Ψυχοτεχνικά για επαγγελματίες οπλίτες
Μπορεί κάποιος να μας δώσει και άλλες συμβουλές για τα ψυχοτεχνικά; Ευχαριστώ...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα παιδιά... Αυριο δινω την δευτερη εξεταση για τα ψυχοτεχνικά... Αλλα δεν ξερω τι ερωτησεις πεφτουν συνηθως... Μπορεί να με διαφωτίσει κανείς... ;
για πες μας λιγο φιλε για τη πρωτη μερα. Πως ηταν; Τι κανατε; Τι ωρα τελειωσατε; Για περιεγραψε λιγο τη μερα; Καλη επιτυχιαV.Sig έγραψε:Καλησπέρα παιδιά... Αυριο δινω την δευτερη εξεταση για τα ψυχοτεχνικά... Αλλα δεν ξερω τι ερωτησεις πεφτουν συνηθως... Μπορεί να με διαφωτίσει κανείς... ;
Σας παρακαλώ μίπως μπορείτε να μου γράψετε πόσα άτομα πέρασαν στα αγωνίσματα μέχρι σήμερα Για ΕΠΟΠ στρατολογία
Επίσης μπορείτε να μου γράψετε αφού τελειώσουν όλα πως υπολογίζονται τα μόρια και γίνεται η πρόσληψη;
Μας εβαλαν στην αρχη ανα ομαδες και μας εβαλαν να συζητησουμε ενα θεμα εκει θελει να συμμετεχεις... Και μετα ενας ενας μονος του! Τωρα στο τι ερωτησεις κανουν ειναι σε τι εξεταστες θα πεσεις... Εμενα πχ μου εκαναν πολυ απλες ερωτησεις... Τι κανω, που δουλευω, γιατι θελω να μπω στο στρατο κτλ. Σε αλλους ρωτουσαν τρελα πραγματα... Για πολεμους ποτε εγιναν, που βρισκονται καποια νησια κτλ. Αλλα και παλι δεν κοβουν! Αυτοι πιστευω δεν θελουν να ακουσουν τις σωστες απαντησεις τοσο, οσο το να δουν τον τροπο που απαντας, τις κινησεις σου...
Παιδιά πήγα σήμερα για την πρώτη μέρα.Ζωγραφίζεις ένα άνθρωπο και γράφεις μετά φύλο, ηλικία, επάγγελμα. Μετά ένα άλλο άνθρωπο αντίθετου φύλου και γράφεις τα ίδια σχόλια.
Περιγράφεις σε μία παράγραφο πως βλέπεις εσύ τον εαυτό σου και σε μία άλλη πως σε βλέπουν οι άλλοι.
Αυτά είναι βασικά.
Την δεύτερη μέρα τι κάνουν; Ξέρει κανείς;
Περιγράφεις σε μία παράγραφο πως βλέπεις εσύ τον εαυτό σου και σε μία άλλη πως σε βλέπουν οι άλλοι.
Αυτά είναι βασικά.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 20
Αν πας στους επιτυχοντες αεροποριασ, στις τελυταιες σελιδες θα διαβασεισ. Μας ενημερωσε μια φιλη και μας βοηθησε αρκετα!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 20
ελπιζω να ειμαι τυχερη σαν και εσενα και να με ρωτησουν ευκολα πραγματα γιατι αν με ρωτησουν απο τα δυσκολα... Θα γελανε καμια εβδομαδα με τις απαντησεις μου!guests έγραψε:Μας εβαλαν στην αρχη ανα ομαδες και μας εβαλαν να συζητησουμε ενα θεμα εκει θελει να συμμετεχεις... Και μετα ενας ενας μονος του! Τωρα στο τι ερωτησεις κανουν ειναι σε τι εξεταστες θα πεσεις... Εμενα πχ μου εκαναν πολυ απλες ερωτησεις... Τι κανω, που δουλευω, γιατι θελω να μπω στο στρατο κτλ.Σε αλλους ρωτουσαν τρελα πραγματα... Για πολεμους ποτε εγιναν, που βρισκονται καποια νησια κτλ. Αλλα και παλι δεν κοβουν! Αυτοι πιστευω δεν θελουν να ακουσουν τις σωστες απαντησεις τοσο, οσο το να δουν τον τροπο που απαντας, τις κινησεις σου...

φιλε να σε ρωτησω αεροπορια δινεις; Πως ηταν το κλιμα. Περιεγραψε μας και τη δευτερη ημερα να δουμε τι ρωτησαν... Ευχαριστω κ καλη συνεχειαdhmos έγραψε:Παιδιά πήγα σήμερα για την πρώτη μέρα. Ζωγραφίζεις ένα άνθρωπο και γράφεις μετά φύλο, ηλικία, επάγγελμα. Μετά ένα άλλο άνθρωπο αντίθετου φύλου και γράφεις τα ίδια σχόλια.
Αυτά είναι βασικά.
Οι άνθρωποι ήταν ευγενικοί και αναλυτικοί.
Αεοπορια εδινες; Σς εβαλαν κ τις ερτωτησεις του στυλ αγαπουσες το πατερα σ; Κ ετσι?
Αυτά που έγραψα μόνο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες