Πνεύμα συζήτησης.

Εδώ μπορείτε να αναφέρετε προβλήματα με τη λειτουργία του φόρουμ και του site, αλλά και να προτείνετε βελτιώσεις
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 31

Πνεύμα συζήτησης.

Δημοσίευση από Rafale »

Topol έγραψε: cristi κιεσύ με εμάς είσαι τους ευαίξαπτους.

αναλογα παντα με αυτους που εχω να κανω. Το υφος και την παραθεση του. Αν καταλαβω οτι ο αλλος δεν ειναι καλοπροαιρετος απαντω αναλογως. Το ειπα πιο πανω τοπολ

Nosotromos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Πνεύμα συζήτησης.

Δημοσίευση από Nosotromos »

Ο διάλογος αναδύει όλο το πολιτισμικό φορτίο που κουβαλούν οι χαρακτήρες που τον εκφέρουν. (δεν είναι δικό μου)

Συγκεκριμένα στα forums o μεγαλύτερος εχθρός του διάλογου είναι το "SPAM"
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Πνεύμα συζήτησης.

Δημοσίευση από illy »

Topol έγραψε:Συμφωνώ αρκετά με gener-x. Αλλά είναι θέμα χαρακτήρα.

Αλλοι είναι περισσότερο ελαστικοί σε αντιπαραθέσεις και άλλοι λιγότερο.

Welcome back TopolΕικόνα Καλο ποσταρισμα
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Πνεύμα συζήτησης.

Δημοσίευση από illy »

Σιγουρα σε διαφορα φορουμς αυτου του σαιτ ολοι εχουμε πει κατι παραπανω που φυσικα δεν τα εννοουμε διοτι πολυ απλα δεν γνωριζουμε ο ενας τον αλλον... Απο κει κ περα θαρρω οτι μετα σπο καποιους "καυγαδες" να εχουμε τη θεληση να συγχωρουμε τον αλλον αλλα κ να ζηταμε κ εμεις συγνωμη αν εχουμε πει κατι παραπανω... Αλλωστε δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα μεταξυ μας! Ολοι εδω ειμαστε μια παρεα κ οσο κ αν φαγωνομαστε μεταξυ μας παλι τα ξαναβρισκουμε... Ετσι συμβαινει στις ανθρωπινες σχεσεις, μετα την καταιγιδα Βγαινει παντα ουρανιο τοξο...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Δευ Φεβ 22, 2010 10:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 1

Πνεύμα συζήτησης.

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ο Διάλογος με τον TOPOL-M και γενικότερα η παρουσία του στο φόρουμ ΑΣΧΕΤΑ με τις απόψεις που μπορεί να έχει ο καθένας, αντίθετες ή μή είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ.
ΥΓ : Προσωπική Εκτίμηση!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Πνεύμα συζήτησης.

Δημοσίευση από illy »

D.Y.K έγραψε:Ο Διάλογος με τον TOPOL-M και γενικότερα η παρουσία του στο φόρουμ ΑΣΧΕΤΑ με τις απόψεις που μπορεί να έχει ο καθένας, αντίθετες ή μή είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ.
ΥΓ : Προσωπική Εκτίμηση!
Τις καλησπερες μου δυκακοΕικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Δευ Φεβ 22, 2010 11:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Πνεύμα συζήτησης.

Δημοσίευση από Rafale »

illy έγραψε: Σιγουρα σε διαφορα φορουμς αυτου του σαιτ ολοι εχουμε πει κατι παραπανω που φυσικα δεν τα εννοουμε διοτι πολυ απλα δεν γνωριζουμε ο ενας τον αλλον... Απο κει κ περα θαρρω οτι μετα σπο καποιους "καυγαδες" να εχουμε τη θεληση να συγχωρουμε τον αλλον αλλα κ να ζηταμε κ εμεις συγνωμη αν εχουμε πει κατι παραπανω... Αλλωστε δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα μεταξυ μας! Ολοι εδω ειμαστε μια παρεα κ οσο κ αν φαγωνομαστε μεταξυ μας παλι τα ξαναβρισκουμε... Ετσι συμβαινει στις ανθρωπινες σχεσεις, μετα την καταιγιδα Βγαινει παντα ουρανιο τοξο...

ισα ισα επειδη δεν ξερουμε ο ενας τον αλλον πρεπει να ειμαστε πιο προσεχτικοι στους διαλογους μας γιατι ο καθενας δεν ειναι σαν το δικο μας χαρακτηρα. Προσωπικα γι αυτους τους "καυγαδες" που λες οταν λεγονται λογια προσωπικα μου μενουν και δεν μπορω να ξεχασω αλλα μπορω ομως να συγχωρησω αλλα και αν καπου ξεφυγα να ζητησω και γω συγνωμη. Και βεβαια δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα μεταξυ μας.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Πνεύμα συζήτησης.

Δημοσίευση από illy »

Σαφεστατα... Ολοι μας θαρρω οτι φερουμε εν μερει την ευθυνη για τις εντασεις που γινονται εδω μεσα... Ετσι πιστευω εγω... Κ σαφεστατα ο καθενας εδω μεσα ειναι μοναδικη κ ανεπαναληπτη προσωπικοτητα κ ο καθενας εχει τον χαρακτηρα του... Οσο να'ναι ειμαστε ανθρωποι, ξεσπαμε, μετα ηρεμουμε... Εγω προσωπικα εχω ζητησει ουκ ολιγες φορες συγνωμη απο τον διαχειριστη διοτι δεν μπορω να εχω αυτοελεγχο, οτι νιωθω το εκφραζω, δλδ αν ειμαι εν βρασμω ψυχης ε θα πω πραγματα που δεν τα εννοω-οπως πιστευω ολοι μας-κ μετα οταν ηρεμουμε μετα κανουμε αυτοκριτικη κ λεμε τι καναμε σωστο κ τι οχι... Αλλα εντασεις παντα υπαρχουν, δεν ειμαστε τελειοι ανθρωποι κ εχουμε παθη... Κ ενα μεγαλο μπραβο απο μενα στον διαχειριστη για την επανενταξη του Τοπολ-ειχε πολυ σωστες αποψεις-που σημαινει οτι τον "συγχωρεσε"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Δευ Φεβ 22, 2010 11:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Πνεύμα συζήτησης.

Δημοσίευση από Rafale »

Ετσι ειναι ολοι κανουμε λαθη το πιο τιμιο ειναι να τα παραδεχομαστε και να λεμε ναι ειμαι λαθος. Τελικα ισως αυτ το θεμα βγει σε Καλο καθως θα μπορουμε ισως εδω να λυνουμε τις τυχον παρεξηγησεις που θα υπαρξουν
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Πνεύμα συζήτησης.

Δημοσίευση από illy »

Μα εννοειταιΕικόνα Βασικα εγω πιο πολυ ενιωθα ασχημα που ξεφευγα σε καποια θεματα κ παντα ζητησα συγνωμη στο διαχειριστη... Κ αυτο γιατι θεωρω πως ολοι πρεπει να προσφερουμε για την ομαλη λειτουργια του σαιτ-φορουμ... Εμενα προσωπικα με εχει βοηθησει πολυ αυτο το σαιτ σε τυχον αποριες που εχω κ εχω παρει πολλες πληροφοριεςκ ολα αυτα βεβαια απο εναν εποικοδομητικο διαλογο
Dum spiro spero
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Πνεύμα συζήτησης.

Δημοσίευση από Rafale »

Ολοι εχουμε ξεφυγει. Ολοι το παθαμε και ισως το παθαινουμε ακομα. Αλλα ετσι ειναι ο διαλογος. Τι να κανουμε αχαχαχ
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Πνεύμα συζήτησης.

Δημοσίευση από illy »

Εννοειται Χριστινα! Ετσι ειναι ο διαλογος αλλα κ ετσι ειναι κ οι ανθρωποιΕικόναΕικόνα Αυθορμητοι κ ισχυρογνωμονεςΕικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Δευ Φεβ 22, 2010 11:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Πνεύμα συζήτησης.

Δημοσίευση από Rafale »

Ετσι. Οκ ολα καλα λοιπον. Προς το παρον χαχχαχαχαχ

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Πνεύμα συζήτησης.

Δημοσίευση από illy »

ΧχαχαχαχαχαχαχαχαΕικόναΕικόναΕικόνα Παντα ετσι θα ειναι βρε, μια κρυο μια ζεστηΕικόναΕικόναΕικόνα ΥΓ: Ξεχασες κ κατι αλλο να κανειςΕικόνα Ξερεις εσυΕικόνα

Dum spiro spero
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Πνεύμα συζήτησης.

Δημοσίευση από GenerX »

Ρε παιδιά, ο διάλογος πρέπει να ανάβει, ιδίως όταν είναι ιδεολογικός. Αν δεν πάρει φωτιά μια συζήτηση, τότε το θέμα είναι όσο ποιοτικό είναι και το δελτίο ειδήσεων του star. Ή στην καλύτερη περίπτωση όμορφα λογάκια συμπάθειας απέναντι στον άλλο. Ανούσιο δηλαδή.

Μπερδεύετε τον έντονο διάλογο με το ξύλο μου φαίνεται.

Εγώ πιστεύω πως αν βρισκόμασταν άτομα από το φόρουμ, ξύλο δεν θα έπεφτε.

Θα μου φαινόταν όμως άκρως ηλίθιο το να μην κατακεραυνώνει κάποιος ένα ηλίθιο επιχείρημα της μιας ή άλλης πλευράς.

Σε δύσκολη θέση πρέπει να φέρνεις τον άλλο. Δεν του βάζεις όπλο στο κεφάλι, τον οδηγείς σε αδιέξοδο για την λανθασμένη του σκέψη. Έτσι ζυμώνεται ο κόσμος, όχι με μετριοπαθείς συζητήσεις σε κλίμα αγάπης και ηρεμίας.

Οι συζητήσεις πρέπει να παίρνουν φωτιά. Αλλιώς υπάρχουν τα βιβλία. Τα διαβάζουμε, δεν μαλώνουμε, αν έχουμε και ανάλαφρη προσωπικότητα πιστεύουμε ότι γράφουν και καθαρίσαμε.

Στον διάλογο ο καθένας ας εκφράζεται όπως θέλει. Αν έχει επιχειρήματα καλώς. Το πρόβλημα είναι η συζήτηση χωρίς αυτά, όχι το ύφος του συνομιλητή.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης