα του μάγειρα. Μήπως ξέρει κανείς να μου πεί τι παίζει για τους μάγειρες εκεί; Έχουν συχνά εξόδους; Πως είναι γενικά; Από καψώνια; Ισχύουν και σήμερα; Ευχαριστώ!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

STAN έγραψε:Ένα φιλαράκι μου θα πάει σε ένα μήνα περίπου στην 35 ΜΚ ΕΛΔΥΚ με την ειδικότητα του μάγειρα. Μήπως ξέρει κανείς να μου πεί τι παίζει για τους μάγειρες εκεί; Παίζουν σε καθημερινή βάση έξοδοι αλλά και full εκπαίδευση! Έχουν συχνά εξόδους Σε καθημερινή βάση σχεδόν! ; Πως είναι γενικά Γενικά η εμπειρία θα του μείνει αξέχαστη. ; Από καψώνια; Ισχύουν και σήμερα Ναι ισχύουν και μάλιστα στην 35 ΜΚ σε μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με τις Ελληνικές Μονάδες / Μοίρες και νομίζω ότι είναι αυτονόητο το γιατί! ; Ευχαριστώ! Να σαι καλά και καλή θητεία στο φίλο σου!

STAN

Δημοσίευση από STAN »

Μπορεί να μου κάποιος που ήταν μάγειρας στην 35 ΜΚ ΕΛΔΥΚ πόσο κράτησε η εκπαίδευση της ειδικότητας πριν τον στείλουν Κύπρο; Και πού έκανε την εκπαίδευση.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΣΤΕΦΑΝΟΣ »

232 σειρα 94ε ΕΣΣΟ 35μκ 41λκ δεκ.1994 εως δεκ.1995 η 35 μκ ειναί θρησκεια ποιος θυμάται το krinof στη σημαία; ποιος θυμάται από τι πέθανε ο σκύλος; δκτης 35 μκ γ... π... λγος 41λκ τ... λ...

96δ ΕΣΣΟ 243 σειρα οντως ειναι θρησκεια ποιος απο τον 41 λκ θυμαται την σκοπια α και τα καυσιμα
το στιβο λονχομαχιας με τα τσιμεντενια ορυγματα που το βραδυ οταν επευτε εκινη η που... να η υγρασια ηταν σαν ταφοι τον πυργο και εκεινο τον προβολεα που οταν φυλουσες στην α ηταν σα να σου κανουνε ανακριση δκτης ρουσσακης θ.
δκτης λοχου θεοδωριδης γ. τλεικα απο τι πεθανε ο σκυλος;
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Παιδιά ενδιαφέρομαι να καταταγώ στην 35ΜΚ. Κι αυτό λόγω του ότι κατ'αρχήν θέλω να αποστασιοποιηθώ από τους σάπιους νέους Έλληνες γιωτάδες (την πλειοψηφία) οι οποίοι βλέπουν τον πλέον παιδικό 9άμηνο στρατό ως αγγαρία-κατάλοιπο, τις παρελάσεις "χουντική παράδοση"και ποσπαθούν με κάθε μέσο να βγουνε τρελοί, κουφοί, ανάπηροι για να υπηρετήσουν απο το σπιτάκι και την μαμάκα τους. Κατά δεύτερον, έχοντας στο μυαλό μου τον πατέρα μου ο οποίος υπηρέτησε αλεξιπτωτιστής-βατραχάνθρωπος πριν από περίπου 40 χρόνια, για 27 μήνες (μαζί με τις φυλακές) και στα σώματα ΕΚΕΙΝΗΣ της εποχής δε μπορώ παρά να γελάω με τα σύχρονα αδύναμα παιδάκια που βγαίνουν και το παίζουν μάγκες με την κάθε π... Που καταφέρνουν να κάνουν σε όλους τους τομείς της σημερινής ελληνικής κοινωνίας. Τελοσπάντων, το πιο πιθανό είναι να δηλώσω 35ΜΚ τέλη του χρόνου για να παρουσιαστώ (αν όλα πανε καλά) τον Φεβρουάριο του 2011. Το μόνο που με απασχολεί είναι κάποιοι τραυματισμοί όπως τενοντίτιδες σε χέρια και καλάμια που έχω από χρόνια ενασχόλησης με γυμναστήρια. Τι έχετε να μου προτείνετε. Θα έπρεπε να το ξανασκεφτώ;
ρουμπινης

Δημοσίευση από ρουμπινης »

Γεια σου σαββα ο ρουμπινης ειμαι απο 43 λ. Κ.255 σειρα. Ο σαββας εχει απολυτο δικιο σε αυτα που λεει. Αν η εσο σου ειναι να παει κυπρο κ το ζητησεις θα πας απο τους πρωτους. Αλλιως ξεχνατο. Οσο για το θεμα της εκπαιδευσης, αυτη ειναι πολυ χειροτερα σε θεμα δυσκολιας μιλαω απο τις υπολοιπες ελληνικες μοιρες. Γιατι εκει οι στρατευσιμοι δεν εχουν βησμα κ πανε κ οι μονιμοι εχουν λογω διπλου μισθου. Οσο για τπεν στις δικες μας σειρες περναγες στο πευκο κ οταν κατεβαινε στο νησι ειχε μια συνεχεια η προκεχωρημενη εκπαιδευση. Οσο για τους κυπριους ουτε να μας βλεπουν δεν θελουν σε καμια πολη κ σε κανενα χωριο. Μονο οι γκομενες μας γουσταρουν για να ξεφυγουν απο το νησι κ να ξεσαλωσουν χωρις να μαθαινει κανεις τιποτα. Και κατι τελευταιο η εκπαιδευση εκε δεν τελειωνει ποτε. Μονο οταν ειναι να φυγεις απο το νησι. Κατα πολυ ανωτερη απο τις υπολοιπες μοιρες. Πολυ καλη εμπειρια σε οποιον ειναι τυχερος να παει. Κ κατι τελευταιο. Μην σας παραμυθιασει κανεις οτι θα παρετε μορια για να μπειτε αστυνομια λιμενικο κ τα σχετικα. Ξεχαστε το κ το λεω απο πειρα γιατι αυτο το ξενερωμα το ενιωσα δυο φορες.
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από fideas emk »

Αι κατι τελευταιο η εκπαιδευση εκε δεν τελειωνει ποτε. Μονο οταν ειναι να φυγεις απο το νησι. Κατα πολυ ανωτερη απο τις υπολοιπες μοιρες.
ακυρο για την πολυ ανωτερη εκπαιδευση... Για να μη μιλησουμε οτι Οταν οι σειρες μου γυρισανε Ρεντινα απο Κυπρο δε ξερανε τι θα πει σκοπια. Σειρες μου ειναι αλλα κοντεψα να φαω φυλακη γιαυτους. Γιατι δε ξερανε τι να κανουν στο σκοπετο. Ο αλλος του ειχε τυχει μεχρι και μια υπηρεσια και 8 εξοδοι σερί...8 εξοδους σε μας Επαιρνες σε Ολο το καλοκαιρι και αν.

επισης καλοκαιρι στην 35ΜΚ η εκπαιδευση τελειωνει 11 η ωρα λογω. Ζεστης... Και επισης ο καθε λοχος εκει εχει τριψηφιο αριθμο φανταρων... Τι να λεμε... Σε μας (και ακομα χειροτερα σε 1-2 ΜΑΚ) ολο το στρατοπεδο δεν ειχε τριψηφιο αριθμο φανταρων... ΣΥΝ το οτι καναμε τουλαχιστον τα ιδια με σας (για ΜΑΛ και ΜΑΚ δε μπορω να μιλησω... Γιατι μιλησε ο ταξιαρχος μας για μας και ολες οι τιμητικες που μαζευαμε μονο λογω ασκησεων κοντρα σε αλλες μοιρεςΕικόνα)

δαμ

Δημοσίευση από δαμ »

35 μκ 94 ε εσσο ποιος ειναι που ξερει για τον λοχαγο τσωνη λευθεριο πσαχνω τις σειρες μου ημουν εκει υποδεκανεας απο βεροια
πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

232 94Ε 35ΜΚ 41ΛΚ με λένε Σπύρο Αλ... Υποδεκανέας ΚΔ Από αθήνα τηλ 6000σειρα
ΑΡΗΣ

Δημοσίευση από ΑΡΗΣ »

Φιλε τι σειρα εισουν;

σπυρος

Δημοσίευση από σπυρος »

Εσυ που υπηρετησες και ποτε