καλημερα και απο εμενα! Πιστευω οτι θα σε βοηθησει πολυ η νονα σου! Ουτε και εγω δεν μπορουσα να φτιαξω ανθρωπακι και ζητησα βοηθεια απο μια συμμαθητρια της αδελφη μου η οποια παει σε μαθηματα ζωγραφικης (το βρωμοπαιδο ειναι 12 χρονων και ζωγραφιζει πολυ ωραια) και τωρα τουλαχιστον μοιαζει με ανθρωπο! οσο για το επαγγελμα, με οσα παιδια εχω μιλησει ολοι εχουν βαλει δημοσιο υπαλληλο! Απιστευτο! Ολοι ομωσ! Εγ θα βαλω οτι μου ερθει εκεινη την ωρα!arisba έγραψε: Βρε παιδια ειμαι ασχετος απο ζωγραφικη, τι σκατα ανθρωπακια θα φτιαξω ουτε εγω ξερω. Λεω να πω στην νονα μου πυ ασχολειται χρονια με τη ζωγραφικη να μου δειξει ενα απο ανθρωπακι. Τι ονομα κ επαγγελμα ειναι καταλληλο υπαρχει κατι;
Ψυχοτεχνικά για επαγγελματίες οπλίτες
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Επικοινωνία:
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
arisba έγραψε:Βρε παιδια ειμαι ασχετος απο ζωγραφικη, τι σκατα ανθρωπακια θα φτιαξω ουτε εγω ξερω. Λεω να πω στην νονα μου πυ ασχολειται χρονια με τη ζωγραφικη να μου δειξει ενα απο ανθρωπακι. Τι ονομα κ επαγγελμα ειναι καταλληλο υπαρχει κατι;
καλα μην αγχωνεσαι απο τι μου πε ο ενας επικελευστης μετα οτα βγηκα απλα κειτανε μηπως ειναι κανενας κουκου δηλ. Να μην κανεις κανεναν ανθρωπο με ενα ποδι κτλ δεν δινουμε κ για καλων τεχνων
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Ολα καλα θα πανε
-
- Επιλοχίας
- Επικοινωνία:
Παιδια για στρατο δεν λενε για επαγγελμα μονο λεει ο ψυχολογος - ζωγραφιστε πως εχετε στονου σας εναν και μια υποψηφια επαγγελματια οπλιτη. Δηλ ποιοι ειναι οι υποψηφιοι; Οι απλοι πολιτες! Ενας ανδρας με μια γυναικα. Μη ξεχασετε να κανετε τ γυναικα με φουστα που δηλωνει την φυση της αλλα και ακομη να σχηματισετε σαφως τα μελη ενος ανθρωπινου σωματος -ματια αυτια, μυτη, στομα, φρυδια. Μαλλια, χερια και ποδια με παπουτσια. Μην κανετε τον ενα πιο κοντο απο τον αλλο θα φανεται οτι υποτιματε το ενα φυλλο απο το αλλο σε σχεση παντα με την ψυχολογια ετσι. Και εν οψει ισοτητας το νου σας. Μη σας ξεφυγουν τετοια. Αυτα απο μενα ελπιζω να βοηθησα Καπως.
-
- Επικοινωνία:
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ!vanilla έγραψε:Παιδια για στρατο δεν λενε για επαγγελμα μονο λεει ο ψυχολογος - ζωγραφιστε πως εχετε στονου σας εναν και μια υποψηφια επαγγελματια οπλιτη. Δηλ ποιοι ειναι οι υποψηφιοι; Οι απλοι πολιτες! Ενας ανδρας με μια γυναικα. Μη ξεχασετε να κανετε τ γυναικα με φουστα που δηλωνει την φυση της αλλα και ακομη να σχηματισετε σαφως τα μελη ενος ανθρωπινου σωματος -ματια αυτια, μυτη, στομα, φρυδια. Μαλλια, χερια και ποδια με παπουτσια. Μην κανετε τον ενα πιο κοντο απο τον αλλο θα φανεται οτι υποτιματε το ενα φυλλο απο το αλλο σε σχεση παντα με την ψυχολογια ετσι. Και εν οψει ισοτητας το νου σας. Μη σας ξεφυγουν τετοια. Αυτα απο μενα ελπιζω να βοηθησα Καπως.
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΨΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ! ΝΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ, ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!
-
- Υπολοχαγός
- Επικοινωνία:
kat έγραψε:Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ!vanilla έγραψε:Παιδια για στρατο δεν λενε για επαγγελμα μονο λεει ο ψυχολογος - ζωγραφιστε πως εχετε στονου σας εναν και μια υποψηφια επαγγελματια οπλιτη. Δηλ ποιοι ειναι οι υποψηφιοι; Οι απλοι πολιτες! Ενας ανδρας με μια γυναικα. Μη ξεχασετε να κανετε τ γυναικα με φουστα που δηλωνει την φυση της αλλα και ακομη να σχηματισετε σαφως τα μελη ενος ανθρωπινου σωματος -ματια αυτια, μυτη, στομα, φρυδια. Μαλλια, χερια και ποδια με παπουτσια. Μην κανετε τον ενα πιο κοντο απο τον αλλο θα φανεται οτι υποτιματε το ενα φυλλο απο το αλλο σε σχεση παντα με την ψυχολογια ετσι. Και εν οψει ισοτητας το νου σας. Μη σας ξεφυγουν τετοια. Αυτα απο μενα ελπιζω να βοηθησα Καπως.
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΨΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ! ΝΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ!
Ελάτε τώρα παιδιά που χρειάζεται να ξέρουμε να σχεδιάζουμε και ανθρωπάκια...
Εγώ τους έκανα κάποια απλά, εντελώς παιδικά-πρωτόγονα σχέδια (δεν έχω κανένα ταλέντο στην ζωγραφική) και φυσικά δε μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα αυτή η προχειρότητα
-
- Επικοινωνία:
αχ, ωραια γιατι δεν το εχω κιολασ! Δυο απλα ανθρωπακια ξερω να κανω!insomniacgr έγραψε:kat έγραψε:Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ!vanilla έγραψε:Παιδια για στρατο δεν λενε για επαγγελμα μονο λεει ο ψυχολογος - ζωγραφιστε πως εχετε στονου σας εναν και μια υποψηφια επαγγελματια οπλιτη. Δηλ ποιοι ειναι οι υποψηφιοι; Οι απλοι πολιτες! Ενας ανδρας με μια γυναικα. Μη ξεχασετε να κανετε τ γυναικα με φουστα που δηλωνει την φυση της αλλα και ακομη να σχηματισετε σαφως τα μελη ενος ανθρωπινου σωματος -ματια αυτια, μυτη, στομα, φρυδια. Μαλλια, χερια και ποδια με παπουτσια. Μην κανετε τον ενα πιο κοντο απο τον αλλο θα φανεται οτι υποτιματε το ενα φυλλο απο το αλλο σε σχεση παντα με την ψυχολογια ετσι. Και εν οψει ισοτητας το νου σας. Μη σας ξεφυγουν τετοια. Αυτα απο μενα ελπιζω να βοηθησα Καπως.
Ελάτε τώρα παιδιά που χρειάζεται να ξέρουμε να σχεδιάζουμε και ανθρωπάκια...
Εγώ τους έκανα κάποια απλά, εντελώς παιδικά-πρωτόγονα σχέδια (δεν έχω κανένα ταλέντο στην ζωγραφική) και φυσικά δε μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα αυτή η προχειρότητα
-
- Επάγγελμα: μαγειρας
- Επικοινωνία:
Ρε παιδια δεν ειναι παραλογοι οι ανθρωποι απλα πραματα θα θελουν δεν παμε για εισαγωγη στην καλων τεχνων επαγγελματιες οπλιτες θα παμε... Ηρεμα και ολα θα πανε καλα αυτο λεει ο μαγειρας του φορουμ θετικη ενεργεια
-
- Υπολοχαγός
- Επικοινωνία:
θελω μια μακαροναδα οταν μπουμε με το καλοnickthecooker έγραψε: Ρε παιδια δεν ειναι παραλογοι οι ανθρωποι απλα πραματα θα θελουν δεν παμε για εισαγωγη στην καλων τεχνων επαγγελματιες οπλιτες θα παμε... Ηρεμα και ολα θα πανε καλα αυτο λεει ο μαγειρας του φορουμ θετικη ενεργεια
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
kostaslou έγραψε:θελω μια μακαροναδα οταν μπουμε με το καλοnickthecooker έγραψε: Ρε παιδια δεν ειναι παραλογοι οι ανθρωποι απλα πραματα θα θελουν δεν παμε για εισαγωγη στην καλων τεχνων επαγγελματιες οπλιτες θα παμε... Ηρεμα και ολα θα πανε καλα αυτο λεει ο μαγειρας του φορουμ θετικη ενεργεια
μμμμμμ πεινασα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Καλησπερα κωστα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
vanilla έγραψε:Παιδια για στρατο δεν λενε για επαγγελμα μονο λεει ο ψυχολογος - ζωγραφιστε πως εχετε στονου σας εναν και μια υποψηφια επαγγελματια οπλιτη. Δηλ ποιοι ειναι οι υποψηφιοι; Οι απλοι πολιτες! Ενας ανδρας με μια γυναικα. Μη ξεχασετε να κανετε τ γυναικα με φουστα που δηλωνει την φυση της αλλα και ακομη να σχηματισετε σαφως τα μελη ενος ανθρωπινου σωματος -ματια αυτια, μυτη, στομα, φρυδια. Μαλλια, χερια και ποδια με παπουτσια. Μην κανετε τον ενα πιο κοντο απο τον αλλο θα φανεται οτι υποτιματε το ενα φυλλο απο το αλλο σε σχεση παντα με την ψυχολογια ετσι. Και εν οψει ισοτητας το νου σας. Μη σας ξεφυγουν τετοια. Αυτα απο μενα ελπιζω να βοηθησα Καπως.
ναι ρε ετσι ειναι χαλαρα
-
- Επάγγελμα: μαγειρας
- Επικοινωνία:
Οτι θελουν οι συναδελφοι με το καλο οχι μακαροναδες απο'λα οτι θελετε χαχαχαχαχα κατσε να μπουμε και... καλη επιτυχια kostaslou για αυριο
-
- Ταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Καλη επιτυχια Κωστη
-
- Υπολοχαγός
- Επικοινωνία:
ευχαριστω πολυ νικοnickthecooker έγραψε: Οτι θελουν οι συναδελφοι με το καλο οχι μακαροναδες απο'λα οτι θελετε χαχαχαχαχα κατσε να μπουμε και... Καλη επιτυχια kostaslou για αυριο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες