Σωματική ικανότητα στις Ειδικές Δυνάμεις
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 3
Σχετικα με την πλατιποδια στα ΛΟΚ/ΜΑΚ εξεταζουνε για πλατιποδια Και αμα εχω μικρη πλατιποδια υπαρχει περιπτωσει να με κοψουνε εστω και για λιγο... Ουτε παθαινω κοποση οταν τρεχω ουτε εχω ενοχλησεις στα ποδια...
σε περιπτοση που με πουνε ι-2 ή ι-3 η οτιδιποτε για την πλατυποδια μπορω να τους πω να με βαλουνε ι1 γτ δν γουσταρω τα αλλα; Θα μετρηση η αποψη μου; Σε περιπτωση που δν το αναφερω πως εχω και δν με εξετασουνε την βγαζω λαδι?
σε περιπτοση που με πουνε ι-2 ή ι-3 η οτιδιποτε για την πλατυποδια μπορω να τους πω να με βαλουνε ι1 γτ δν γουσταρω τα αλλα; Θα μετρηση η αποψη μου; Σε περιπτωση που δν το αναφερω πως εχω και δν με εξετασουνε την βγαζω λαδι?
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Ευχαριστω yandr εδω που εβαλες το ποστ μου δεν το βλεπει κανενας

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 50
Ε άμα είναι μικρή δεν θα σε κόψουνε. Αν φαίνεται όμως θα σε κόψουνε. Αυτό που λες αν γουστάρεις κτλπ. Θα το πεις στον γιατρό. Και αυτός θα κρίνει αν πρέπει να σε βγάλει ι1 η όχι. Καλή τύχη
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Η πλατυποδια κοβετε στις Ε. Δ?
εχει να κανει ουτως η αλλως με το τι ικανοτητα θα σου δωσουν. Τι (Ι) δλδGreekSoldier έγραψε:Η πλατυποδια κοβετε στις Ε. Δ;
GreekSoldier έγραψε:Ευχαριστω yandr εδω που εβαλες το ποστ μου δεν το βλεπει κανενας
Αν προτιμάς μπορώ να το σβήσω ολότελα.

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 50
GreekSoldier έγραψε:Η πλατυποδια κοβετε στις Ε. Δ;
αν είναι μεγάλη κόβετε ναι
Φιλε μου εγω θελω να σε ρωτησω κατι αλλο... Σκεφτομαι εχω να παω πεζοναυτης το καλοκαιρι, αλλα υπαρχουν 2 προβληματακια... Μικρουλικα... :P:P εχω λαμες σε χερι-ποδι και δεν ξερω τι θα Γινει με τους γιατρους εκεινη την ωρα... Εγω τωρα δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα, μη σου πω οτι ημουν και καλυτερα απο πριν! Απλα αμα βρουν κατι απο τα 2 θα με κοψουν λογικα εε; Εαν δεν τους πω τιποτα εγω τι εξετασεις θα με βαλουν να κανω;sorry για το μεγαλο post...
Γεια σας. Εχω χρονιο αλεργικο ασθμα. Θα μπορεσω να το κρυψω, γινονται εξετασης ιατρικες και το εντοπιζουνε; Αν ξερει καποιος τον παρακαλω παρα πολυ να με βοηθειση γιατι θα σκασω, θα κανω μπαμ σαν TNT. Ευχαριστω εκ των προτερων !
Μαγκες αν εχεις σκολιωση σε περνουν στα λοκ; Αν ναι τι ι μπενεις; Κανεις την ιδια εκπαιδευση με τους αλλους η σε εχουν πιο χαλαρα;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Νικος έγραψε:Μαγκες αν εχεις σκολιωση σε περνουν στα λοκ; Αν ναι τι ι μπενεις; Κανεις την ιδια εκπαιδευση με τους αλλους η σε εχουν πιο χαλαρα;
Απλα σε κοβουν απο ειδικες...
Δεν πειραζει φίλε μην απογοητέυσαι, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Πρίν πάς ειδικές δυνάμεις ρώτα εαν υπάρχει θεραπεια για την σκολίωση
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΚΙΦΟΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΕ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΙΦΟΣΗ ΒΓΕΝΕΙΣ Ι1 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΕΙ.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Οσον αφορα τις ''εξετασεις'' που σου κανουν στο ΚΕΕΔ... Ας γελασω! Πρεπει να εχεις προβλημα που να ειναι εμφανες με το ΜΑΤΙ αλλιως εισαι ι1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης