Σωματική ικανότητα στις Ειδικές Δυνάμεις
Έχω πλατυποδία, δεν ξέρω πόσο. Αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι κουράζομαι περισσότερο όταν είμαι ώρες όρθιος ακίνητος. Όταν περπατώ ή τρέχω δεν έχω πρόβλημα. Χαρακτηριστικά προσφάτως έκανα την διαδρομή Κάτω Πατήσια- Παγκράτι και ύστερα πήγα για προπόνηση (kick boxing). Δεν θα αντεξω να παω στον ψευτοστρατό των κανονικών σωματων. Θα με απορρίψουν απο Μεγάλο Πέυκο ή Πεζοναύτες; Δεν υπάρχει περίπτωση να δηλώσω το πρόβλημα. Παρακαλώ πολύ να μου απαντήσει κάποιος βάσει του ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ (έστω και ανεπισήμως) και όχι του (κατ'αυτόν ή επισήμως) πρέποντος. Γνωρίζω πως η πλατυποδία σε βγάζει τυπικά Ι2 αλλά με ενδιαφέρει στην πράξη τι γίνεται.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Παλικαρια ριξη συνδεσμων στον αριστερο αστραγαλλο και στον δεξι ομο θα ειναι προβλημα στις ειδικες δυναμεις; Μηπως πεφτει η σωματικη ικανοτητα; Εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα (μονο σε περιπτωση που μου γυρισει το ποδι νιωθω ενοχληση)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 50
Άμα τα δηλώσεις αυτά θα σε διώξουνε από τις ειδικές δυνάμεις. Αν το κρύψεις δεν πρόκειται να σε διώξουνε. Τώρα αν πιστεύεις ότι αξίζει να ρισκάρεις την υγεία σου για μια απλή θητεία στον στρατό μην δηλώσεις παθήσεις
Γεια σας παίδες! Το σκεφτομαι πολύ σοβαρά για αλεξιπτωτιστών, μόνο που υπάρχει ένα θέμα που με βάζει σε σκέψεις.
απο θέματα υγείας όλα ΟΚ, μόνο που είχα 3 κατάγματα και 2 ολικά σπασίματα στο αριστερό μου χέρι, στο ύψος του μπράτσου. Περάσανε χρόνια από την τελευταία φορά που ξανάσπασε, και πλέον είναι δεμένο καλά, κάνω κάμψεις κτλ. Αλλά δεν έχει κολλήσει στην σωστή θέση ακριβώς και αν το παρατηρήσει κάποιος προσεκτικά θα το καταλάβει.
αυτό σημαίνει και απόρριψη; Μήπως και να φοβάμαι και για πέρα απο Ι1;
ααα, και για ένα τατού σε μικρό μέγεθος στην πλάτη, θα έχω πρόβλημα; Δεν φαίνεται με αμάνικο.
ευχαριστώ.
απο θέματα υγείας όλα ΟΚ, μόνο που είχα 3 κατάγματα και 2 ολικά σπασίματα στο αριστερό μου χέρι, στο ύψος του μπράτσου. Περάσανε χρόνια από την τελευταία φορά που ξανάσπασε, και πλέον είναι δεμένο καλά, κάνω κάμψεις κτλ. Αλλά δεν έχει κολλήσει στην σωστή θέση ακριβώς και αν το παρατηρήσει κάποιος προσεκτικά θα το καταλάβει.
αυτό σημαίνει και απόρριψη; Μήπως και να φοβάμαι και για πέρα απο Ι1;
ααα, και για ένα τατού σε μικρό μέγεθος στην πλάτη, θα έχω πρόβλημα; Δεν φαίνεται με αμάνικο.
ευχαριστώ.
-
- Στρατηγός
Φίλε μου θέλεις να ρισκάρεις την ευαισθησία που έχει το χέρι σου για 9 μήνες στρατό;
Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου. Ειναι δεμενο καλα, εσπασε πριν 9 χρονια τελευταια φορα, δεν νομιζω να ειναι προβλημα, αν και θα κανω ενα ορθοπεδικο ελεγχο πριν το αποφασισω.
αν δεν ητανε τοσες εξετασεις μεσα απο τοσους γιατρους δε θα με απασχολουσε, αλλα ετσι θα το καταλαβουνε.
και 12μηνο δεν ειναι πλεον; Την αναβολη σκεφτομαι να την διακοψω σε 2 χρονια, σπουδαζω ακομη
αν δεν ητανε τοσες εξετασεις μεσα απο τοσους γιατρους δε θα με απασχολουσε, αλλα ετσι θα το καταλαβουνε.
και 12μηνο δεν ειναι πλεον; Την αναβολη σκεφτομαι να την διακοψω σε 2 χρονια, σπουδαζω ακομη
-
- Στρατηγός
Οι εξετάσεις είναι πολύ τυπικές τουλάχιστον όταν παρουσιάζεσαι. Τώρα δεν γνωρίζω αν σου κάνουνε κι'άλλες εξετάσεις όταν δηλώσεις ότι θες να πας στα αλεξίπτωτα...9μηνη είναι η θητεία εδώ και 1 χρόνο σχεδόν! Με το τατουάζ πάντως δεν θα έχεις πρόβλημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Μάιος 29, 2010 7:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απο τιην στιγμη που εχεις κανει ενχιριση Στο ποδι τοτε σε αποριπτουν και ας μην εχεις σημερα προβλημα
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Μαλιστα δλδ Ι1 περνουν μονο... Και ο αλλος με το σπασμενο ποδι που μπηκε μεσα ηταν Ι1 δλδ;
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
-
- Στρατηγός
Εννοείς το είχε σπάσει παλαιότερα; Ε αν δεν πει ότι έχει πρόβλημα δεν θα τον βγάλουνε Ι2
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Ναι! Μεσα το ελεγε ενας... Δλδ αν καταλαβα καλα για οτι μπορουν να δουν παιζει να σε διοξουν, αν εχεις πχ σπασμενα μελοι δεν σε κοβουν...
-
- Στρατηγός
PrinCePanoSS έγραψε:Ναι! Μεσα το ελεγε ενας... Δλδ αν καταλαβα καλα για οτι μπορουν να δουν παιζει να σε διοξουν, αν εχεις πχ σπασμενα μελοι δεν σε κοβουν...
ε αν ο άλλος είχε πάθει χιαστούς και πάει ειδικές δυνάμεις και ξαναπάθει δεν μπορεί να πει ότι φταίει ο στρατός γιατί στις ειδικές δυνάμεις πηγαίνεις εθελοντικά
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Ε ναι ενταξει ειπαμε, πρεπει να κοιτας λιγο και το μελλον, αν εχεις προβλημα σοβαρο πιστευω οτι δεν πρεπει καν να κανεις τα χαρτια σου για ΕΔ εκτος και αν ετσι σου ερθουν που πρεπει να τους το πεις... Τι φτεει ο στρατος αν εσυ δεν εχεις μυαλο
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Γεια σας παδιά, θα ήθελα να ρωτήσω γιατί έχω την απορία αυτή και δεν ήξερα που αλλου να απευθυνθώ.
Λοιπόν, έχω πρόβλημα με το γόνατο μου, στο παρελθόν (πριν 3 μήνες) είχα ένα τροχαίο και χτύπησα το γόνατο μου.
Έπαθα ρίξει των μηνίσκων και του έσω πλαγιου...
Δεν έχω κάνει κανένα χειρουργείο, έκανα όμως πολλές φυσικοθεραπείες και μπόρεσα και περπάτησα κανονικά χωρίς να κουτσαίνω.
Τώρα το πρόβλημα που έχω είναι ότι με το πολύ περπάτιμα το γόνατο μου με πονάει υπερβολικά, και καμια φορα έχω αστάθεια, δηλαδή νόμιζω πως θα φύγει από την θέση του...
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι είμαι τις γενιάς του 1992 και σε 5-6 μήνες αρχίζω την θητεία μου.
Μέχρι τότε επλίζω να είναι καλύτερα το γόνατο μου...
Λοιπόν μπορώ να πάω ειδικές δυνάμεις; Θα με δεχτούν; Αν όχι θα με βγάλουν I-4;
Θέλω σοβαρές απαντήσεις από κάποιους που ξέρουν...
Και συγγνώμη αν δεν βρίσκομαι στο σωστό section.
Ευχαριστώ εκ τον προτερων.
-Μorian
...
Λοιπόν, έχω πρόβλημα με το γόνατο μου, στο παρελθόν (πριν 3 μήνες) είχα ένα τροχαίο και χτύπησα το γόνατο μου.
Δεν έχω κάνει κανένα χειρουργείο, έκανα όμως πολλές φυσικοθεραπείες και μπόρεσα και περπάτησα κανονικά χωρίς να κουτσαίνω.
Τώρα το πρόβλημα που έχω είναι ότι με το πολύ περπάτιμα το γόνατο μου με πονάει υπερβολικά, και καμια φορα έχω αστάθεια, δηλαδή νόμιζω πως θα φύγει από την θέση του...
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι είμαι τις γενιάς του 1992 και σε 5-6 μήνες αρχίζω την θητεία μου.
-Μorian
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Morian την Πέμ Αύγ 05, 2010 2:43 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατηγός
Morian έγραψε:Γεια σας παδιά, θα ήθελα να ρωτήσω γιατί έχω την απορία αυτή και δεν ήξερα που αλλου να απευθυνθώ.
-Μorian
...
Aν δεν τους πεις τίποτα θα σε δεχτούνε στις ειδικές δυνάμεις αλλά ρε αγόρι μου την 50αρα πώς θα την βγάλεις; Σκέψου πρώτα την υγεία σου και μετά τον στρατό
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης