Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. »

Παρα πολυ χλωμο το κοβω οταν ειχα ρωτησει κατι παρομοιο για την αστυνομια με ειχαν πει ΟΧΙ...
MIK

Δημοσίευση από MIK »

ΒΑΓΓΟ

Υπάρχει η δυνατότητα με την μορφή δωρεάς προς τον ελληνικό στρατό, εφόσον ο σκύλος κριθεί από τους εκπαιδευτές κατάλληλος για την υπηρεσία, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι υποχρεωμένη η υπηρεσία όταν θα σε εκπαίδευση στην ειδικότητα να σε εκπαιδεύσει με Τον συγκεκριμένο σκύλο.

ΒΑΓΓΟΣ

Δημοσίευση από ΒΑΓΓΟΣ »

Καλημέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση!
Συνάδερφος

Δημοσίευση από Συνάδερφος »

Φίλοι μου Σε νησιώτικη μονάδα νεαρός Δεκανέας συνάδελφος με το σκύλο του απέτρεψε κλοπή.

Σημειωτέον οι ληστές τον πυροβόλησαν ευτυχώς χωρίς πρόβλημα και ο σκύλος τους επιτέθηκε και την γλύτωσαν για πολύ λιγο αφήνωντας όλα τα κλεπτικά σύνεργα.

Μπράβο στο συνάδερφο ευτυχώς που είναι καλά για να του πούμε μπράβο, μπράβο και στον καλύτερο φίλο του ανθρώπου το σκύλο που έκανε αυτό που έχει μάθει. Να προστατεύει τον φίλο του και συντροφό του τον Συνοδό του.

ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Μπραβο στο συναδελφο ή μαλλον στους συναδελφους δοξα το Θεο που ειναι ολοι καλα! Μπραβο!
Συνάδερφος

Καλά το είπες Ατίθαση Ε. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Διότι ο Σκύλος μπορεί να μην μιλάει με λόγια αλλά με τα μάτια του.

Η Αγάπη του και η Αυτοθυσία του είναι αντιληπτή από τα εκπαιδευτικά αντικείμενα και τώρα από την ίδια την πράξη. Ελπίζω η Ιεραρχία να ανδείξει το γεγονός.

Εγώ σαν απλός συνάδελφος ήδη το αναδεικνύω στο χώρο μου για να το μάθουν όλοι

Συνάδερφος

Δυστυχώς φίλοι συναδερφοι τα νέα για τον Δνεα δεν είναι καλά. Οι νέες πληροφορίες μου λένε ότι δεν υπήρξε περιστατικό απλώς αυτός ο ίδιος έκανε κάποιο λάθος και σκηνοθέτησε αυτό το γεγονός.

Γιατί ρε παληκάρι μου για ένα λάθος μια νεανική τρέλα να χάνεις την αξιοπρέπειά σου;

Γιατί ρε συνάδερφε να μειώνεις έτσι ένα θεσμό;

Γιατί από ήρωας να πέφτεις χαμηλά;

Έχουμε την καλύτερη ειδικότητα διότι έχουμε πάντα μαζί μας ένα σύντροφο έτοιμο να χαθεί για εμάς.

Έχουμε ένα σύντροφο που μας κοιτά στα μάτια και απλώς ζητά ένα χάδι.

Μην την μειώνουμε με λάθη.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Rafale »

Συνάδερφος έγραψε:Δυστυχώς φίλοι συναδερφοι τα νέα για τον Δνεα δεν είναι καλά. Οι νέες πληροφορίες μου λένε ότι δεν υπήρξε περιστατικό απλώς αυτός ο ίδιος έκανε κάποιο λάθος και σκηνοθέτησε αυτό το γεγονός.

Γιατί ρε παληκάρι μου για ένα λάθος μια νεανική τρέλα να χάνεις την αξιοπρέπειά σου;

Γιατί ρε συνάδερφε να μειώνεις έτσι ένα θεσμό;

Γιατί από ήρωας να πέφτεις χαμηλά;

Έχουμε την καλύτερη ειδικότητα διότι έχουμε πάντα μαζί μας ένα σύντροφο έτοιμο να χαθεί για εμάς.

Έχουμε ένα σύντροφο που μας κοιτά στα μάτια και απλώς ζητά ένα χάδι.

Μην την μειώνουμε με λάθη.

δεν υπηρξε περιστατικο εκανε ο ιδιος λαθος και σκηνοθετησε ολο αυτο με τους ληστες; Γινε λιγο πιο σαφης

ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Αν ισχυει κατι τετοιο που ειπε ο συναδελφος απλα ειναι κριμα παραπανω λογια ειναι περιττα... Απλα κριμα! Παιδια κανεις για συνοδος σκυλου διασωσης; Μηχανικο;
Συνάδελφος και εγώ..

Δημοσίευση από Συνάδελφος και εγώ.. »

Καλημέρα συνάδελφοι, ελπίζω να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά. Πραγματικά είμαι σε θέση να σας πω ότι ο ηλικιακά μικρός μας συνάδελφος μάλλον..(για να κρατάμε και μια πισινή) έπραξε με επιπολαιότητα. Τώρα για τα καλά νέα, πραγματικά οι συνοδοί της έρευνας διάσωσης και των εκρηκτικών ανήκουν στη ΔΜΧ/ΓΕΣ και η εκπαίδευσή τους γίνεται στο ΠΣ και ΕΛΑΣ. Σκύλους μπορούμε να κάνουμε δωρεά στην υπηρεσία εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις για την εργασία τους. Επίσης, να πώ με χαρά μου σε όλους ότι αυτή την περίοδο έχει συνταχθεί και βρίσκεται σε αξιολόγηση σχέδιο δγης για την επιχειρησιακή αξιοποίηση όλων των ειδικοτήτων με στρατιωτικούς σκύλους, γεγονός που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους συνοδούς φρουρούς γιατί για μια εικοσαετία και περισσότερο λειτουργούσαν.. Αλλά και γιατί θα δώσει λύση στο βραχνά του ωραρίου τους.

ρια

Δημοσίευση από ρια »

Γεια σας παιδια! Παρασα και εγω συνοδος σκυλων διασωσης! Χαιρομαι που βρηκα και τους αλλους δυο! Τωρα λειπει ενα ατομο! Θα τα πουμε και στο ναυπλιο!
ΛΣΔ

Δημοσίευση από ΛΣΔ »

Το ερωτημα ειναι ποσο μισθο περνει η ειδικοτητα αυτη μηπως διπλο μισθο πληρωνεται και ο σκυλος;
ΛΣΔ

Δημοσίευση από ΛΣΔ »

Και το ερωτημα αυτο σε τοσες σελιδες δεν απαντηθηκε ακομη ! τα παιδια που περασαν ας μας πουν !

ΛΣΔ

Δημοσίευση από ΛΣΔ »

Αν παντως κρινω οπως την αστυνομια το χρεωνετε το σκυλο καποιος και περνει γυρς στα 2500 πρωτο μισθο τι πεζει στο στρατο ! νομιζω μπορουν να εκφραστουν τωρα που βγηκαν και τα αποτελεσματα;
ΑΑΑΑ

Δημοσίευση από ΑΑΑΑ »

Τι μισθο περνει ρε παιδεια αυτη η ειδικοτητα;

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης