Μόρια ανά ειδικότητα ΕΠΟΠ (2009);

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
επ.οπ

Δημοσίευση από επ.οπ »

επ. Οπ έγραψε:
ΣΓΟΣ έγραψε:Φιλε εποπ η ελπιδα πεθαινει τελευταια Εχεις να συναγ. Με τει =αποφοιτος 450 Θα σου πω κατι σε αυτο τον διαγωνισμο υπαρχουν πολοι πολυτεκνοι
Εχεις δικιο φιλε η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια, θα δειξει την δευτερα. Κ το θεμα ειναι να μπουν μεσα ατομα που γουσταρουν κ οχι μονο για τον μονιμο μισθο.
Δηλαδη παιζει να μην ειμαι ουτε επιλαχων;
ΕΠΙΣΜΗΝΙΑΣ

Δημοσίευση από ΕΠΙΣΜΗΝΙΑΣ »

Σγε ξεχνας οτι στα παιδια που λες οτι δεν εχουν περασει οτι το 2005 τα 600 κ 660 μορια που εμπαιναν ηταν μεσα κ η συνεντευξη.
ΟΒΑ

Δημοσίευση από ΟΒΑ »

Για ειδικοτητεσ τ/μηχ/εφ και την τ/οπλ/πβ.... Τι γνωριζετε; Περιμενω απαντησεισ... ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ... ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ
temeteron4
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από temeteron4 »

dyk αρχηγε μου καλα; Τωρα σχολασα απο δουλεια! Λοιπον το 2005 ο τελευταιος αρμενιστης ειχε 100 μορια με την συνετευξη! Ο πρωτος περιπου 780 και ο μεσαιος 300 περιπου. Δηλαδη με τα σημερινα δεδομενα οποιος συγκεντρωσει απο 150 μορια και πανω ειναι μεσα! ΒΑΣΗ ΣΤΑΤΙΣΤΣΤΙΚΗΣ! Να σημειωσουμε ομως οτι το 2005 πηραν 185 ενως φετος 100.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από D.Y.K »

Έπ... Καλώς τον Συνάδελφο... Όλα καλά αγορίνα μου... Εσύ τι κάνεις; Στο μεροκάματο έ; Υπομονή... Λοιπόν έχω ρίξει και εγώ μια ματιά στου 2005 τους επιτυχοντες μέχρι τον 100 και είδα ότι πέρασε μαζί με την συνέντευξη με 329 μόρια, οπότε βάση στατιστικής όπως αναφέρεις και εσύ οι περισσότεροι θα περάσουμε! Χαχα.
temeteron4
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από temeteron4 »

Καλα dyk. Καλα αυτος που ειχε 100 μορια τι παρεδωσε να πουμε; Εγω πιστευω οτι η βαση θα κυμανθει απο 170 εως 230 περιπου (αν υπαρξει ανοδος) Γιατι ο 100ος του 2005 μπορει στα μορια του να ειχε 127 και τα υπολπια 200 να τα πηρε απο συνεντευξη!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν ξέρω ρε φίλε... Ούτε απολυτήριο δεν είχε; Χαχα... Χαμός! Και εγώ εκεί πιστεύω πως θα κυμανθεί η βάση!
ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

ΕΣΜΙΑ Εχεις απολυτα δικιο αλλα ξεχνας οτι η Π. Α. Εχει να παρει εποπ 5 χρονια σε αυτο τοδιαστημα υπηρξαν 450 περιπου 0βα =100μ =250 προιπ. =60φαντ. Και παιρνει Περιπου τα μισα ατομα κ οι μισες ειδικοτητες ειναι παραιατρικα επαγγελματα τα συμπερασματα δικα σου
ΕΠΙΣΜΗΝΙΑΣ

Δημοσίευση από ΕΠΙΣΜΗΝΙΑΣ »

ΣΓΟΣ έγραψε:ΕΣΜΙΑ Εχεις απολυτα δικιο αλλα ξεχνας οτι η Π. Α. Εχει να παρει εποπ 5 χρονια σε αυτο τοδιαστημα υπηρξαν 450 περιπου 0βα =100μ =250 προιπ. =60φαντ. Και παιρνει Περιπου τα μισα ατομα κ οι μισες ειδικοτητες ειναι παραιατρικα επαγγελματα τα συμπερασματα δικα σου
το ξερω πολυ καλα αυτο που λες αλλα δεν εχουν δηλωσει κ οι 450 οβα να πανε αεροπορια Κ ολοι στην ιδια ειδικοτητα Εγω πιστευω οτι οι βασεις θα ειναι απο 500 μορια κ πανω γιατι δεν υπαρχει η συνεντευξη
ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

ΟΙ ΟΒΑ εχουν κανει ολοι γι αυτο καθησαν οβα οχι ομως ιγια ειδικοτητα ολοι τα μορια πιστευω εκτος απο λιγες ειδ΄θα ειναι τα ιδια περιπου με το 2005 σαν να δεινανε συνεντευξη
Κωνσταντινος

Δημοσίευση από Κωνσταντινος »

Καλησπερα παιδια! Ξερετε μηπως ποσα μορια χρειαζεται για υπηρετης Α-Τ ΠΖ; Χωρις την συνεντευξη?
Evi...
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Evi... »

NΑ κανω και εγω με τιν δικη μου σειρα την ερωτηση για την ειδικοτητα του τραυμαιοφορεα; Πως τα βλεπετε ρε παιδια τα πραγματα; Αν θυμαμαι καλα ζηταν 30 ατομα... Μονο... !Εικόνα
ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

ΕΒΙ ποσα μορια εχεις
ev@
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ev@ »

400 κ κατι ψηλα
ΣΓΟΣ