Βάσεις - μόρια για ΣΙ / ΣΜΑ (2010)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Πεδία μπορεί να μ πεί κάπιοσ πόσα μόρια θέλει για να πασ στη σχολή ικάρων; γιατί βαριέμε να ψάξω

ΜΑΧΙΜΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΜΑΧΙΜΟΣ »

Ικαρων σι ιπταμενοι γενικη σειρα.2006-16113,2007-17028,2008-17221. Ειδικη κατηγορια(70&82).2006-11162,2007-13461,2008-δεν υπαρχει.
ΜΑΧΙΜΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ΜΑΧΙΜΟΣ »

Καλη επιτυχια μας φετος σταθη.
ΜΑΧΙΜΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ΜΑΧΙΜΟΣ »

Οπα ξεχασα τα πεδια συγνωμη, ειναι στο 2&4πεδιο. Αν εισαι θετικη η τεχνολογικη περνας κανονικα χωρις περικοπες μοριων με οποιο μαθημα επιλογης. Σε αντιθεση με την περιπτωση που εισαι θεωρητικη, που και παλι περνας δινοντας υποχρεωτικα μαθηματικα γενικης παιδειας για να ξεκλειδωσεις το 2&4 πεδιο με τη διαφορα οτι υπαρχει μια μειωση μοριων. Συγκεκριμενα αλλαζουν και τα μαθηματα βαρυτητας. Μαθ. Γεν*0.9 και εκθεση*0.4
Anonymous

Οι ικαρων μηχανικοι και τεχνικοι ποσα μορια ειναι
Anonymous

Παιδια οτι και να λενε η καλυτερη σχολη και η καλυτερη δουλεια ειναι πιλοτος! απο μικρος η8ελα να πεταξω! για και 8α βαλω τα δυνατα μου να μπω! ειναι ονειρο μου απο μικρο παιδι!
Jimmy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Jimmy »

Καλη σχολη ειναι, αλλα ειναι και επικυνδινη φιλε Αποστολη... Γι'αυτο σκεψου το καλα πριν παρεις την αποφαση.

Anonymous

Παιδιά γεια σας...

ανήκουν στην ειδική κατηγορία οι τρίτεκνοι;
εγώ είμαι αυτή τη στιγμή στην 2 λυκείου και ως αναφορά τα αθλήματα δεν έχω πρόβλημα όπως επίσης και με τα θέματα υγείας.

αλλά αυτό με τα μόρια με τρομάζει και θέλω να σιγουρευτώ πως ανήκω στην ειδική κατηγορία...

όποιος ξέρει κάτι για αυτό παρακαλώ πολύ να απαντήσει

ευχαριστώ. Εικόνα
Anonymous

Καλά τα λες Geraki332
αλλά ποιος το ακούει; Και εγώ από 6 χρονών ήθελα να γίνω Ίκαρος αλλά φέτος χλώμο το βλέπω. Υπολογίζω γύρω στα 17.500 μόρια αλλά αφενώς φέτος είναι λιγότερες οι θέσεις αφετέρου όλο και κάποιοι με μεγαλύτερο βαθμό θα ποιάσουν τη θέση μου (ελπίζω όχι ακόμα και τελευταίος εισακτέος να είμαι). Όμως θα ήθελα να ρωτήσω πως τα βλέπεται φέτος τα πράγματα; Εννοώ Άνοδος/στασιμότητα/πτώση των βάσεων, πολύς ανταγωνισμός; Μόνο για Σ. Ι. Γενική Κατηγορία!

Κάθε γνώμη μου είναι χρήσιμη, είμαι συντετρημένος από το άγχος μου.

Ευχαριστώ εκ των προταίρων!

billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από billaras »

Αποστολης έγραψε:Παιδια οτι και να λενε η καλυτερη σχολη και η καλυτερη δουλεια ειναι πιλοτος! Απο μικρος η8ελα να πεταξω! Για και 8α βαλω τα δυνατα μου να μπω! Ειναι ονειρο μου απο μικρο παιδι!

αυτο να μαντεψου απο ιπταμενους Το ακουσες... Ε λογικο ειναι
Μονο που απο ΣΜΑ βγαινεις μυαλο... Μην ξεχνας οτι μιλαμε για επιπεδο πολυτεχνιου... Ενω οι αλλοι... Ε δεν θελω να θιξω κανεναν αλλα << Γιουρια>> Με το αεροπλανο κανουν... Σκεψου οτι τα βομβαριστικα εχουν και προσωπικο απο τη ΣΜΑ για να υπολογιζει που θα πεσει η βομβα τι αερα εχει τους χρονους και τα συναφη
napster
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από napster »

Εντάξει, σίγουρα από την ΣΜΑ βγαίνουν άτομα με μεγάλο πλήθος γνώσεων, όμως δεν μπορείς να συγκρίνεις με κανένα άλλο τον ιπτάμενο Ίκαρο που θα μπει στο αεροσκάφος και θα πάει να εμπλακεί σε αερομαχία με Τούρκους, μα ούτε και εκείνον που θα μπει στο Canadair για να πάει να σβήσει τις φωτιές. Δεν μπορείς να λες ότι << Κάνουν γιούρια >> Οι ιπτάμενοι που δίνουν ακόμη και την ζωή τους για την πατρίδα και να λες ότι οι Σματζήδες "βγαίνουν μυαλά". Τι εννοείς δηλαδή πως οι Ιπτάμενοι βγαίνουν από την σχολή και δεν είναι μυαλά; Σίγουρα το αντικείμενο που διδάσκωνται οι μεν είναι διαφορετικό από των δε, αλλά θα πρεπε να ξέρεις πως και οι ιπτάμενοι σε επίπεδο ΑΕΙ βρίσκονται, όπως και οι μηχανικοί (και όχι Πολυτεχνείου όπως λες).

Anonymous

Ρε παιδια εχω τι 1 κ τ 5 πεδιο ετσι δεν μπορω να την παρω αυτην την σχολη; Τι πρεπει να κανω;
epsilon
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από epsilon »

κιττυ έγραψε:Ρε παιδια εχω τι 1 κ τ 5 πεδιο ετσι δεν μπορω να την παρω αυτην την σχολη; Τι πρεπει να κανω;

Δυστυχώς πρέπει να ξαναδώσεις και να αλλάξεις κατεύθυνση. Είναι αρκετά δύσκολο και πρέπει να καλύψεις πολλή ύλη. Για αεροπορία υπάρχει η συδ στο 5ο πεδίο. Σκέψου το.
φωτεινή

Δημοσίευση από φωτεινή »

Εχει καπου στα 18.5 με 19.000 μορια. Εχει παρα πολλαΕικόναΕικόναΕικόνα
πανος

Δημοσίευση από πανος »

Φωτεινη γυναικα εισαι τι βγηκες να μας πεις ;
Παιδια θελω να ρωτησω κατι... Εαν περασεις στην σχολη κανεις 4 χρονια νομιζω και μετα τι θα κανεις; Και νομιζω οτι εαν σημπληρωσεις 18 χρονια περνεις συνταξη;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες