Αλεξιπτωτιστές: Παίρνουν γυναίκες;
Ο τολμων νικα! γκε γκε; ειναι ο τολμων οχι η; γυναικες και αηδιες το πιο ηρωικο που μπορουν να κανουν εν καιρω πολεμου ειναι να ραβουν κανα σοβρακο οπως το 40! χ0ααχ0χα0αχ0α0 ακους εκει; γυναικες στη σχ. αλ; χα0χ0α0αχαχ0αχ0χα
Πες τα ρε Peter_Pan ακους εκει γυναικες τα εισοπεδοσαμε ολα να πουμε!

αδελφε εισαι εκτος τοπου και χρονου. Δηλ εσυ απο τα αρχαια ρητα κανεις κατανομη των φυλων; Ημαρτον. Τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα;Peter_Pan έγραψε:Ο τολμων νικα! Γκε γκε; Ειναι ο τολμων οχι η; Γυναικες και αηδιες το πιο ηρωικο που μπορουν να κανουν εν καιρω πολεμου ειναι να ραβουν κανα σοβρακο οπως το 40! Χ0ααχ0χα0αχ0α0 ακους εκει; Γυναικες στη σχ. Αλ; Χα0χ0α0αχαχ0αχ0χα

Γεια !
Ειμαι 309 σειρα και παιρναμε ΣΒΕΑ αυτον τον καιρο... Εχουμε αρκετες γυναικες που την περνανε μαζι μας. Μερικες ειναι και νοστιμες :P
Υπαρχει καμια απο εδω περα;
Ειμαι 309 σειρα και παιρναμε ΣΒΕΑ αυτον τον καιρο... Εχουμε αρκετες γυναικες που την περνανε μαζι μας. Μερικες ειναι και νοστιμες :P
Καταδρομεας Αλεξιπ. έγραψε:Γεια !
Είχα δεί στην εκπομπή "Με Αρετή και Τόλμη" μια που έκανε και άλματα ελευθέρας.
Χμμ η γατή θα ηταν 

Τουρκε θα σε σκωτωσω με με γυναικα αλεξιπτωτηστη χαχαχααχαχα! Μονο εαν τους κατσουν θα κερδισουν χαχαχχα! Τη αλο θα ακουσω! Ντροπη μας
Nassos έγραψε:Καταδρομεας Αλεξιπ. έγραψε:Γεια !
Είχα δεί στην εκπομπή "Με Αρετή και Τόλμη" μια που έκανε και άλματα ελευθέρας.
Έιχαμε πιάσει κουβέντα με μια κυρία Αρχιλοχία σε Γκρούπ στην Ακρόπολη, με Αστεροπουλάδα μαζί με ratatoulis και Sam!
Άλλη νοοτροπία!

Καταδρομεας Αλεξιπ. έγραψε:Γεια !
Φυσικά και υπάρχει, η MSN Bot ! Μισό λεπτό να την ειδοποιήσω να σας στείλει προσωπικό μήνυμα ώστε να κανονίσετε να βρεθείτε στο ΚΨΜ.
Απαραίτητη προυπόθεση είναι να γίνετε μέλος για να μπορείτε να δέχεστε προσωπικά μηνύματα απο την έν λόγω νόστιμη κυρία με την πουλάδα!
Ευχαριστώ!
Γεια σας, θελω να ρωτησω αν γινεται εθελοντικη εισαγωγη γυναικων στη σχολη αλεξιπτωτιστων και αν ναι με ποιον τροπο, και γενικα ποσο διαρκει η εκπαιδευση, ποια τα κριτηρια κτλ.
ευχαριστω
ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες