Μα ειναι Αναποδα. Για παραδειγμα ειναι σαν να βαζεις 2 ομονοιμους πολους απο μαγνητη κοντα και αυτοι να ελκωντε. Τοτε θα πεις κατι δεν παει καλα. Γιατι στην φυσικη τους κατασταση αυτα τα υλικα αποθουντε. τι παραδειγμα ειναι αυτο με τους πολους; δηλ επειδη τα ομωνυμα ελκονται και τα ετερωνυμα απωθουνται εχουμε τις σεξουαλικες προτιμησεις των ομοφιλοφιλων; Και το λεω αυτο επειδη το φερνεις σαν πρωταρχικο σου παραδειγμα.
Και ας πουμε οτι υπαρχουν μερικοι που γεννιουνται ετσι. Ολοι οι gay δεν ειναι κουνιστοι. Τα μμε εχουν ενα μερος ευθυνης γι αυτο καθως αν παρατηρησετε οι ηθοποιοι που παριστανουν Τους γκει ειναι μοδιστροι και κουνιστοι. Υπαρχουν και πολλοι ομοφυλοφιλοι που απο επιλογη τους δεν κουνιουνται και καλα κανουν. Και τελος υπαρχουν γκει που βαζουν σε πολλους τα γυαλια
cristi έγραψε: Μα ειναι Αναποδα. Για παραδειγμα ειναι σαν να βαζεις 2 ομονοιμους πολους απο μαγνητη κοντα και αυτοι να ελκωντε. Τοτε θα πεις κατι δεν παει καλα. Γιατι στην φυσικη τους κατασταση αυτα τα υλικα αποθουντε. τι παραδειγμα ειναι αυτο με τους πολους;δηλ επειδη τα ομωνυμα ελκονται και τα ετερωνυμα απωθουνται εχουμε τις σεξουαλικες προτιμησεις των ομοφιλοφιλων; Και το λεω αυτο επειδη το φερνεις σαν πρωταρχικο σου παραδειγμα.
To δεινω ως παραδειγμα διοτι εχουν την ιδια αντιδραση απο τη φυση τους.
Απλα βρισκω ατυχες το παραδειγμα. Αλλα για να μην ξεφυγουμε απο το θεμα πιστευω οτι οι ομοφυλοφιλοι πρεπει να υπηρετουν κανονικα στις εδ αφου δεν στερουνται κανενα σωματικου κινησιακου προβληματος περαν και μονον των σεξουαλικων τους προτιμησεων. Αυτη ειναι η παγια αποψη μου
Αν και έχει ξεφύγει λίγο το topic θέλω να καταθέσω κάποιες καθαρά προσωπικές απόψεις :
Δεν είχα έχω ή θα έχω κολήτο ομοφυλόφιλο όπως δεν είχα/έχω/θα έχω κολητή. Μου αρέσουν οι ειλικρινείς σχέσεις και δεν μπορώ να έχω κάτι τέτοιο με κάποιο άτομο που υπάρχει έστω και πιθανότητα να νιώσει έλξη για μένα.
Έχω δουλέψει με ομοφυλόφιλο και εφόσον ήταν άψογος στη δουλειά του συνεργαστήκαμε επανειλημμένα. Το τι έκανε στο κρεβάτι του δεν άφησε να επηρεάσει τη δουλειά γιατί σε κάποια άλλη περίπτωση δεν θα τον επέλεγα ξανά. Το ίδιο θα συνέβαινε φυσικά αν ήταν str8 και παρατούσε τη δουλειά για να κυνηγήσει φουστάνια.
Προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε να υπηρετήσω με κάποιο ομοφυλόφιλο αρκεί να μην δημιουργούσε πρόβλημα, εν ολίγοις να είναι προβλεπόμενος και να μην μπερδεύει τη "δουλεια" με τα προσωπικά